Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAdřív jsem viděla na této diskuzi vložený odkaz na foto z výstavy, kde byly vidět kočárky v reálu, už to nemůžu najít..nevíte kde to je??
na www.dino… se mi podařilo přeložit text na X move, něco jsou kraviny, ale docela dobrý!!!
Zde:
Obsahuje:
hliníkový rám
Prostorný kočárek sedadla
pneumatická kola
footmuff
LED světlo na stupačky
Velký nákupní košík
další klín v kabině, aby je mohl rozšířit
odrazy zvýšit bezpečnost při chůzi
Oboustranná barevná vložka balení
Novinkou v kolekci X-Lander!
Nejrozsáhlejší kolekce užitkového vozu pro kombinovat aktivity v městském prostředí a venkovní šampion.
X-Lander X-Move je moderní kombinací populárních modelů XA a XQ.
Vybaven velkými nafukovacími koly, možné opravit kočárek sedadlo dopředu nebo dozadu směřující a v současné době módní design.
Je to kombinace klasické a avantgardy. Můžete si také ověřit, pokud jde o městské aglomerace v oboru.
Pulzující nebo jednotné světlo samontowane opěrky nohou nám dává vidět ve tmě.
Klíčové vlastnosti:
LED světlo na stupačky zajistí viditelnost v noci
Moderní, lehký a velmi odolný hliníkový rám s tmavě šedou
Velké nafukovací kola, v černé barvě
Všechna ložiska kol;
vhodný mechanismus pro
kočárek namontovat přední a zadní obložení
pneumatiky kola, přední otočná, umožňuje uživateli spouštět rovně
další klín v kabině, aby je mohl rozšířit
spinający hák nosič po uložení, která umožňuje výstavbu svislé
Teleskopická rukojeť s nastavitelnou výškou
odrazy zvýšit bezpečnost při chůzi
Zadní brzdový zámek jednající prostřednictvím tlaku shora
Barevná sada součástí zvolené barvy
Hmotnost a rozměry:
Hmotnost verze chůze - 15.2 kg
hmotnost rámu - 9.9 kg
gondola hmotnost - 4.2 kg
Rozměry před podáním - 109/107/61 cm (délka / výška / šířka)
Montované rozměry - 86/39/61 (délka / výška / šířka)
Tak jsem sehnala ten Carbon v krtečkovi v Praze. Jen mi museli dát autosedačku Rocky, protože v Carbonu už není. Ale to mi vůbec nevadí. Jsem moc ráda. Snad to poslouží. Přeci jen první dítko, tak uvidíme ![]()
Tak já to risknu a počkám na x move..snad to nebude až těch 18 tis. a kdyby jo, tak budu kupovat v Polsku, tam ty kočárky vyjdou levněji.
danielacap píše:
dřív jsem viděla na této diskuzi vložený odkaz na foto z výstavy, kde byly vidět kočárky v reálu, už to nemůžu najít..nevíte kde to je??
jo vkládala jsem je já ale do diskuze o x-landeru 2011
jamrk píše:
Tak já to risknu a počkám na x move..snad to nebude až těch 18 tis. a kdyby jo, tak budu kupovat v Polsku, tam ty kočárky vyjdou levněji.
na polských stránkách už ceny máš když si je přepočítáš na kč vyjde ti to taky kolem 18 tisíc jsem z Ostravy takže do polska jedním krokem ![]()
jamrk píše:
i v tom polsku vzhledem k tomu že je to novinka se ty ceny do července budou pohybovat kolem 18 000kč
Kolem 18. tis.? Toz to nechápu, když se podívám na http://dino.sklep.pl/…p-13179.html, tak tam cena x move v trojkombinaci vychází na 2600 zl., což je 16. tis. Kč. Nebo mi v ceně ještě něco chybí? Já jsem taky z Ostravy, myslela jsem, že to v Polsku vyjde levněji.
tak to ještě jde ale kamený obchody mají vše dražší…ale tady v čr to bude i na netu tak drahý
Holky, mám dotaz, jsem fakt nováček a některá z vás by mohla vědět. Je potřeba kupovat do kočárku matraci? Nebo není??? Já vím, ptám se jak blbec, ale zeptat se musím. Díky moc ![]()
Není, pokud ti vyhovuje ta, co už v kočárku je (má ji opravdu každý kočárek) ![]()
pep píše:
Není, pokud ti vyhovuje ta, co už v kočárku je (má ji opravdu každý kočárek)
Já si právě říkala, že v kočárku už je, ale sychr je sychr. Moc děkuju ![]()
Ahoj,
v Jablonci se obtížně v zimě jezdí a tak mi prakla na ptavé straně ve směru tlačení nad vnitřní pružinou pod plastovým dílem hliníková trubka. Ta je k plastovým dílům z části nýtována a šroubována. Je možné ji někde sehnat na dobírku. Opravu si provedu sám. Děkuji moc za informaci.
Na stránkách www.x-lander.cz je už nafocená kolekce 2012
Holky,nevíte za kolik bude samotný sporťák? Zítra začíná veletrh v Brně, tak snad už to tam konečně sdělí…Já se tam bohužel nedostanu - nemocné dítě. Až budete mít některá tuto info, hoďte to prosím sem
Díky!