X-lander kolekce 2012

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek
Velikost písma:
819
14.3.12 10:36
monikma píše:
Tak jsem se podívala, ale moc moudrá z toho nejsem, názorů je opravdu málo 8o
Ještě zkusím najít prodejce v mém okolí, abych se na kočárek mohla alespoň podívat v reálu :think:

Kdyby jste se na něj šla podívat, tak mi dejte vědět, jak vypadá. Sice už žádný kupovat nebudu, ale kočárky jsou moje posedlost :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
14.3.12 10:38

ale jinak se mi silene libi xa 2011 ten fialovej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
14.3.12 10:47
cicmud píše:
ale jinak se mi silene libi xa 2011 ten fialovej

Já mám ten fialový XQ a ta barvička je fakt libová :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
14.3.12 12:28

tak vidím, že si frčíme ve fialové všechny tři, já ho sehnala na poslední chvíli :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
14.3.12 12:56

ahoj, jak tu někdo mluvil o těch kočičích hlavách, tak mně se na nich jezdí s xq bez problémů a malý naopak hezky usíná :) Na prodavačky bych dlabala, ony často opakují, co jim někdo řekl nebo někde vyčetly, aniž by měly vlastní zkušenost. Mně říkaly, že s xq nepůjde jezdit mimo asfaltový chodních a zvládáme i polňačky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
14.3.12 13:56

Já jsem teda s XQ taky moc spokojená, ale na diskuzi přímo k tomuhle kočárku mají maminy výhrady :nevim: . Za mě spokojenost a zvládnemem úplně v pohodě kočičí hlavy, polňačky a nakonec i ten sníh :mrgreen: . A t a nová kolekce XQ v černé barvě se mi moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.3.12 19:45

To o kočičákách řekla prodavačka mě, že kolečka jsou moc malá :-(
Jasně, že budu radši věřit ženám, které mají osobní zkušenost! Nám se vlastně ještě u XQ nezdál nánožník, který se nám zdál malý, jako že nožičky visí volně dolů, jaký názor máte na tohle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
14.3.12 21:43

Nánožník je velký dost, ale ty asi myslíš to co je pod nožičkama. Tam je prohlubeň, ale já jsem to vyřešila černou složenou dekou. Neni tam vydět protože to překrývá nánožník a nožičky nevisí. Uvidíme jak se to bude vyvíjet dál, až bude malá chodit. Pak už doufám, že jí ta prohluběň nebude vadit :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
14.3.12 21:49

Tady je nová kolekce http://www.x-lander.cz/onas.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
15.3.12 15:13

já se na něj byla včera podívat na živo, na x-move.
toto je moje pozorování:
musím říct, že asi u mě vyhrává nad starou XA. co se týče korby, má polohhovací záda (nevím, jestli je to užitečné), má určitě lepší kšilt toho svrchního povlaku kroby než staré XA. nemusí se dávat na adaptéry. v porovnání se starými modely je korba asi tak stejná, možná o centák užší. ale když porovnáte s novou xa kornou 2012, tak ta je teda sice širší, ale o dva nebo tři centimetry kratší…
sporťák - polohování zad už jednoruč plastovým hýbátkem (už nejsou řemínky), polohování nožiček je daleko lepší, nejsou to už jen ty dva plastové mrchy, které vypadaly, jako že hned upadnou, ale docela bytelná plná věc. stupátko je určitě lepší, je širší… ledky jsou efektní.
sportovní budka je v pohodě, jen asi nejde stáhnout tak dopředu jako u 2011, nemá po stranách takové ty plastové klouby… a nevím, jestli jde odepnout ta zadní část, když to člověk nepotřebuje, to musím ještě prozkoumat.
a má to mít integrovanou moskytieru, což jsem se taky nezeptala.
co bych vytkla . košík, je hlubší, ale menší, při sporťáku se do něj těžko poleze.
rukojeť mi přišla v pohodě, i když tu někdo psal, že ty teleskopy moc nesedí menším holkám… ale chci to ještě vyzkoušet…
sportovní budka jde jednoduše přendat, dobře se i sundavá, není nijak přidělaná tím polstrem na konstrukci.
přední madlo nevím, to je diskutabilní, ale je docela bytelný.
má to určitě praktičtější nánožník než mělo staré XA.
celá konstrukce je zůžená na 61, podvozek se jednoduše skládá a je znatelně skladnější než staré XA.
co se týká barev, ty se mi nelíbí. ale já jsem chtěla šedej a to je pohoda
takže za mě je favoritem.
ještě uvažuju od tom novém XA. opěrka zad je vylepšená, opěrku nohou nechali starou blbou. sporotvní bouda je taky nová, podvozek užší (61cm), ale moc skladný není, je to stejné jako u starého XA.

snad jsem někomu pomohla…a kdyby měl někdo postřehy ohledně té boudy, jestli se dá odepnout nebo co to je ta integrovaná moskytiera, tak sem s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.3.12 16:28

Já jsem pro x-move :), jasný favorit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kkikaa
15.3.12 21:57

x move

Ahoj holky,dnes jsem si koupila x lander x move, jsem tak nadšená, že jsem musela napsat. Měli jsme xq, srovnat se to teda nedá ani zdaleka…x move je nejvychytanější x lander jaký kdy byl.

• Citovat
  • Upravit
1267
15.3.12 22:02

holky…já se jedu podívat až příští sobotu, už se těším, ale přijde mi to dost peněz. Pokud bude ale stát za to, tak proč ne. Pokud budete mít zkušenosti s ježděním venku, hned písněte. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lili 277
16.3.12 00:11

Ahoj,tak my už máme prvú prechádzku s x-move za sebou.je naozaj perfektný,spokojnosť nadovšetko :D

• Citovat
  • Upravit
819
16.3.12 06:44
lili 277 píše:
Ahoj,tak my už máme prvú prechádzku s x-move za sebou.je naozaj perfektný,spokojnosť nadovšetko :D

Tak to fakt závidím!
Chci se jenom zeptat, co ta váha 15 kg, je to nějak znát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí