Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAPoprosím o radu. Velice ráda bych si na zimu koupila kočárek X-move. Jen se mi zdá, že sedák je málo široký? Potřebovala bych, aby se do kočárku přes zimu vlezl malý (v dubnu mu budou 2.roky)i s fusakem. Díky. ![]()
Dle mého názoru je málo širký (29 cm), protože já mám XQ 2011 a ten má šířku sedáku 32 cm a budeme to mít letos s fusakem s chlupem (2 roku v červnu). Nechám si ho jěště tuto zimu a pak budu prodávat. Brala jsem si proto od kamarádky staršího Jané Slaloma abych ho měla jěště na příští zimu, protože ten je rozměrově širší, jenom doufám, že už nám nebude vadit neotočná sedačka.
Ahoj všem,
tak po pár hodinách jsem se prolouskala všema příspěvkama, které tu jsou:-) Musím také napsat svůj názor a zkušenost.
Na našeho prvního syna jsme měli X-Lander XA 2010 v barvě Rocky ( z venku šedivý a uvnitř oranžový)Byli jsme s ním spokojení. Skvěle se ovládal, byl prostorný (malej se narodil 31.7., odjezdili jsme celou zimu s korbičkou a do sportáku šel malej až na jaře…Vešel se tam úplně v pohodě i s beránkovským fusakem:-) Měl, ale nějaké věci, které mi celkem vadily. Třeba to polohování i sportáku - ta páska byla hrozná, strašně špatně se mi s tím pracovalo, sporták se nedal otáčet. Jinak všechno ostatní bylo super. Všem se strašně dobře vozil, babičky byly nadšené:-)
V říjnu čekáme druhého chlapečka, tak jsem se někdy v březnu byla jen tak podívat v krámě an kočárky a zeptat se, jestli x-lander dělá něco nového. Pani mi tam ukázala X-Move a dala mi prospekt. Hned mě oslnil - měl vychytávky, které jsem potřebovala. Např. i polohování korbičky atd.
Jsme moc ráda za tuhle diskuzi, protože recenze na kočárek jsem nikde jinde nenašla:-( Co mi ale vadí jsouu ty barvy a celkem i cena…Chtěla bych zase něco neutrálního.
Půjdu se na něj znovu podívat na živo a pořádně si ho ozkoušet. Dnes jsem našla i tento: http://www.detskezbozi.com/…ro-2012.html
a strašně se mi líbí v té hnědé barvě. Nemáte někdo nějaké zkušenosti? nebo porovnání s x-move?
@Dany84 to je x-move?? a jaky je?? my si na nej taky brousime zuby…ale jeste si nejsem jista, jestli ho fakt koupit..neslysela jsem o nem nic hezkeho ![]()
Jj xmove, tak zatím je schovaný, ale jsem z něj nadšená, nemůžu ti říct žádný zápor, ale když sme ho zkoušeli tak se s ním super jezdí i pro manžela je tam vytahovací rukojeť tak pro něj je to super když je vyšší. kupovali sme ho se vším všudy za 17.000,–
@Dany84 17tis. se vším? jakto? kdes to koupila?? ja na nej taky koukala (fakt se mi silene moc libi!) a v prodejne mi ho se vsim vsudy nabidli za 20500
Od kdy ho budete používat? (abych se pak zeptala)
Jeden pán na Mělníku nám udělal cenu, segra si u něj kupovala kočárek a nechali tam kolem 40 tis tak mi udělal slevu.
Jinak jsem taky koukala že je kolem 20 se vším
Maminky, chci si pořídit otočný sporťák XQ a kamarádka mě nabízí hlubokou korbu X pram. Nevíte, jestli mě tato korbička bude sedět na podvozek XQ? Nebo jestli se na to prodávájí nějaké adaptéry?
Moc moc díky
@Renísek13 píše:
Maminky, chci si pořídit otočný sporťák XQ a kamarádka mě nabízí hlubokou korbu X pram. Nevíte, jestli mě tato korbička bude sedět na podvozek XQ? Nebo jestli se na to prodávájí nějaké adaptéry?Moc moc díky
ke vsem korbam jsou potreba adaptery a vsechny kolekce jsou kompatibilní, takze s pomoci adapteru na jakoukoli kolekci nacvaknes jakoukoli korbu z jine kolekce ![]()
Fakt? Tak to by bylo super, protože v katalogu X-Lander to tak zmíněno není. Nebo teda aspoň né pro prvorodičky, co nemají v kočárkách zkušenosti.
@Dany84 píše:
Už ho máme doma
Je kráááásný, my máme doma zelený a už se nemůžu dočkat, až ho vyzkoušíme v reálu ![]()
@Evelline píše:
ke vsem korbam jsou potreba adaptery a vsechny kolekce jsou kompatibilní, takze s pomoci adapteru na jakoukoli kolekci nacvaknes jakoukoli korbu z jine kolekce
Takže je opravdu jedno, jestli je korba X pram nebo X pram Q. V.? Bude to sedět na podvozek XQ? ![]()
Tak to jsou dobré dodací termíny
. Děkuji za info.