Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAhttps://www.malvik.cz/…ky/korbicky/?f[vyrobce]=21
U korbiček je napsané nebo je tam ukázané související zboží, ke kterému typu podvozku pasují. Nevím o tom, že by X-Landery měly přecvakávací redukce/adaptéry, ale to si zjisti nejlépe u výrobce, ať ti to pak opravdu pasuje.
Takže výrobce mě napsal, že opravdu nejde použít korbu X pram na podvozek XQ. Pouze korba X pram Q. V. sedí na podvozek XQ a XV. ![]()
Holky prosím vás nevíte některá zda jsou x-landery hlavně x-move houpací?
Holky, prosím, nehodily byste sem některá fotku sporťáku s nánožníkem? Nikde to nemůžu najít
máme XA a tam mi ten nánožník přijde strašně blbě řešenej, pořád mi sjíždí..
Ahoj, sháním info ohledně MOVA..malej bude mít měsíců a sháním nějaký sporták..je falt že se mi nelíbí ta rukojed, ale každý kočár má něco, že ![]()
prosím nemáte někdo fotku v reálu te europy? fakt je tam příměs fialové???
@Luckap píše:
Ahoj, sháním info ohledně MOVA..malej bude mít měsíců a sháním nějaký sporták..je falt že se mi nelíbí ta rukojed, ale každý kočár má něco, žeprosím nemáte někdo fotku v reálu te europy? fakt je tam příměs fialové???
Ano, příměs fialové tam opravdu je.
Já bych spíš řekla že je to hnědo-fialová, kamarádka ho má. Moc pěkná i pro kluka.
Ahoj holky.
my bychom chtěli koupit kočárek x-lander xa 2012 barvu amerika, ale mám strach že bude moc křiklavá já ho ještě neviděla na živo, ale kdyby byla jako na obrázku tak bych byla spokojená tak jestli jste ho některá viděla naživo
Děkuji za odpověď já viděla jen nějaké fotky a ty zelená mi přišla do křiklava nebo jak jsou ty fota na stránkách tak ta je ta barva jiná taková jemnější podle mě. a to pérování mě teda mrzí já jsem z vimperka a to je kopcovité město budu to muset zvážit. malej se má narodit už v únoru tak si musím pospíšit
![]()