Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
615
15.2.14 20:27

Pokud by někdo z Brna a okolí Izzyho prodaval, napiste prosím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.2.14 23:54

Škoda, že jsme tak daleko.. Tak tu paní taky nechápu, já se snažím vše vyčistit, myslela jsem že je to normální, ale asi ne u všech, jak vidím.. Jedině bych vám to detailně nafotila, ale chápu, že byste to chtěla vidět osobně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
16.2.14 08:07

Taky me to prekvapilo. Jeste jsem ji to rekla, ze to je teda dost spinavy a ona uplne v klidu, ze to je od bot a od jidla :).Partner obcas jezdi pracovne po republice, tak kdyby jel tim smerem, napsala bych. Ale zkuste poslat ty fotky, email poslu do zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.2.14 20:59
@joann píše:
@fismarketa ahoj,naozaj je vaha kociara 10kg? To ma trochu odradza a rozmyslam, ci nepojdem radsej do izzi 2012…ale 2013 je krajsia :think:

Osobne jsem kocarek nevazila ale myslim, ze bude mit tak tech 8kg. Mela jsem velky sportak 12kg a izzy je proti nemu o hodne lehci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.2.14 21:02

Jinak kocarek mam od rijna a uz je docela dost rozvrzany :-S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.2.14 14:03

Dobrý den, prosím Vás rozhoduji se mezi golfkami a tyhle Bebe beni Izzy se mi líbí. Chtěla jsem se zeptat jestli někdo máte tenhle kočárek doma, jestli byjste mi nenapsali jakou má šířku sedátka a výšku operky zad, mám trošku větší dítko a mám strach aby tam nebyla moc napresovaná, děkuji :lol: V kamenném obchodě na vyzkoušení nemají, moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.2.14 19:51

@Hanka K. ahoj, ja mam kocik objednany, ale bude az za dva tyzdne…teda dufam, ze bude.Ak nechces kupovat hned tak potom ti zmeriam. Rozmyslas medzi bebe beni 2012 alebo 2013?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.2.14 20:10

Chtěla bych 2013 má tu rozšiřovací boudičku a to se mi líbí a 2012 myslím že to nemá..moc jsem rozdíly neskoumala tak nevím jaký je mezi nimi rozdíl, určitě bych byla ráda za rozměry..budu muset hold vydržet a počkat až ti dorazí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.2.14 20:17
@Hanka K. píše:
Dobrý den, prosím
Vás rozhoduji se mezi golfkami a tyhle Bebe beni Izzy se mi líbí. Chtěla jsem se zeptat jestli někdo máte tenhle kočárek doma, jestli byjste mi nenapsali jakou má šířku sedátka a výšku operky zad, mám trošku větší dítko a mám strach aby tam nebyla moc napresovaná, děkuji :lol: V kamenném obchodě na vyzkoušení nemají, moc děkuji.

Ahoj muzu zmerit v pondeli…mam dvoulete dite a vejde se jen tak tak s fusakem je tam uz narvany. hlava uz mu trochu prečniva nad operku. bohuzel vetsina golfek ma kratkou zadovou operku :-S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
21.2.14 22:08

Kocarek me dorazil tento tyden. Libi se my, ale jsem v rozpacich se zadni casti kocarku..tedy jak je tam ta jakoby boudicka vzadu dole. Kdyz date kocarek na lezmo, ne uplne dolu-do pololehu, tak vzadu to planda a odstava…Jak to mate maminky, vam to nevadi? jinak je kocarek bezva. Doufam, zevite co myslim tou boudickou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.2.14 22:45

No…tak to asi budu muset popřemýšlet a kouknout po jiných golfkach, holce je 20m. a když ve 2 letech už skoro nevejde. Tak nemá smysl kupovat, proto mě mě zajímal prostor v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.2.14 14:08

@OBZOR nie,neviem, co myslis…mozes dat fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.2.14 14:10

@Hanka K. pozri sem…tu riesia tu striesku…ak je to to:
 https://www.emimino.cz/…ankovani/43/

Příspěvek upraven 22.02.14 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.2.14 14:11

@Hanka K. pozri hore prve dva prispevky, co som ti dala link.vraj je dobry aj pre 28m dieta.
 https://www.emimino.cz/…ankovani/43/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
22.2.14 15:31

Tak jak bylo vtom odkazu, myslimtim tu plachtu vzadu,ktera.se da uchytit na ty dva cvoky. I kdyz to zapnete a dite nedate uplnedo lehu tak to odstava a profukuje tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí