Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAHolky, kdybyste některá zjistily jak je nový x-move široký,písněte prosím. Teď mám sporták z trojkombinace a je strašně úzký a to jsem při koupi nevěděla,že otočné sedačky jsou vždy užší. Měřila jsem v obchodě xa a xq 2011 a je tam rozdlíl 4cm a to je i dost, brala bych hned to xa je moc hezký, ale ještě chci počkat jaká bude nová kolekce a jestli bude otočný zase tak úzký (v zimě s kombinézou a fusakem celkem problém). Kdyžtak prosím napište svoje poznatky a zkušenosti. dík ![]()
Už jsem cenu našla na MMB. Ten nový X-Move by měl stát cca 10250 Kč a Xa přes 8500 Kč, a to jen sporťák.
Neluš píše:
Holky, kdybyste některá zjistily jak je nový x-move široký,písněte prosím. Teď mám sporták z trojkombinace a je strašně úzký a to jsem při koupi nevěděla,že otočné sedačky jsou vždy užší. Měřila jsem v obchodě xa a xq 2011 a je tam rozdlíl 4cm a to je i dost, brala bych hned to xa je moc hezký, ale ještě chci počkat jaká bude nová kolekce a jestli bude otočný zase tak úzký (v zimě s kombinézou a fusakem celkem problém). Kdyžtak prosím napište svoje poznatky a zkušenosti. dík
Mám XQ a můžu říct, že mi přijde sportovní verze větší než u XA, hlavně mi přijde delší zádová opěrka. Neporovnávla jsem rozměry, ale za nás sedačka dostatečně široká. Je nám 9 měsíců (máme cca 9,5 kg-takže žádný dorbečci
) a s fusakem i kombinézou úplně v pohodě a příští rok si myslí, že to dáme s přehledem taky
. Tu další zimu už to asi moc nebudu řešit, protože už nám bude 2,5 roku a kdoví jak to bude s kočárkováním.
Díky moc za zjištění ceny!
Můžete pak ještě prosím napsat šíři sedačky X-Move.Teď jsem vracela sporťák Britax B-Smart,kočárek krásnej, ale když jsem tam posadila malýho (v domácím oděvu),byl tam jak sardinka, kombinéza+fusak bez šance - hrozně úzký - 26cm. A kolik má tedy ten XQ - měřeno uprostřed sedací části?
Potřebovala bych kočárek s otočnou sedačkou, ale dostatečně široký, nemohu sehnat…Teď začíná být můj favorit Gesslein, ale cena je už trochu vyšší (holt německá kvalita…)
Jsem to napsala blbě - prosím o zjištění šíře zádové opěrky (ne „sedačky“) - měřeno uprostřed… Díky moc!!
Podle ofic.údajů je šířka sedačky 32 cm, ale nevím přesně jak je to měřeno. Já jsem měřila od tyče k tyči, právě v úrovni kde má dítě lokty-paže a to bylo u xq cca 33cm a u xa 37cm. Ještě jsem viděla v obchodě Quiny a ten se mi zdál taky hodně široký.
Jo díky, a Jity nevíš jestli jsou u XQ taky ta velká nafuk. kola? Stavíme a zahrada je tankodrom.
Vzadu jsou ty velká kola jako u XA a vpředu malá, ale oni tak malý zase nejsou, jenom to na obrázku vypadá v poměru s těma velkýma zadníma kolama. X laner má totiž ty kola hodně velká oproti jiným kočárkům. Sedačku vám změřím jen co mi vytuhnou děti, ať na to mám klid a zítra klidně udělám fotečeky i s malou uvnitř. Na diskuzi o XQ jsem dělala fotku i s 2 letým kloučkem od kamarádky
.
Co se týče ale té šířky zádovky, tak malá má ručičky když sedí stejně z kočárku ven a když leží tak tam má fakt hodně prostoru, protže ta bouda neni úzká.
Pokud někdo uvidí X move v reálu, budu ráda za jakoukoliv info…cena přes 10tis. sporťák je síla…snad bude stát za to.
Tak už je ta nová kolekce v int. obchodech s dostupností 13.3.
Koukněte http://www.detskyraj.cz/sportovni/3/
Nějak si nemůžu pomoct, ale víc se mi líbí ta loňská.
Ten X lander X1 vypadá super, ale ta cena..říkám si, že jsem ráda, že mám jeden z posledních kousků X3…váhala jsem, ale nakonec rozhodla cena..a to říkali, že bude tak o 3000 dražší než X3 a ono skoro o 6000
mazec!!
Skoda,ze u nove kolekce nevymysleli zatemnovaci kryt na to stresni okynko… ![]()
Taky ten ciste cernej podvozek nic moc. Kombinace se stribrnou byla podle mne hezci.