Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
728
4.9.13 08:29
@Ajinka91 píše:
@Terusda pruzi ten kocarek? nebo taky na kocicich hlavach drnca?

Kočárek nemá nafukovací kolečka, ale na to, že je nemá bych řekla, že drncá minimálně. Z praxe vím, že drncání častěji vadí maminkám, než miminkům (i u jiných kočárů). Mně nepřijde, že by Izzy nějak drncal. Samozřejmě, čím těžší dítě, tím drncá méně, ale konstrukčně mi přijde hodně povedený. Projeli jsme s ním celou loňskou zimu, jiný kočár jsme neměli a kola zvládala v pohodě, ve větším sněhu to chce přitlačit, ale to s každým. Na kočičích hlavách to hází asi minimálně, nevšimla jsem si nějaké hrůzy, nemyslím, že by to dítě nějak extra pocítilo. Kde to teda drncá hodně je v lese po velkých kořenech, nebo na poli, když je cesta zpevněná třeba rozbitými cihlami, ale tak to je jasné, na to kočárky s nenafukovacími koly prostě nejsou dělané. Ale i taková místa projíždíme, a bez otřesu mozku :-) Izzy jak má ta kola velká, tak se nedá absolutně s jinými golfkami srovnávat…co do jízdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
4.9.13 12:19

@sirael4 děkuju za odpověď. Já se zatím začala rozhlížet, ale pořizovat budeme až po zimě. Mám Roan Marita (i se sporťákem), takže to asi bude aktuální až na jaře. Teď jsem koketovala s myšlenkou koupit lehký kočár, když jedu do města, tak s Roanem je to za trest, ale když jsem včera viděla, jak v Izzi Maruška plave, tak jsem tu myšlenku opustila. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
4.9.13 14:07

No Izzy je třeba výborný na nákupy, že si otevřu dveře jednou rukou a nemusím s kočárkem složitě manévrovat, aby vjel do dveří, je úzký. Jinak dcerka tam šla v 11 měsících a je dost drobná, přišlo mi, že jí byl už tehdy kočárek dobře, kolik je vaší malé?
Maritku jsme měli také, ale používala jsem jen jako hluboký :-) byl fajn!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
9.9.13 21:48

@sirael4 Dobrý den, četla jsem, že budete prodávat kočárek Izzy - mohu poprosit o nějaké bližší informace (stáří, barva, příslušenství, cena…) a popřípadě i fotky na mail pernicova. b@email.cz? Děkuji moc. Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
markulina-tp
15.9.13 10:45

Zdravím, prosím jaká je maximální výška rukojeti? nikde jsem nenašla :), moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
10349
15.9.13 11:30
@markulina-tp píše:
Zdravím, prosím jaká je maximální výška rukojeti? nikde jsem nenašla :), moc děkuji

myslim ze 104 nebo 105 ale 100% si jista nejsem Vim ze jsem to nekde cetla ;) polohovat samozrejme nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
markulina-tp
15.9.13 17:38

Ještě by mne zajímal košík, prý se tam toho moc nevejde a špatně se tam prý dostává :(, to platí jen u ležícího dítka nebo i když sedí? děkuji

• Citovat
  • Upravit
markulina-tp
15.9.13 17:39
@pernibar píše:
@sirael4 Dobrý den, četla jsem, že budete prodávat kočárek Izzy - mohu poprosit o nějaké bližší informace (stáří, barva, příslušenství, cena…) a popřípadě i fotky na mail pernicova. b@email? Děkuji moc. Bára

též by mne zajímaly podrobnosti prodeje

• Citovat
  • Upravit
markulina-tp
15.9.13 17:44

A ještě bych se chtěla optat, zda máte někdo prodlouženou podložku od Pinkie do kočárku a zda pokrývá celou část (plochu ) kočárku. Abych nemusela pořád prát od špinavých botiček. děkuji

• Citovat
  • Upravit
283
16.9.13 09:38

Bebé Beni Izzy - barva Beige

Holky, prosím, která máte kočárek v barvě Beige - béžové - jak je to s údržbou a špiněním :think:? Mám možnost koupit právě tuhle barvu, ale mám z ní trošku strach kvůli tomu, aby na ní nebylo hned všechno vidět :roll:. Moc děkuji za postřehy a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
markulina-tp
18.9.13 20:30

Holky má prosím kočárek okénko ve stříšce?

• Citovat
  • Upravit
10349
18.9.13 20:40
@markulina-tp píše:
Holky má prosím kočárek okénko ve stříšce?

nema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
markulina-tp
18.9.13 22:39

:(, ale je to jediná vada tak to zase asi řešit nebudu :)

• Citovat
  • Upravit
14
23.9.13 08:05

Ahojky,
prosím, nemáte někdo fotečku Bebe beni izzy se stříškou rozepnutou…myslím co nejvíce rozloženou?
Z fotek eshopů mě přijde, že je hodně boudička vysoko - krátká - a na boku hodně vysoko upevněná…mám 20-ti měsíční dítko a je velmi drobné, tak aby na něj nefoukalo.

Prosím o skutečnou váhu?

Zkoušeli jste někdo tento kočárek na in-line brusle?

Jak se s ním jezdí na prohrnutém-uježděném sněhu?

MOOOOC DĚKUJI!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
23.9.13 20:44

@jajiina podivej se nahore do fotoalba tam je mraky fotek, a skutecnou vahu tu tusim nekdo psal 9-10kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí