Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XATak to tě asi zklamu je to fialová, tak jedině pak ten oranžový nebo zelený
No, tak to jsem na něj ještě víc zvědavá
… snad se nakonec nezaseknu na barvě. Ty barevné se mi nelíbí, já na ty jásavé barvičky nejsem, kočár jsem chtěla dokonce černý. No, tak budu doufat, že ta fialová může být i pro chlapáka.
My mame taky vybranou sedou
Ona je nazivo spis takova hneda nebo neco mezi sedou a hnedou..I prodavacka mi rikala ze je to hneda
http://www.google.cz/imgres?q=x-lander+x-move&um=1&hl=cs&sa=N&biw=1280&bih=709&tbm=isch&tbnid=PJJBO9zpcBPQUM:&imgrefurl=http://www.levne-kocarky.eu/product.php%3Fid_product%3D669&docid=YUqqpHiVPW-PFM&imgurl=http://www.levne-kocarky.eu/img/p/669-4290-thickbox.jpg&w=600&h=600&ei=qlXkT9XzEofvsgbFxIXrCA&zoom=1&iact=hc&vpx=567&vpy=215&dur=39&hovh=225&hovw=225&tx=93&ty=128&sig=105030138795457124770&page=1&tbnh=158&tbnw=133&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:8,s:0,i:96
Neni fialova…Je to mezi hnedou a sedou
Do fialove ma daleko ![]()
Tak to já vidím fialovou, a le je fakt že ve skutečnosti může být jiný
Jsem zpět z obhlídky, ten kočár je naprosto dokonalý
, po jiném se nedíváme, paní nám ho ukázala naprosto vyčerpávajícím způsobem. Vystavený měli růžový a zelený (naprosto neonové psychedelické barvičky - kočárky budou rozhodně nepřehlédnutelné). Europu nám ukázala na přebalovací tašce - barva je to šedo-hnědo-trošičku fialová - velmi tlumený příjemný mix. Jsem s ní naprosto spokojená. Jinak vypadala velmi příjemně také oranžová barva, pro holčičku bych nad ní přemýšlela
.
On je taky problém vidět někde všechny barvy pohromadě, o nikdo nechce objednat aby je měl pak na prodejně
Ta růžová nemá chybu, s tou budete opravdu vidět
. Já nejsem moc barvičková, kočárek by byl pro mě značka ideál bílý nebo černý, takže Europa je pro mě takový kompromis
. Paní prodavačka říkala, že jsou lidi překvapení, jak jasné ty barvy jsou - oproti loňské kolekci je to velká změna. Měli alespoň tašky ve všech barvách, takže člověk ví alespoň touto formou, na čem je
.
Budeš si kupovat tu krytku slídového průzoru na sporťák? Prý by světlo ta síťka měla rozumně tlumit, tak uvidíme
. Jinak i moje výtka ke košíku celkem padla, on je tak špatně přístupný jen když je sporťák otočený ke mně, u hluboké korby a sporťáku po směru jízdy už problém vcelku odpadá.
My máme vybranou tu „křiklavou“ zelenou. Trochu jsem se obávala, co manžel řekne na ty barvy, když jsme je naživo viděli, jak jsou výrazný. Ale nadchnul se pro zelenou, prý aspoň budeme pořádně vidět. Madlo za mě taky super, i když je hodně kritizované. Prostě na jedničku
máme objednáno. Hlavně aby to i v té praxi tak bylo ![]()
Mám doma barvu Europa…a taky bych řekla že je to šedá s příměsí do fialova…hnědou tam pro změnu nevidím já
pro ty kdo není na výrazné barvy je jediná přijatelná ![]()
Mně se také nejvíc líbí Europa, ale pozor na výrazné barvy. Hodně na to jdou mušky a různé jiné létací drobotiny. Po zkušenostech známých bych do výrazné barvy nešla - zelenkavá, oranžová…pořád bych musela malého opucovávat od broučků. Znám to z venkovní deky, pořád to po něm leze…jak je barva deky láká.
Zdravím všechny, jen jsem chtěla, že prodám X-landera XA, 2011, Carbon tu největší sadu VIII. Kupovaný konec února 2012, do provozu na konci května 2011. Prodám ho za 13900,–. Důvodem jsou široký rozchod kol
. Neprojedu dveřmi a stále ho musím skládat a už mě to nebaví. Strašně mě to mrzí, protože to je vysněný kočár a kupovaný právě dokud ještě byly poslední kusy. Je kupovaný na krtecek. cz.
Pokud by jste někdo chtěl, nebo o někom věděl, napište. Dám to i do inzerce. A spěchá to.
Ještě je možná výměna za Casualplay S4 v černé barvě.
Ahojky, dnes jsem naživo viděla Move a byla jsem moc příjemně překvapená. Kdybych neměla už xq, tak bych do něj šla. Krásně se s ním (po obchodě) jelo, těch 15 kg nebylo ani znát, krásně se zatáčelo. Rukojeť mi nepřišla vůbec hrozná, právě naopak, lze jednoduše polohovat výška. Madlo před dítětem jsem nijak nezkoumala, přišlo mi v pohodě jako u XQ, tam malému vyhovuje.
Oproti xq se mi líbí ty přední kola, bude se s ním mnohem lépe jezdit. XQ mi přijde mnohem těžší, i když váha je uváděla okolo 12 kg. Je to konstrukcí, která je trochu jinak vyrobená.
Sportovní sedačka mi odhadem přišla úplně stejná, neviděla jsem žádný rozdíl.
XQ jsem kupovala kvůli tomu, že můj jiný sporťák (Jané nomad)je neotočný. Malého jsem do xq dávala od 7 měsíce, neseděl. Sporťák jde do lehu, ne úplný, ale skoro ano. Není problém tam dál dítě od 6 měsíce. Myslím, že oba jsou trochu užší, ale s tím já počítám. Mám 8,5 m. chlapečka, váha 9,5 kg (takže žádný drobek), a zatím si v xq lebedí. Nevím jak přes zimu s fusakem…chystám se to někdy teď vyzkoušet, abych měla představu. Ale další zimu jako 2-letý už bude mít problém. Ale mám právě ještě Nomada, a ten je perfektně prostorný.
Jinak k XA - je jistě širší, ale právě v těch větších sporťácích jsou ty 6- měsíční děti hrozně utopené, a nějak mi to nesedí. Ale to je věc názoru.
Kdo má Mova - zajímalo by mě, jak je to s odpružením, jestli dítě v terénu moc nenadskakuje jako si na to stěžují s XA. U mého xq je odpružení super. Díky
@Dany84 To je fakt tmavě fialová? My ji zatím viděli jen na fotce, mně přišla šedohnědá, manžel tvrdil, že je fialová
. Chceme kočár neutrální pro holčičku i chlapečka, takže šedá by byla ideální.