X-lander kolekce 2012

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek
Velikost písma:
jamrk
16.2.12 19:24

drahá?..tož to snad ne. Aby jim to vůbec někdo koupil.

• Citovat
  • Upravit
6
16.2.12 19:28

Ahojky. Já čekám prcka v květnu a momentálně řeším kočárek. Vozidlo jako takové, problém není. Spíš rada, preferujete s brzdou nebo bez? Neumím si představit třeba jízdu s kočárkem z kopce. Děkuji za postřehy, Simča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
16.2.12 21:23

budou drahí vycházejí přes 17 tisíc to si zase myslím že za ty prachy jsou lepší kočárky a ne polské výroby :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
17.2.12 08:16

jo jo bude stát +/- 18 tisíc a na podzim se dají pak sehnat za 13500 takže teď z kraje je drahá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.12 09:16

Já včera byla na prodejně v Liberci, zeptat se právě na tu novou kolekci. Řekli mi, že bude dražší a hlavně já bych chtěla neutrální bravu (v kolekci 2011 Carbon) a o té mi řekli, že mám prý koupit co nejdřív v doprodeji tu 2011, protože pak nebudou, že toho Carbonu mají poslední kusy. To mě teda vůbec nepotěšili, protože teď ještě rekonstruujeme a peníze lítají… :nevim: a zas dávát za kočár hnedle o 4 tis víc… babo raď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
17.2.12 10:16

no přesně my chceme barvu desert a penízky budou až v dubnu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
17.2.12 11:29

holky desert už není jen na netu kde mají ještě skladem ale to už třeba není plná výbava.Arctic taky není a rocky už je taky pryč tak honem jinak fakt nebudou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fazolka 19
17.2.12 15:39

JJ přesně tak,pořád jsem to odkládala a dnes jsem si chtěla objednat set Amethyst a už bohužel nikde neni,a to čekáme mimi v polovině dubna.Tak že opravdu už jsou jen poslední kusy a brzy ani ty nebudou.Nová kolekce se mi taky moc nelíbí a ještě za ty peníze,no nevim nevim. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Leminka30
17.2.12 18:58

x-lander amethyst

Ahojky, mrkni sem
http://www.babycar.cz/…ii3-amethyst.
Taky čekáme v dubnu, mám tyrkysový 2008 a XA carbon 2011. Nová kolekce je zbytečně drahá. Tak ať seženeš :-).

• Citovat
  • Upravit
Leminka30
17.2.12 19:01

Odtud mám ten sportovní carbon, super komunikace a přišel za dva dny :-). pokud mají napsáno skladem, opravdu by ho měli mít.

http://www.detskezbozi.com/…et-xvii.html

• Citovat
  • Upravit
fazolka 19
17.2.12 19:25

Určitě pokoukám,něco jsem ještě objevila ale raději at toho mám víc na výběr,jsem z toho fakt neštastná,tak moc se těším … :D Tak moc moc děkuji snad budu mít štěstí… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Leminka30
17.2.12 19:32

Určitě ještě opravdu seženeš :-). Nějak se to krátí a člověk má pak strach, že něco nestihne připravit pro mimčo. Ale když mně se podařila náhodou sehnat korba 2008, tak sety 2011 určitě jsou, jen zas budou prodejci propagovat holt novou kolekci. Tak ať se podaří, a pak se dobře drandí s kočárkem :-).

• Citovat
  • Upravit
fazolka 19
17.2.12 19:48

Přesně tak na všechno je spoustu času,ale jen na začátku ted mi to hrozně utíká a nevim co dřív kupovat a shánět levněji .....:-) Prodejci hlavně chtějí vidělat prašule a co my …Tak prima večer a děkuji …pa pa. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
500
18.2.12 08:39

no ty co chtějí barvu desert a arctic v trojkombinaci už neseženou artic nebyla skladem už v listopadu jinak ospapní na netu snad někdo ještě skladem má ale chce to voblíst pulku internetu :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
18.2.12 11:31

no tak já se jim na xlandera vyprdnu za 18 at si ho nechají zase takovíá kvalita to není a abych ted rychle kupovala a už jen přes net s pochybných e-shopu to ani omylem jak pak budu řešit reklamace že ano takže my pujdeme do mutsyho dokonce mě to vyjde i levněji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí