X-lander kolekce 2012

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.4.12 10:56

x-move

ja jsem si x-move hodne prohlizela a nakonec i poridla a jsem s nim maximalne spokojena.malou si muzu otocit proti sobe a vidim na ni a kdyz jdeme vecer ven jde na ceste videt i nas diky led diodam… :)

• Citovat
  • Upravit
4671
4.4.12 11:06

já si ho taky pořídím, už na nic nečekám. jen jestli na forkids bude nějaká sleva :-) a co to těžiště, jak tu někdo zmiňoval? a nepřekáží tam ta taška přes madlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
4.4.12 18:22

Jak to má x-move s odpružením? U xa 2011 jsem někde četla že má ,,odpružení základní,, ale co jsem měla možnost ho vyzkoušet, tak mi přijde, že základní = žádné! Tak snad to má x-move lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
4.4.12 20:50

Když jsem porovnávala x-move a xa v obchodě, tak jsou na tom stejně. Odpružení žádné a u XA navíc kývací madlo, je to asi tím kloubem. X - move naopak při posazení sedačky proti směru se špatně řídil a byl těžší. Obráceně ta kila nebyla znát. Ale je to dáno těžištěm a člověk musí zatlačit víc na madlo, když chce najet např. na obrubník. Ale to mají všechny kočárky se sedačkou proti směru. Navíc madlo bylo hodně úzké, takže se mi špatně drželo. Kdyby k tomu dali jiné madlo, odpružení alespoň trochu a možnost skládat i se sedačkou, aniž by se ušpinila o zem, tak do toho jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.4.12 07:19

S odpruzenim je na tom stejne jako XA.Taska mi nezavazi vubec.I kdyz sedacku obratim necitim ve vaze zadnu rozdil.I se sedackou se da slozit paradne.My ho teda kupovali v Polsku,protoze tam vyjde o dost levneji nez u nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
6.4.12 17:33

Ahoj holky, nevíte :nevim: náhodou jestli u sporťáku x-landru z loňské kolekce jde „sedačka“ dát ve směru i protisměru jízdy…?MOC DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ Bětka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
6.4.12 17:54
@mamkaBet píše:
Ahoj holky, nevíte :nevim: náhodou jestli u sporťáku x-landru z loňské kolekce jde „sedačka“ dát ve směru i protisměru jízdy…?MOC DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ Bětka

tuším, že jde jen u kolekce XQ, u XA ani X3 nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
6.4.12 20:39
@mamkaBet píše:
Ahoj holky, nevíte :nevim: náhodou jestli u sporťáku x-landru z loňské kolekce jde „sedačka“ dát ve směru i protisměru jízdy…?MOC DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ Bětka

Jenom u XQ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
6.4.12 20:57
@jitka0705 píše:
Jenom u XQ.

tak sem tušila správně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
6.4.12 21:58
@Boudice23 píše:
tak sem tušila správně :-)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.12 10:11

Autosedačka X-Car od X-Lander

Sice je to trochu mimo :-), ale přeci jen to dám i sem. Kdyby jste někdo chtěl úplně fungl novou autosedačku z kolekce 2011 v barvě Rocky, má i cedulku, ještě je zabalená, tak jí prodám. Objednávala jsem si barvu Carbon z 2011 (celou sadu) a autosedačky už v barvě nebyly a nabídly mi autosedačku v barvě Rocky, ja souhlasila, ale nějak si na tu kombinaci šedá-žlutá nemůžu zvyknout. Tak kdyby někdo chtěl, na ceně se domluvíme. A nebo jí vyměním za barvu Carbon :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
9.4.12 20:35

Posílám fotečky X move v reálu stažené s Facebooku :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.12 11:46

foto

Ahoj,
máte někdo prosím foto X-move barvy europa, austrálie nebo america. Máme zájem o jeden z těhle kočárků, bohužel v Plzni na krámu ho pořád nemají a v katalogu sice vypadají všechny pěkně, ale nevěřim, že jsou ve skutečnosti stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.4.12 14:23

Ahoj Katko.
V Plzni nad Kauflandem U Krtečka mají kočárek X-move v barvě afrika a kočárek XA v barvě europa. A na ukázku barev slunečníky ve všech barvách nové kolekce. Tak se tam určitě zajdi podívat. Určitě si vybereš :) Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.12 19:40

Díki Marci za info, určitě to udělám, deštníky budou stejné. Čekám až je budou mít u Chmelařové na skladě, ale pořád je nemají. Ke Krtečkovi zajedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí