Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAAhoj. U mě nové x-move vyřeší dilema s x-landerem jen v případě, že bude mít sport sedačka polohu do lehu a nebude užší. Jinak barevně pro mě super, toužim po hnědém kočárku. Ale ta rukojeť:-/ tyhle typy prý nesedí malým postavám. No uvidíme…
Přidávám ještě pár foteček, jsou tam i rozměny jednotlivých typů X landerů 2012.
http://public.fotki.com/…892-jpg.html#…
Škoda že tomu novému otočnému XA napřidali brzdu
Takhle jdu zase do Jané Slaloma. ![]()
Místo modelu XV bude model X-Move XV již letos není. Tedy otočná sedačka je u XQ a Xmove obě verze budou mít otočnou sedačku a nafukovací přední kola. Už se na něj moc těším i barvičky velice příjemné…
Jojo, taky se chystám na XQ…za ty nafukovací kola jsem ráda. Jen barvu pořád nemohu vybrat, je jich tam tolik pěkných. ![]()
jamrk píše:
Jojo, taky se chystám na XQ…za ty nafukovací kola jsem ráda. Jen barvu pořád nemohu vybrat, je jich tam tolik pěkných.
XQ nebude mít nafukovací kola.
X move bude mít nafukovací přední kola, to je ten letošní nový model.
oba mají otočný sedák.
proč by měl Xlander dva naprosto stejné kočárky??? ![]()
Štuclíček píše: Škoda že tomu novému otočnému XA napřidali brzduTakhle jdu zase do Jané Slaloma.
no jo, nemůžeme mít všechno ![]()
nesmíme zapomenout, že tak by to byl skoro ideální kočár a to výrobce nikdy nepřipustí.
někdy mi přijde, že se snad musejí domlouvat ![]()
marti81 píše:
XQ bude mít tak jak doposud nafukovací jen zadní ne?
ano,
blbě jsem to napsala, psala jsem jen o předních kolech, zadní mají a měly všechny xlandery vždycky nafukovací, tak mi to nepřišlo nutný rozlišovat.
ale kromě golfek je XQ jediný Xlander, co má nějaká kola nenafukovací, a to ta přední..
ale nějak myslím, že pokud nebude xmove vyloženě nepovedený nějakým detailem, asi XQ skončí..
protože kdo by kupoval malá gumová, když může mít velká nafukovací kola,
![]()
no nevím až tak se mi ty 2012 nelíbí na živo barvy ujdou ale nějak se mi líbily víc ty 2011
http://dino.sklep.pl/…80_1075.html?…
holky já mám2011 rocky ale našla jsem odkaz tak vám ho sem vlažím
jo jo ten už sem vkládala já na diskuzi x-lander 2011…taky máme tu 2011 ona ta nová kolekce bude tu v ČR pěkně drahá
Tak jestli to bude takto, tak je zbytečné tu novou kolekci kupovat..leda tak kvůli barvě. Předpokládám že kolekce 2011 pak půjde cenově dolů. A X-move…no, to držadlo mohli vymyslet lepší, je takové nevzhledné.