Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3684
13.10.13 16:25

Holky prosím potřebuji zkušenost. Mám kupovat tento kočárek z druhé ruky, je nový od března, rok 2013, chci ser optat zda se do něj bude vejít moje 28 měsícční dcera? Má asi 11 kg a 85 cm.
Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.10.13 16:51

@T.Hololinka určitě.. Holky ve skupině si ho braly právě pro větší děti a chválí si ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
13.10.13 16:55

@Sibyla0
Super. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
akella
17.10.13 18:07

Maminky, prosím poraďte mi jak mám upevnit „plachtu“ v zadní části ke kočárku. Když je dcera v sedě, tak mi „plachta“ za zády vlaje :-). a pokud není zase úplně v poloze vleže tak plachta taky na zádové opěrce nedrží. Díky za rady nebo třeba za foto :-)

• Citovat
  • Upravit
217
18.10.13 09:31
@akella píše:
Maminky, prosím poraďte mi jak mám upevnit „plachtu“ v zadní části ke kočárku. Když je dcera v sedě, tak mi „plachta“ za zády vlaje :-). a pokud není zase úplně v poloze vleže tak plachta taky na zádové opěrce nedrží. Díky za rady nebo třeba za foto :-)

Dole u lemu na té plachtě jsou patentky a k nim jsou na zadní straně té zádové opěrky, stačí tedy nacvaknout do sebe, pak se ti ta plachta při pozici v sedu jakoby podkasá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1944
18.10.13 09:50

Přesně…vespod jsou dva patenty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
akella
18.10.13 15:27

Aha, tak uz vim kde je chyba…ja tam ty patentky nemam, asi je ve vyrobe zapomneli. bylo mi divne, ze na operadle nachystane patentky jsou, ale nikde na plachte ne.diky moc za info, zajdu do obchodu, jestli mi to vymeni :-)

• Citovat
  • Upravit
1944
21.10.13 17:23

No to si zajděte…to by mě teda štvalo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
akella
22.10.13 20:50

Me to taky poradne stvalo, kdyz tam ta plachta porad vlala a neslo to nijak prichytit, ale nakonec v obchode byli moc hodni, omlouvali se a okamzite mi to vymenili, takze uz jezdime… :-)

• Citovat
  • Upravit
283
28.10.13 22:21

Ahoj holky :kytka:, tak jsme si o víkendu také domů přivezli Izzyho :lol:. Původně jsme jeli pro zamluvenýho Snapa, ale nakonec jsme to přehodnotili, tak doufám, že nebudeme litovat. Jak se vám s ním jezdí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
28.10.13 22:27

@pernibar ja jsem zase mela zamluvenyho Izzyho ale vzhledem k dlouhemu trvani pri vypadku dodani jsem vzala Snapa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
29.10.13 08:39

@Ajinka91 a jak jsi s ním spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.10.13 08:44

Holky ten izzy nejde do uplneho lehu co? kdybych k tomu koupila vložnou tašku třeba, tak to tam nebude uplne ležet ne?
jo a co kolečka? to jsou plastáky? nedrncá to moc?

• Citovat
  • Upravit
283
29.10.13 10:04

@smurfka do úplného lehu nejde, ale my jsem ho vzali pro nesedící 8.měsíční mimino a dobrý. Zvedneš nožičky a leží. Však do postýlek se taky pod matrace dávají klíny, aby měla mimina přizvedlá záda a líp se jim dýchalo. Kolečka jsou z plastu, ale je měkký, pružný a nám teda nerachtají( jo na kočičích hlavách trošku, ale na těch rachtá snad všechno…) a hodně mě překvapilo odpružení kočárku - i když nikde není vidět žádná pružina nebo tlumič, tak jede celkem měkce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.10.13 22:17

:mavam: holky, kdyby jste měl někdo zájem, tak prodáváme úplně nového Izzyho 2013 v černo - béžové barvě. Jen jsme ho dva dny zkoušeli venku, ale nesedí nám :(. Je koupený minulý týden a je dva roky v záruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí