X-lander kolekce 2012

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Misha101
16.3.12 06:54

chci se jen zeptat a jde spotacek uplne do lehu a do uplneho sedu? vim ze ty predchudci meli s timto problem. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
4671
16.3.12 08:42

a co terén? zvládne třeba lesní cestu? neskáče to moc? toho se trochu bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
16.3.12 08:42

do úplného lehu nejde…a do úplně vzpřímeného sedu taky ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
16.3.12 08:43

lili,
prosím tě, co je to ta integrovaná moskytíera? a jde odepnout ta zadní sportovní budka?
a kolik měříš? nekopeš so při ostřejší chůzi do nápravy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misha101
16.3.12 10:12

Děkuji za odpověď, ten vzpřímený sed se dá vymyslet, našla jsem jednu paní, co vyrábí takové zlepšováky na to, a co ten leh?? je to opravdu tak velký problém dát do sporťáčku takového mimčo které ještě nesedí?? vždyť to by žádná mamina nemohla koupit tento kočár a přitom jich jezdí hromada…

• Citovat
  • Upravit
4671
16.3.12 10:23

do úplného lehu to nejde, ale sklopit na placku to jde dost. nevím, kolik je ten úhel, ale myslím, že to tak odpovídá třeba utosedačce nebo takovému tomu domácímu lehátku/houpačce. takže já bych to jako velký problém neviděla, ale nejsem zkušená matka, čekám teprve první mimčo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.3.12 15:01

Koukám, že se nám debata pěkně rozjela. To je dobře, já se na nové kočárky pojedu podívat také až příští víkend, proto jsem ráda za vaše poznatky. Alespoň se můžu dopředu připravit, na co hlavně se mám podívat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
16.3.12 19:18

co šířka lůžka? Jak je široký dole u zadečku a např. v úrovni pásů? Moc děkuji.
Jo a co barvy? Jako Lili máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lili 277
16.3.12 22:38

takže pekne postupne…15 kg je v poho,chodíme dosť autom a pravidelné skladanie a rozkladanie je dosť časté.Ten ľah nie je úplne rovný,ale je to len mierne zvýšenie..všetky terény sme ešte nestihli vyskúšať,ale určite to zvládne,prípadne nedofukovať kolesá do tvrda,až moc neskáču…tá moskytiera,tak ešte neviem čo je a pri kúpe som info o nej nedostala..búdka sa dá odopnúť a má ešte jeden diel,ktorý je zazipsovaný a v prípade potreby sa len zips odopne a búdka sa zväčší…meriam 167 cm a nič mi nikde nezavadzia…fakt som veľmi nadšená,obzerala som na nete xa-2011,ale ešte som predsa počkala na x-move a dobre som urobila,aj farba je super,máme Europa…a zajtra napíšem tie miery..

• Citovat
  • Upravit
15
17.3.12 09:23

Lili, nešla by, moc prosím, přidat fotka té barvy? Mě se totiž z té nabídky líbí také nejvíce :) Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misha101
17.3.12 18:50

taky jsem pro europa…jedině ona, je moc hezká…i když ta oranžová taky není k zahození :-)

• Citovat
  • Upravit
1267
17.3.12 20:12

já bych modrou australii a evropu :lol: prý ale materiál není moc dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.3.12 22:07

Ahojky maminky,chtěla bych se taky zeptat na x-lander move moc se mi líbí,ale mám strach s toho okýnka v boudičce není to přímo nad hlavičkou mimča? nepraží jim tudiž sluníčko přímo na hlavičku? nebo když leží,to jim musí svítit přímo do očí?máte s tím zkušenost? ještě by mě zajímala ta šířka sedáku :) moc děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
19.3.12 14:50

Romano, o pár stránek před je odkaz na kryt stříšky. Určitě to je za pár korun a je problém vyřešen. Dle mého tam svítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
19.3.12 14:59

ahoj holky, pro naše druhé dítko zvažuji koupit nový kočár. Líbí se mi x- lander asi nejnovnější verzi ne…stačila by možná loňská kolekce.http://www.detskezbozi.com/x-lander-xa-2011-set-xvii.html
amethyst nebo energy
NEMÁTE PROSÍM ZKUŠENOST? moc o x-landrech nevím…třeba by mě zajímalo jestli se dá sporť ák dát úplě do sedu…BUDU RÁDA ZA JAKOUKOLIV REAKCI A ZKUŠENOST ČI HODNOCENÍ.Předem moc děkuji ;) Bětka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí