X-lander kolekce 2012

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Misha101
19.3.12 17:40

úplně do sedu nejde, ale je to skoro sed..ale na mimibazaru je paní, co šije vychytácky ke kočárku a toto jde přes ní vyřešit za 60 Kč…:-)takovým páskem…takže je to úplně v klidu…

• Citovat
  • Upravit
15
19.3.12 19:13

Nepřidala by jste některá odkaz na tu paní? Prosím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misha101
19.3.12 19:14
  • Citovat
  • Upravit
15
19.3.12 19:27

Díky moc, zlatá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.3.12 11:31

Nemáte někdo zkušenost s tím, jestli se kočárek x-lander xa vejde složený do kufru VW golf 4 (krátká verze)? :think:
Moc by mi to pomohlo.. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
24.3.12 20:47

Musím se přiznat, že jsem z X move zklamaná. Jak jsem se těšila, že mi to vyřeší situaci, tak bohužel. Barvy jsou úplně jiné v reálu než v katalogu. Potah materiál nic moc. Madlo není moc hezké. Vypadá to jako tyč, která tam byla daná omylem, moc se na kočárek nehodí, navíc je úzké madlo do ruky. Kočárek je dost tvrdý (neodpružený) a na madlo se musí hodně zatlačit, aby se kočárek zvedl kvůli těžišti. Zkoušela jsem sporťák proti směru. Když se skládá, tak se musí sundat sedačka, protože při složení se sedačka (zkoušeno proti směru) dotýká země, tudíž se venku zašpiní. Já do něj nejdu. Ale určitě někomu dobře poslouží. Za ty peníze jsou lepší kočárky. Jinak musím pochválit to propracované polstrování, opravdu pěkné i nánožník je vysoký, boudička pěkně udělaná. To se moc povedlo, alespoň nějaké kladné body.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
25.3.12 10:53

no barvy nejsou tak hrozný ale než x-move tak radeji XA to má madlo dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
25.3.12 11:10

holky já jsem taky ráda za kolekci 2011 rocky .. viděla jsem je na veletrhu na živo a krom Muvi nic moc změna a 4000 navíc :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
25.3.12 11:14

jinak ty sporťáky mi přišli až moc barevný měla bych strach že to višisuje .. ale je to jen můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
25.3.12 11:22

Tak tedy ty barvičky nic moc 8o …možná ta červená je hezká…to je asi tak jediná :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
25.3.12 11:43
@Boudice23 píše:
Tak tedy ty barvičky nic moc 8o …možná ta červená je hezká…to je asi tak jediná :andel:

já byla taky zklamaná a ještě ty peníze navíc ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
25.3.12 20:06

já hledala modrou a tu snad nikde nemají…ta růžová byla na živo moc pěkná. Zelená je spíš žlutá jako reflexní vesta. Oranžová taková vyšisovaná…Evropa šedohnědá ušla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.3.12 21:05
@danielacap píše:
Musím se přiznat, že jsem z X move zklamaná. Jak jsem se těšila, že mi to vyřeší situaci, tak bohužel. Barvy jsou úplně jiné v reálu než v katalogu. Potah materiál nic moc. Madlo není moc hezké. Vypadá to jako tyč, která tam byla daná omylem, moc se na kočárek nehodí, navíc je úzké madlo do ruky. Kočárek je dost tvrdý (neodpružený) a na madlo se musí hodně zatlačit, aby se kočárek zvedl kvůli těžišti. Zkoušela jsem sporťák proti směru. Když se skládá, tak se musí sundat sedačka, protože při složení se sedačka (zkoušeno proti směru) dotýká země, tudíž se venku zašpiní. Já do něj nejdu. Ale určitě někomu dobře poslouží. Za ty peníze jsou lepší kočárky. Jinak musím pochválit to propracované polstrování, opravdu pěkné i nánožník je vysoký, boudička pěkně udělaná. To se moc povedlo, alespoň nějaké kladné body.

Já jsem právě taky v rozpacích, něco je na něm super a něco mě teda odrazuje. Máš nějaký typ na lepší kočárek? Já si vždycky nějaký vyberu na netu, pak ho vidím v reálu a jsem zklamaná. Ale jinak mi v obchodě přišel docela skladný a hlavně vysoký, že se člověk nemusí tak ohýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
25.3.12 21:46

elši já mám 2011 a je super .. i ta cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.3.12 22:08

Holt budu muset slevit z některého požadavku, díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí