X-lander kolekce 2012

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14871
8.3.12 14:33
74paja píše:
Skoda,ze u nove kolekce nevymysleli zatemnovaci kryt na to stresni okynko… :think:
Taky ten ciste cernej podvozek nic moc. Kombinace se stribrnou byla podle mne hezci.

já to nahradila tímto ten kryt:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
8.3.12 16:25
Boudice23 píše:
74paja píše:
Skoda,ze u nove kolekce nevymysleli zatemnovaci kryt na to stresni okynko… :think:
Taky ten ciste cernej podvozek nic moc. Kombinace se stribrnou byla podle mne hezci.

Super :palec: Jen skoda, ze na to nemyslel uz vyrobce a neni to soucasti kocarku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
8.3.12 16:41
74paja píše:
Boudice23 píše:
74paja píše:

Super :palec: Jen skoda, ze na to nemyslel uz vyrobce a neni to soucasti kocarku :lol:

to určitě, měli tam udělat odepínací zatemňovací slídu na suchý zip třeba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
8.3.12 19:34
74paja píše:

ten černej podvozej má je x-move mužeš si klidně vybrat XA ten má stale stříbrný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.3.12 21:18

Moc ráda bych si koupila kočárek X-lander XA, ale pořád si nejsem jistá vzhledem k tomu, že šíře korbičky i u nového modelu je 32 cm. Okolí mě straší, že když budu rodit v červenci, tak v zimě už se mi tam mimi s fusakem nevejde :,( Prosím o vaše zkušenosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
8.3.12 21:48

Tak ho dáš do sporťáku, mi jsme jezdili ve sporťáku asi od 4,5 měsíce, neboť jsme byli obříci a to mám holčičku. V tomhle případě bych ale zvažovala otočnou sportovní sedačku, protože si nejsem jistá, že budeš chtít mimčo vozit po směru jízdy a nevidět na něj. Mi jsme narozený v červnu a do sporťáku jsme šli koncem října a úplně v klidu jsem odjezdili celou zimu, ale já mám XQ a teprve včera jsem poprvé otočila malou po směru a byla z toho chudák vyjukaná, ale nakonec se jí to líbilo. Každý ti řekne něco jinýho, ale já po zkušenosti s prvním dítkem jsem měla jasno, že chci otočnou sedačku. Jinak jenom pro příklad, tuhle jsem jela kolem hlavní silnice a projel náklaďák a všechen prach s kamínky mi letěly na kočárek, jěště že byla malá čelem ke mě :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.3.12 19:13

No s tou otočnou sedačkou je to škoda, že to nejde. Určitě bych na mimi taky radši viděla, ale už jsem z toho vybírání kočárku tak zmořená, že jsem se rozhodla ze svých nároků slevit, abych vybrala vůbec něco. V jednom obchodě nám prodavačka ukazovala XA i XQ a s přítelem jsme se jednohlasně shodli na XA, ale je to asi měsíc a já si už nějak neumím vybavit, proč. Prostě se nám asi líbil víc nebo já fakt nevím. Řešením by bylo počkat na ten nový typ, ale ten bude zase asi o dost dražší :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
9.3.12 22:16

Koukni na diskuzi o XQ, já jsem spokojená, ale ostatní holky mají výhrady :nevim: .
S kočárkama je to jako s jídlem 100 lidí, 100 chutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
9.3.12 22:55

Ahoj. psala jsem dotaz na prodejce x-move na mimibazaru ohledně šířky sportovní sedačky - naměřil 30 cm :-( což je málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
10.3.12 09:08

já mám tento údaj dokonce o x lander XA přímo z katalogu, také mě to zarazilo, když vy píšete, že máte 37cm, oni říkají 30cm. Je to asi o tom, kde se to měří.Zda u zadečku či v ramenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
13.3.12 16:41

Já jsem se taky teď rozhodovala mezi XQ a XA a vzhledem k tomu co píšeš bych ti doporučila asi XQ, protože se mi zdá obecně u x-landrů korbička malá a pokud budeš brzy dávat dítko do sporťáku, otočná sedačka je k nezaplacení. Já měla trojkombinaci s opravdu velkou 80cm korbou a malou jsem tam vozila do 10 měs.,pak chvíli využila sporťák,sice otočný, ale ten fakt úzký a to je zase nevýhoda všech sporťáků s otoč.sed. Takže až teď v 13m. kupuju XA, protože po vyzkoušení v obchodě i s mrňousem je xa sport. na šířku opravdu pohodlnější než xq a jelikož malá v něm hodně spí je to pro nás zn.ideál a taky počítám ještě s příští zimou. A taky jsem ráda, že jsem koupila ještě z loňské kolekce, jednak cena výhodnější, pak se mi víc líbí a taky prodavač v obchodě říkal, že na rozměry budou ty nové asi stejné jako ty staré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.3.12 18:35

Moc děkuji za vyčerpávající rozbor. Když to tak čtu, nemám se radši poohlédnout po úplně jiné značce? S přítelem se nám xq nezdá, protože má vpředu malá kolečka a na naše cesty po městě, kde máme kočičí hlavy, se nám nezdál.I prodavačka v obchodě nám ho nedoporučila. A taky se nám nezdál nánožník u xq :? Teď mám možnost koupit bébecar z druhé ruky, ale o té značce vůbec nic nevím. Ale na první a asi jediné dítě zase nemít nový.. A navíc x-lander žeru :D Je to holt boj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
13.3.12 18:48

Manikma, teď jsem narazila na moc pěkný kočárek od značky Pierre Cardin Millenium 2012 (http://www.tivababy.cz/…e-cardin_w16). Sice je jenom ve třech barvách, ale korbička má 80×35 cm, což je hodně dobrý rozměr, zkus kouknout. Kdybych teď vybírala kočárek, tohle by byl jeden z favoritů :mrgreen: . Jo a hmotnost je jenom 11 kg :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
13.3.12 20:00

Tak si vem z té nové kol. X-move a máš to všechno v jednom a je po rozmýšlení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
13.3.12 20:34

Mě by se ten X-move líbil, ale ta váha je docela dost. No nic už to odjezdím s XQ, neboť by mě doma uškrtili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí