Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Immortalkova určitě nejste sama
Manželovi se to povedlo hned první den, co jsme kočárek měli doma ![]()
Tý jo, holky, tak já jsem z toho, jak tam malá sedí zatím nadšená. Měla jsem x-lander a tam seděla přesně jak píšete. Byla prohnutá, nebo jakoby sjetá dolů…a tady sedí celkem rovně a pěkně vidí. Není tam taková zaprdlá ![]()
Pořídila jsem si fialový. Malé se v nim sedí a spi velmi pohodlně. Má ukončený rok. Přeji všem spokojené drncání ![]()
@Immortalkova krááásná
fajn, že pomohla, já bych tomu fakt nevěřila ![]()
@lucica jj je to super vec, mala mi taky nesjizdi, kupovala jsem ji jednak z tohoto duvodu a pak z toho ze potit se na tom sustaku mi zrovna neprijde to pravy orechovy
Prosím majitelky, jak vypadá ta pláštěnka, co je ke kočárku, paní z obchodu mi napsala, že je nějaká malá a že je lepší koupit jinou, ale už mi neodepsala, jak teda vypadá. Já jsem původní ke kočárku po dceři prodala i s ním
, že k tomuhle pláštěnka je a teĎ bych si ji měla zase koupit ![]()
Pláštěnka není malá, zdála se mně fajn (mněla jsem při tom roztaženou maximálně boudičku). Překvapivě – nemá okýnko, jen malinkaté dírky pro větraní…
Tak mi paní napsala, že nezakryje celý kočárek, no tak já nevím. Na předchozí kočárek espiro magic jsem měla klasickou pláštěnku na golfky a ta byla asi ta co mi nabízí, ta zakryla i košík. Asi se nechám překvapit a dokoupím až podle toho co to bude
…nebyl takový liják, abych ji zapínala, tak přikryla jsem si i kabelu, kterou jsem měla zavěšenou na kočárku. Nákupní koš je pod kočárem- tak o ten jsem se nestarala. Dítko mně spalo, mněla jsem zvednuty podnožník- a i nohy byly v suchu. Pokud zítra bude pršet, tak se na to bedlivě podívám. Mně vadí vice, chybějící pořádné větraní. Jinak pláštěnka sedí velmi dobře. Možná jde o to, že je to ten typ pláštěnky, který nepřikrývá bok kočárku. Pláštěnka připíná se k jeho konstrukci.
Aha, tak to jo, tak to by mělo být v pohodě. Mě zase ta díra rozčiluje, protože mi tudy prší na dítko. Tak už objednávám a těším se na mé budoucí čtyřkolové vozidlo
Děkuju za informace
Ahoj holky. Dneska jsem koukala na uzziho. Přijde mi dobrý, jen se mi nezdá ta část pod nohy. Jak to myjete od špinavých botiček?
A je v nové kolekci lepší sedák? Myslím, že to sezení v ďolíku není dobré pro vývoj dítěte.
Holky, sedák mi nějak nikdy nevadil a naše malá si v něm právě docela lebedila, jak se jakože malinko prověsí. Myslím, že vývoji dítěte ublížit nemůže, dcera v něm jezdila od 11. měsíce. Myslím si, že v době, kdy se každý vrací k nošení v šátku, kde také dítě nemá pod zadečkem pevné sezení, bych se sedátka u Izzy nebála, není to zas nic markantního…ale to je čistě můj názor.
Jinak se ho asi v zimě rozhodneme prodat, budeme pořizovat kočárek pro druhé mimi a tak ho starší do té doby aspoň vyzkouší, jedná se o starší kolekci bez prodloužení stříšky, ale je v perfekt stavu, byl to náš nejopečovávanější kočárek. Až na pár zapíchaných kamínků v kolech mu nic není, do srpna 2014 mu běží záruka. Tak kdybyste někdo chtěl použitý, můžeme se domluvit.
Jo a pláštěnka není žádná hitparáda, ale stačila. Vždy ji jen natáhnu přes kočár, nezapínám ty sucháče úplně všechny a jde to. Jen je lepší, když dcera spí, že nezvedá tu část u nohou.