Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Immortalkova
dobrý den, pořád jsem přemýšlela nad kočárem či valco nebo izzy, a po vašich příspěvcích jdu do izzyho, četla jsem hodně recenzí, kde si maminky stěžovaly na valca, že hrká, boudy rychle blednou, mají potíže s kolečky apod.
Takže už se těším až bude jaro a pořídíme izzyho ![]()
Izzy mi příjde od jedné paní za 1800 v pondělí tak jsem zvědavá…:-)
Tak izzýk dorazil, na konstrukci sem tam pidi škrábanec, jinak se nikde nic nepáře, neošoupaný, trošku mi přijde že blbne levé kolečko… uvidím až odpoledne testnu venku, jinak top stav, nevrže nic…tak jdu porovnávat
výhody valca- lehčí, trošku vymakanější stříška je krásně naplá když se roztáhne zip, velký košík, lehce odělávatelná rukojet mimča směrem nahoru a lepší 5 bodový pás, izzýk ma ten typ u kterého sem při prvním kočáře nadávala jak špaček…:-( a při složení snapíka trošilinku menší rozměr, a jednodušší manipulace, nźvládne se jednou rukou a nemusí se nic dělat s opěrkou ruk, jinak nevýhody? okýnko v boudiččce.
výhody izzýk- rozhodně bytelnější!!! sem si jistá že oproti valcu zvládne sníh, úžasné polohování nožiček, pro malou rozhodně pohodlnější..:-), potahy jsou příjemější než u valca, lepší rukojeť u valca mi vadil středový spoj, malá má ještě místo na nožky, zatímco ve snapu už došáhla na konec kočáru, polohování nožiček katastrofa, po 14 dnech nefunguje. izzy má lepší nánožník, dcera je v něm krásně schovaná,
jinak je hodně podobný snapíkovi, ale při první prohlídce bych volila snapa ale vzhledem k jeho reklamacím a to že je kočárek běžně k. o. po půl roce, ne děkuji 100% brala bych izzyho…:-) a vzhledem k tomu že namalém městě neustále potkávam nové a nové snapy tak už i z toho důvodu… už je na muj vkus přesnapíkováno..:-)
Kdyby chtel nekdo neco nafotit na srovnani piste si zitra uz valco mit nebudu.
@Immortalkova není zač, bylo by to supr kdyby měli více barviček k výběru, třeba takový limetkový vnitřek nebo barevná i stříška by byla supr, ale i tak buď koupím ten hnědý a nebo černý a nakoupím zelenkavé doplňky, když se dívám na fotky, tak jsou +/- TY KOČÁRY SKORO STEJNÉ ![]()
@Pilulkaaa SUPR POPISEK ![]()
jojo přesně tak je přesnapikováno a přebritaxováno ![]()
@Immortalkova tak pak hoďte fotky hnědého Izzyho ať můžu vidět jak vypadá v realitě. Jinak já mám teď ještě korbičku a máme černo hnědo-béžový kočár, tak jsem právě chtěla buď taky hnědý ať použiju doplňky a nebo pak černý a limetkové doplňky od PINKIE, modrý nechci sice mám chlapečka, ale to neznamená, že musí mít vše modré, sice dcera jezdila v růžovém kočáře ![]()
@Immortalkova sakra, to je situace, taky se bojím nakupovat přes net kočár, tak snad najdu nějakou fajn firmu, se kterou problémy nebudou ![]()
@Immortalkova játohle už taky zažila normálně jsem se sepo měsíci naštvala kdy po měsíci slibování peníze z reklamace nikde asi 3000, řekla sem že já nejsempovinna je nahánět že existují zákony a že se obracím na čoi, na druhý den peníze na účtě
Příspěvek upraven 21.10.14 v 00:47