Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
235
20.8.13 08:58

@Immortalkova určitě nejste sama :) Manželovi se to povedlo hned první den, co jsme kočárek měli doma :)

Tý jo, holky, tak já jsem z toho, jak tam malá sedí zatím nadšená. Měla jsem x-lander a tam seděla přesně jak píšete. Byla prohnutá, nebo jakoby sjetá dolů…a tady sedí celkem rovně a pěkně vidí. Není tam taková zaprdlá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aniula
20.8.13 22:12

Pořídila jsem si fialový. Malé se v nim sedí a spi velmi pohodlně. Má ukončený rok. Přeji všem spokojené drncání :)

• Citovat
  • Upravit
Ivanesca
21.8.13 21:25
:kytka:

Příspěvek upraven 27.09.13 v 01:53

• Citovat
  • Upravit
10349
22.8.13 09:46

@Immortalkova je sikovna vid? ja jsem taky moc spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
22.8.13 13:18

@Immortalkova krááásná :potlesk: fajn, že pomohla, já bych tomu fakt nevěřila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
22.8.13 16:49

@lucica jj je to super vec, mala mi taky nesjizdi, kupovala jsem ji jednak z tohoto duvodu a pak z toho ze potit se na tom sustaku mi zrovna neprijde to pravy orechovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tkanickas
28.8.13 15:25

pláštěnka

Prosím majitelky, jak vypadá ta pláštěnka, co je ke kočárku, paní z obchodu mi napsala, že je nějaká malá a že je lepší koupit jinou, ale už mi neodepsala, jak teda vypadá. Já jsem původní ke kočárku po dceři prodala i s ním :-(, že k tomuhle pláštěnka je a teĎ bych si ji měla zase koupit :-(

• Citovat
  • Upravit
aniula
28.8.13 19:46

Pláštěnka není malá, zdála se mně fajn (mněla jsem při tom roztaženou maximálně boudičku). Překvapivě – nemá okýnko, jen malinkaté dírky pro větraní…

• Citovat
  • Upravit
tkanickas
28.8.13 20:07

Tak mi paní napsala, že nezakryje celý kočárek, no tak já nevím. Na předchozí kočárek espiro magic jsem měla klasickou pláštěnku na golfky a ta byla asi ta co mi nabízí, ta zakryla i košík. Asi se nechám překvapit a dokoupím až podle toho co to bude

• Citovat
  • Upravit
aniula
28.8.13 20:53

…nebyl takový liják, abych ji zapínala, tak přikryla jsem si i kabelu, kterou jsem měla zavěšenou na kočárku. Nákupní koš je pod kočárem- tak o ten jsem se nestarala. Dítko mně spalo, mněla jsem zvednuty podnožník- a i nohy byly v suchu. Pokud zítra bude pršet, tak se na to bedlivě podívám. Mně vadí vice, chybějící pořádné větraní. Jinak pláštěnka sedí velmi dobře. Možná jde o to, že je to ten typ pláštěnky, který nepřikrývá bok kočárku. Pláštěnka připíná se k jeho konstrukci.

• Citovat
  • Upravit
tkanickas
28.8.13 21:47

Aha, tak to jo, tak to by mělo být v pohodě. Mě zase ta díra rozčiluje, protože mi tudy prší na dítko. Tak už objednávám a těším se na mé budoucí čtyřkolové vozidlo :-)Děkuju za informace

• Citovat
  • Upravit
Ivanesca
28.8.13 23:57
:kytka:

Příspěvek upraven 27.09.13 v 01:55

• Citovat
  • Upravit
14396
3.9.13 23:18

Ahoj holky. Dneska jsem koukala na uzziho. Přijde mi dobrý, jen se mi nezdá ta část pod nohy. Jak to myjete od špinavých botiček?
A je v nové kolekci lepší sedák? Myslím, že to sezení v ďolíku není dobré pro vývoj dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
4.9.13 08:19

Holky, sedák mi nějak nikdy nevadil a naše malá si v něm právě docela lebedila, jak se jakože malinko prověsí. Myslím, že vývoji dítěte ublížit nemůže, dcera v něm jezdila od 11. měsíce. Myslím si, že v době, kdy se každý vrací k nošení v šátku, kde také dítě nemá pod zadečkem pevné sezení, bych se sedátka u Izzy nebála, není to zas nic markantního…ale to je čistě můj názor.

Jinak se ho asi v zimě rozhodneme prodat, budeme pořizovat kočárek pro druhé mimi a tak ho starší do té doby aspoň vyzkouší, jedná se o starší kolekci bez prodloužení stříšky, ale je v perfekt stavu, byl to náš nejopečovávanější kočárek. Až na pár zapíchaných kamínků v kolech mu nic není, do srpna 2014 mu běží záruka. Tak kdybyste někdo chtěl použitý, můžeme se domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
4.9.13 08:21

Jo a pláštěnka není žádná hitparáda, ale stačila. Vždy ji jen natáhnu přes kočár, nezapínám ty sucháče úplně všechny a jde to. Jen je lepší, když dcera spí, že nezvedá tu část u nohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí