Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XA@cascia píše:
Moc bych ho chtěla, ale mám obavy ze šířky sezení… Prý má 32cm, to mi připadá hrozně málo. Hlavně v zimním oblečení… Nevíš jaká je délka spacího místa v horizontálním položení?
94cm
Přemýšlím o koupi trojkombinace - hluboké korbičky, „vajíčka“ do auta a sporťáku najednou. Ale ta cela kolem 18tis je hrůzná. Nemáte někdo tip, kde x-move koupit levněji?
@Pinkie Pochybuju, že ho seženeš levněji. Na netu to je všude tak nastejno, v obchodech spíš ještě víc. A starší není, když je to letošní kolekce… Jedině to Polsko, jak tu někdo psal. Ale tam to zrovna my máme docela z ruky.
@cascia píše:
Ty bláho, tak to je super!! Díky moc.
Neni zac.
Tak to jsem taky ráda za takové ohlasy, my čekáme mimčo v září a vybrali sme si taky x move v růžové barvě, nemá ho nějaká z maminek doma?
Tak jsme se na nej byli dneska podivat v obchode, a nema chybu…Mame vybrano ![]()
¨Ahoj - chtěla bych se zeptat majitelek X move: také nás tento kočárek zaujal, v kočárcích jsme naprostí začátečníci, takže možná to nebudou ty nejchytřejší dotazy pod sluncem
:
1. slídový průzor nad sporťákem je dost velký, neprodyšný a nezatahovatelný - vadí něčemu, že tam necirkuluje vzduch? Nesvítí na mimčo příliš sluníčko nebo je ta slída nějak ztmavená, že to světlo není tak ostré?
2. koš pod kočárkem - ten mi přijde bohužel dost tragický kvůli přístupnosti (zejména při použití sportovní sedačky dítětem směrem ke mně - dívala jsem se na něj, dá se nějak odháknout, ale přišlo mi to dost nepraktické?
3. sportovní kočár nejde do úplného lehu, je tam velmi mírný náklon - je to problém?
Jinak se mi kočárek opravdu moc líbí a nemám už k němu vůbec žádnou výhradu
. Dokonce i to nechválené madlo mi přišlo super jak vzhledově, tak provedením (a to jsem přitom zastánce kloubových madel). Moc děkuji za informaci
.
Tak 1. Ono u vetsiny kocarku neni ten pruzor vubec, talze si myslim ze to vubec nevadi,,A divala jsem se, jde na to dokoupit clona…Je SIta primo na miru…2. KOs to nevim…3. Do uplneho lehu nejde, ale sportak se stejne vyuziva, jak ma miminko treba pul roku, a to uz zas tak nevadi..MYslim ze ten sklon je tam jenom nejaky 1cm…Coz neni takova hruza ![]()
@Kacabarek píše:
Tak 1. Ono u vetsiny kocarku neni ten pruzor vubec, talze si myslim ze to vubec nevadi,,A divala jsem se, jde na to dokoupit clona…Je SIta primo na miru…2. KOs to nevim…3. Do uplneho lehu nejde, ale sportak se stejne vyuziva, jak ma miminko treba pul roku, a to uz zas tak nevadi..MYslim ze ten sklon je tam jenom nejaky 1cm…Coz neni takova hruza
Děkuji moc za příspěvek - některé věci jsem si fakt neuvědomila - viz to, že většina kočárků nemá průzor a tím pádem ani průduch. Clonu jsem pohledala - super řešení ![]()
Tak my jsme se byli včera na kočárek podívat a už ho máme i zaplacený, ve skutečnosti je ještě krásnější, a kdo máte vyšší chlapy tak to madlo je super, můj manžel byl unešený celým kočárkem. tak že u nás vyhrál
No prave
Muj chlap ma 2metry..Takze spokojenost..A co se tyce chlapa, je taky uneseny…Na jiny bych ho uz nepremluvila ![]()
Dneska na něj také vyrážíme… chceme ho celý pořádně prohlédnout a povozit. Mám už stejně zákaz hledat jiný, takže doufám, že si ho rovnou prohlédnu v šedé a bude se nám líbit natolik, že bude hledání u konce
.