Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Immortalkova: a kolik je tve holcicce? taky uz se tesim az dame pryc zimni vybavu;-) s fusakem uz je tam fakt narvany. V kocarku spi opravdu jen vyjimecne a kdyz vim dopredu ze bude spat v kocaru tak beru velky sportak. izzyho pouzivam na courani po meste a na nakupy a na to je skvely ![]()
Ahoj holky pročítám tady diskuzi a vůbec tedy nevím zda do tohoto kočárku jít nebo nejít, líbí se mi valco snap 4 ale je bohužel na mé možnosti dražší a tento kočárek se mi líbil. Sporťák mám camarelo. Ale chtěla bych golfy a klasické se mi nelíbí… Mám holčičku je jí 10 měsíců asi 9,5 kila… Líbí se mi ještě nuna ale taky je dražší..
Johankakoz: ahoj já jsem ze začátku byla z kočárku rozčarovaná - přeci jenom nedosahuje jízdních vlastností sporťáku, ale teď už jsem si zvykla a jsem moc spokojená. má super velký a dobře přístupný nákupní košík a je super ta rozepínací boudička, kterou hodně ocenim. Trochu mi vadí, že nemá polohovací rukojeť, ale to má jen málo golfek. Mám syna dva roky a 13kg a vejde se v pohodě tak akorát a v nouzi se i v kočárku vyspí. Jen kočárek trochu vyrže
se zátěží ho moc nešetřim tak možná proto se mi rozvrzal těžko říct
zkusim ho promazat
do města a na cestování super golfky:-)
@johankakoz keby som nan necakala 5 tyzdnov tak do neho asi idem.Ale cakat sa mi uz nechcelo, tak som si kupila iny.Tiez lahky, tiez ma priestranny kosik a predlzenu striesku.Ak sa ti paci,nerozmyslaj.Inak u vas na nejakej ceskej stranke som ho nasla za 147€…to je uplne super cena, kedze ja som ho mala mat za 187€ ![]()
Tak jsem ho nakonec koupila na živo ho ještě neviděla ale na fotkách se mi strašně líbil, chtěla jsem něco do 2500 tisíc nakonec jsem za něj dala tři a doufám že nebudu litovat, hned jak přijde a jednou vyrazíme dám vědět jaké jsou mé postřehy, díky všem za recenze
Tak jsem dnes objednala izzyka a mam z toho mravenceni, nevidela jsem ho nazivo. Chtela jsem se zeptat, da se s nim pohupovat? Jakoby drncat?
Holky prosím poraďte, mám kluka 92 cm a 14 kg, vejde se mi tam? já nepotřebuju aby tam měl extra prostor, jde mi o to, že teď budeme mít druhýho a malýmu je jenom rok a půl tak chci ještě jeden kočár když někam pojedem, ale zase aby tam nebyl úplně naprdnutej, taky jsem řešila tu nosnost 15 kg, ale ono to asi uveze víc že jo? právě taky pořád přemýšlím tenhle, valco zee nebo snape, nebo jak se to píše, prostě nevím, prosím poraďte díky
Myslim, ze se tam vejde urcite.Nika je teda drobek, ma kolem 72 cm, ale i tak tam ma jeste plno mista.
Příspěvek upraven 20.04.14 v 00:00