Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte maminky chtěla jsem se zeptat, když kočárek vytahujete z auta a skládáte jde vám stále snadno? Já mám kočárek asi rok a poslední dobou s ním pěkně lomcuju než ho složím ![]()
Maminky mooc přemýšlím o tomto kočárku. Stříška je naprosto úžasná. Jen se chci zeptat, když tam mimi leží (v létě-parno) a vy stříšku zatáhnete, nemá tam dusno? Na stříšce není anio žádné okénko, abychom na dítě viděly? Nebo vzadu je alepoň oddělávací se síťkou na větrání. Děkuji za odpovědi a Vaše postřehy…
Holky, prosim, kdo mel izzy kolekci 2012, za kolik se prodavaji na bazarcich, nebo za kolik jste prodaly vy? Pani prodává za 2000, jiny inzerat jsem nenašla. Nevim, jestli do toho jit, nebo koupit kolekci 2013, novy se da koupit na netu za 3800.Poradte, diky
Jeste uvazuju nad Valco Snap 4, tak pokud mate nektera srovnani, sem s nim
.
@OBZOR píše:
Maminky mooc přemýšlím o tomto kočárku. Stříška je naprosto úžasná. Jen se chci zeptat, když tam mimi leží (v létě-parno) a vy stříšku zatáhnete, nemá tam dusno? Na stříšce není anio žádné okénko, abychom na dítě viděly? Nebo vzadu je alepoň oddělávací se síťkou na větrání. Děkuji za odpovědi a Vaše postřehy…
Myslim, ze dusno v kocarku neni i se zatazenou striskou tam mezery na vetrani jsou. Okenko bohuzel nema ani siťku.
Ahojte maminky, konecne som precitala celu diskusiu…uf, ten vypadok s kocikmi v lete vam teda nezavidim.Ja som na tento kocik narazila vcera, ale tiez som ho na slovenskych strankach nasla asi iba na dvoch. Neviete, ci je aj v Polsku?
A este sa chcem opytat, ked si porovnam na fotkach izzi 2013 a halo 2012,tak ten halo ma ako keby tyc aj ku zadnym kolieskam, kdez to izzi len ku prednym.Ako vychadzate napr. z cesty na chodnik? Ako nadvihnete kocik cez obrubnik? ked sa pozeram na obrazky, tak si myslim, ze to ani nie je mozne ![]()
A nemate nahodou niekto odfoteny ten kocik zozadu?
Dakujem ![]()
Ahoj, ja mam model 2013 ale abych pravdu rekla nevim jaky je rozdil mezi 2012 a 2013. Na obrubnik se kocarek zveda uplne bezproblemu jen mam trochu problemy kdyz sjizdim z chodniku tak se ty predni kolecka zaseknou. a taky jak jsou ty kolecka mensi tak se obcas zaseknou v dirach v chodniku
Ale da se na to zvyknout ![]()
Ahoj, tak já jsem pochopila, že hlavní rozdíl v kolekci z roku 2012 a 2013 je hlavně v té prodloužené stříšce a ještě jsem někde četla, že je tam snad jiné prošívání, či co? Takže spíš asi jen nějaké estetické změny a pak teda podle toho, co tu holky psaly, tak i v té váze - že ten novější je o něco těžší…což je škoda - taky o něm totiž docela přemýšlím a teď jsem narazila, že někde uvádějí už i kolekci 2014! Neodhalily jste někdo náhodou, jaký je mezi nimi rozdíl (mezi kolekcí 2O13 a 2014)?
@Aknirasa ta vaha prekvapila aj mna, aj ked vyrobca uvadza aj v novej kolekcii 8kg…ze by pevnejsia konstrukcia? Neviem, ci bude aj rocnik 2014…lebo v jednom eshope som videla tento kocik oznaceny ako 2013/2014.Videla si ho nazivo?
Viděla jsem jen ten z roku 2012 - měla ho sestra a už tehdy jsem se do něho teda zamilovala
Mně se takový ty klasický golfky totiž nelíbí a tento tím, že nevypadá jako typický golfáč, tak mě právě oslovil. Líbí se mi celkově, i když to chybějící okýnko ve stříšce a především ta váha mě teda zklamala…
Aha, takže by to byla ta stejná kolekce? Tak to mě nenapadlo, ale je fakt, že co jsem se dívala, tak vypadá naprosto stejně, i ty barvy, tak máš asi pravdu… ![]()
@fismarketa ahoj,naozaj je vaha kociara 10kg? To ma trochu odradza a rozmyslam, ci nepojdem radsej do izzi 2012…ale 2013 je krajsia ![]()
@Jaaanicka ahoj,bola si spokojna aj po dlhsom pouzivani? Farba nevybledla? Vaha je 10kg? Kocik sa mi velmi paci, ale bojim sa tej vahy ![]()
@lulu11 píše:
Holky, prosim, kdo mel izzy kolekci 2012, za kolik se prodavaji na bazarcich, nebo za kolik jste prodaly vy? Pani prodává za 2000, jiny inzerat jsem nenašla. Nevim, jestli do toho jit, nebo koupit kolekci 2013, novy se da koupit na netu za 3800.Poradte, dikyJeste uvazuju nad Valco Snap 4, tak pokud mate nektera srovnani, sem s nim
.
Já mám izzy 2012 a byli jsme s ním moc spokojení, teď již delší dobu nejezdíme a když čtu váš příspěvek, tak si říkám, že už ho vlastně nepotřebujeme. Jsme z Ústí n. L. a za 1.500,– bych vám ho s pláštěnkou a fusakem na ruce nechala. Jestli by vám ale vyhovovala barva, je černý. ![]()
@katerina12 Cerna by me vyhovovala, ten chci
. Ale mam spatnou zkusenost kupovat takovou vec bez videni
.Jsem z Brna, takže to je z ruky ![]()
@katerina12 Od pani jsem ho nevzala, byl spinavy, takovy neudrzovany. Mozna by to slo vyprat, ale kdo vi
.Ja nechapu, jak to vubec muže někdo takto nabidnout.Ja jsem pred prodejem cely kočár umyla a vyprala, at budoucí majitelka ví, v jakem stavu kupuje.