Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XATak ten vypadá hodně dobře.. Díky za tip!
Myslíš, že je to dobrá firma?
Když to x-move je zase už docela drahé.. a rozměr korbičky je stejný, ne?
Rozměry máš na http://www.detskyraj.cz/…partner-plus
Jinak prodavač mi říkal, když jsem se ptala na stejně kvalitní ve stené cen.relaci, že lepší neseženu, x-landry jsou dobrá kvalita za příznivou cenu. Pak teda máš jistě kvalitnější,ale za dvojnásobek. Jinak výrobce:Čína, ale to je dnes všechno krom BMW a podobně drahých německých značek i v kočárkách.
No a cena je teda vyšší 10200,– sporták + korbička 3900,– a to tam asi není příslušenství- taška, nánožník apod. Je to na zvážení ![]()
No právě, zvažuji, zvažuji a už mi z toho šibe. Cena je právě jen za sporťák, bez ničeho. To už bych radší šla do toho staršího typu, kde je celý komplet do 12 000 Kč. Počkám ještě, až ho uvidím naživo, třeba mě okouzlí
!
Jitko, nenašla jsi někde recenzi na ten Pierre Cardin? Já nemůžu nic najít ![]()
Možná špatně hledám..
S tím x-landrem moc neotálej pokud se rozhodneš pro 2011, už se rozprodávají poslední kousky. Já musela shánět taky na e-shopu,protože v kamenném mi řekli, že už na skladě mají jen 3 barvy a ty jsem teda nechtěla. Přeju šťatný výběr ![]()
monikma píše:
Jitko, nenašla jsi někde recenzi na ten Pierre Cardin? Já nemůžu nic najít
Možná špatně hledám..
Něco málo je tady na emiminu, ale na starší typy a pak jsem jěště něco málo našla na www.modrykonik.cz (nebo sk)
. Měla by to být německá a nebo francouká značka. Zatím co ho maminy měly, tak chválí, ale je jich fakt jako šafránu
. Zkusím jěště kouknou, až vyprvám dítě do školky a manžu do práce
.
Příspěvek upraven 14.03.12 v 08:11
holky ale x-lander je polska znacka
Ale jsem z nej nadsena,takze jdu take do nej,jen do uz pouziteho. Sehnala jsem komplet i s autosedackou za 5000,v so si pro nej jedu,je to sice 2008,ale po jednom diteti v super stavu
Cicmund, to mi víme, jenom jsem jěště tak trochu prbírali jiný kočárek
.
Tak jsem se podívala, ale moc moudrá z toho nejsem, názorů je opravdu málo ![]()
Ještě zkusím najít prodejce v mém okolí, abych se na kočárek mohla alespoň podívat v reálu ![]()
jitka0705 píše:
Cicmund, to mi víme, jenom jsem jěště tak trochu prbírali jiný kočárek.
Aha,tak to je ta moje tehu demence ![]()
cicmud píše:
Ale jsem z nej nadsena,takze jdu take do nej,jen do uz pouziteho. Sehnala jsem komplet i s autosedackou za 5000,v so si pro nej jedu,je to sice 2008,ale po jednom diteti v super stavu
Pro jaký typ ses rozhodla? Já jsem taky nejdřív uvažovala o starším, ale na prvního potomka bych si mohla dopřát luxus nového ![]()
Za pět tisíc je to krásná cena ![]()
cicmud píše:jitka0705 píše:Aha,tak to je ta moje tehu demence
Cicmund, to mi víme, jenom jsem jěště tak trochu prbírali jiný kočárek.
To je v pohodě, já už mám mateřskou demenci
.
monikma píše:cicmud píše:Pro jaký typ ses rozhodla? Já jsem taky nejdřív uvažovala o starším, ale na prvního potomka bych si mohla dopřát luxus nového
Za pět tisíc je to krásná cena
Ja uz cekam druhy
na prvni jsem mela taky novej
Jdu do x-lander xa 2008