Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, již prý existuje katalog 2012 s kolekcí kočárků X lander. Na trh se prý v květnu dostane nový X lander „XA“, který bude mít otočnou sportovní sedačku. Nemáte někdo informace či fotografie? Děkuji
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAPtala jsem se v obchodě začátkem ledna a nová kolekce by tu měla být asi v březnu.
Co jsem se tak dozvěděla, tak nová čtyřkolka by měla být kombinace XQ a XA- tedy 4 nafukovací kola, otočná sedačka…zkrátka dali dohromady to nejlepší z XA a z XQ.
Jo a mají být nové barvy…a vyšší ceny… to mi řekli v Dětském ráji.
Zkus si najít fotky na polských stránkách.
Tak k tomu X-landeru více zde: http://blog.x-lander.pl/date/2011/09
Ahoj,
Tak jsem se dala do hledani idealniho kacarku a mam z toho hlavu jak patraci balon… ![]()
Nicmene jsem vypatrala nejake fotky, snad noveho x-landeru - z kolekce 2012!!! - mrknete sem http://public.fotki.com/…883-jpg.html#…
díky za fotky, vypadá zajímavě…madlo jsem jim moc nepovedlo..ale jinak je to vychytané…
to madlo teda moc pěkně nevypadá,a bohužel bude u všech Xlanderů 2012.. ![]()
Holky koukněte se do únorové Maminky, tam je nafocený v prospektu ![]()
Ještě to přeložit do češtiny…a bylo by. Jak jsem pochopila bude X lander 2012 typ XA, XQ a X-move…ale jaké budou mezi nimi rozdíly? Necháme se překvapit. V 2011 je XA s předními nafukovacími koly, to XQ nemá, ale zase má otočnou sedačku. Co nás čeká teď u 2012..jsem fakt zvědavá.
Tak teď jsem našla srovnávací tabulku..otočnou sedačku bude mít jen XQ a XV…
![]()
to je dle mého názoru stará tabulka, protože u XA je údaj 14,5kg a nový bude mít přes 15kg…v odkazu výše - naskenovaný katalog - je vidět XA s otočenou sedačkou
jestli dobře chápu já, tak bude
XA klasika neotočný sedák, nafukoavcí kola.
XQ přední nenafukovací kola, otočný sedák
X-.move přední otočná kola nafukovací a otočný sedák-.
prostě jednoduše, v nové kolekci má být novinka, něco jako hybrid XA a XQ, ..
jinak bude trochu změněný design celkově u kolekce. ale to se děje často..
konečně začínají zase dělat kombinaci barev - černá + barva…světlé kočárky jsou opravdu nepraktické při každodenním skládání do auta ![]()