Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Immortalkova a dociahne tas rieska popod tie pasy? Lebo, ako pozeram na fotky od @OBZOR ako by tie pasy boli daleko od striesky. Odfotis prosim, ako to mas ty?
@Hanka K. píše:
Dobrý den, prosím Vás rozhoduji se mezi golfkami a tyhle Bebe beni Izzy se mi líbí. Chtěla jsem se zeptat jestli někdo máte tenhle kočárek doma, jestli byjste mi nenapsali jakou má šířku sedátka a výšku operky zad, mám trošku větší dítko a mám strach aby tam nebyla moc napresovaná, děkujiV kamenném obchodě na vyzkoušení nemají, moc děkuji.
Ahoj tak jsem zmerila: šiřka operky zad 30cm a delka 46cm, šiřka sedaku 30cm hloubka 20,5cm, operka nohou siska 30cm delka 21,5cm
@Hanka K. píše:
Dobrý den, prosím Vás rozhoduji se mezi golfkami a tyhle Bebe beni Izzy se mi líbí. Chtěla jsem se zeptat jestli někdo máte tenhle kočárek doma, jestli byjste mi nenapsali jakou má šířku sedátka a výšku operky zad, mám trošku větší dítko a mám strach aby tam nebyla moc napresovaná, děkujiV kamenném obchodě na vyzkoušení nemají, moc děkuji.
Jeste jsem vam vyfotila kolik tam ma mista dvoulety syn - nohy a hlava uz presahuji.
Dekuju
hezka holcicka
ja prave fusak a nanoznik vyndala aby bylo videt kolik tam ma mista. jinak fusak uz hodne prečniva a original nanoznik na to uz nadam mam nanoznik emitex a ten je dost velky a sedi na kocarek. Jinak samozrejme stridame chuzi a sezeni v kocaru nebo vyuzivame na nakupy. v kocaru uz nespi nebo jen vyjimecne.
Fismarketa: Ahojky, moc děkuji za změření a ukázku jak se tam tvůj chlapeček vejde. Jsi hodná a moc děkuji. Tak aspoň už mám rozhodnuto o výběru kočárku ![]()