Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Pokud by někdo z Brna a okolí Izzyho prodaval, napiste prosím ![]()
Škoda, že jsme tak daleko.. Tak tu paní taky nechápu, já se snažím vše vyčistit, myslela jsem že je to normální, ale asi ne u všech, jak vidím.. Jedině bych vám to detailně nafotila, ale chápu, že byste to chtěla vidět osobně. ![]()
Taky me to prekvapilo. Jeste jsem ji to rekla, ze to je teda dost spinavy a ona uplne v klidu, ze to je od bot a od jidla
.Partner obcas jezdi pracovne po republice, tak kdyby jel tim smerem, napsala bych. Ale zkuste poslat ty fotky, email poslu do zprávy.
@joann píše:
@fismarketa ahoj,naozaj je vaha kociara 10kg? To ma trochu odradza a rozmyslam, ci nepojdem radsej do izzi 2012…ale 2013 je krajsia
Osobne jsem kocarek nevazila ale myslim, ze bude mit tak tech 8kg. Mela jsem velky sportak 12kg a izzy je proti nemu o hodne lehci
Jinak kocarek mam od rijna a uz je docela dost rozvrzany :-S
Dobrý den, prosím Vás rozhoduji se mezi golfkami a tyhle Bebe beni Izzy se mi líbí. Chtěla jsem se zeptat jestli někdo máte tenhle kočárek doma, jestli byjste mi nenapsali jakou má šířku sedátka a výšku operky zad, mám trošku větší dítko a mám strach aby tam nebyla moc napresovaná, děkuji
V kamenném obchodě na vyzkoušení nemají, moc děkuji.
@Hanka K. ahoj, ja mam kocik objednany, ale bude az za dva tyzdne…teda dufam, ze bude.Ak nechces kupovat hned tak potom ti zmeriam. Rozmyslas medzi bebe beni 2012 alebo 2013?
Chtěla bych 2013 má tu rozšiřovací boudičku a to se mi líbí a 2012 myslím že to nemá..moc jsem rozdíly neskoumala tak nevím jaký je mezi nimi rozdíl, určitě bych byla ráda za rozměry..budu muset hold vydržet a počkat až ti dorazí ![]()
@Hanka K. píše:
Dobrý den, prosím
Vás rozhoduji se mezi golfkami a tyhle Bebe beni Izzy se mi líbí. Chtěla jsem se zeptat jestli někdo máte tenhle kočárek doma, jestli byjste mi nenapsali jakou má šířku sedátka a výšku operky zad, mám trošku větší dítko a mám strach aby tam nebyla moc napresovaná, děkujiV kamenném obchodě na vyzkoušení nemají, moc děkuji.
Ahoj muzu zmerit v pondeli…mam dvoulete dite a vejde se jen tak tak s fusakem je tam uz narvany. hlava uz mu trochu prečniva nad operku. bohuzel vetsina golfek ma kratkou zadovou operku :-S
Kocarek me dorazil tento tyden. Libi se my, ale jsem v rozpacich se zadni casti kocarku..tedy jak je tam ta jakoby boudicka vzadu dole. Kdyz date kocarek na lezmo, ne uplne dolu-do pololehu, tak vzadu to planda a odstava…Jak to mate maminky, vam to nevadi? jinak je kocarek bezva. Doufam, zevite co myslim tou boudickou
No…tak to asi budu muset popřemýšlet a kouknout po jiných golfkach, holce je 20m. a když ve 2 letech už skoro nevejde. Tak nemá smysl kupovat, proto mě mě zajímal prostor v kočárku.
@Hanka K. pozri sem…tu riesia tu striesku…ak je to to:
https://www.emimino.cz/…ankovani/43/
Příspěvek upraven 22.02.14 v 14:12
@Hanka K. pozri hore prve dva prispevky, co som ti dala link.vraj je dobry aj pre 28m dieta.
https://www.emimino.cz/…ankovani/43/
Tak jak bylo vtom odkazu, myslimtim tu plachtu vzadu,ktera.se da uchytit na ty dva cvoky. I kdyz to zapnete a dite nedate uplnedo lehu tak to odstava a profukuje tam…