Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
669
20.1.15 21:25

@feésM a jakou budes objednavat vlozku do kocarku?:) no nas maly ma teprve neco pres 2mesice.ale jde mi o to ze jsme na byte a je tu fura schodu nez vyvezu kocar a svezu.no uz se tesim na jaro az ho poridime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
20.1.15 21:28

@pavlinenenka Teď mám vložku od emitexu, je zateplená fleecem a pak uvidím :-) ještě to promyslim - musím vymyslet, jak barevně sladit :-D Jj, tak to chápu, tenhle je vážně úžasně lehoučký. Nebo mi tak přijde (u první dcerky jsem nosila do bytu kočárek od Taka s korbou a to byla teda paráda :-/).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
20.1.15 22:37
:kytka:

Příspěvek upraven 04.02.15 v 21:30

• Citovat
  • Upravit
35489
20.1.15 23:55

2014 je supeeeeeer :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
21.1.15 08:02

@Immortalkova no parada :-) jsem nadsena a manzel taky chvalil. Hlavne se mu libilo, ze se nam do kufru ke kocarku vesel i nakup a jeste bylo misto. Mame kratkou fabii a normalni kocarek musime rozebrat na kolecka, aby se vesel a samozrejme k nemu uz nic vic nedame. Ocenuju na nem i to, ze kolecka nespini boudicku ani nic jineho (a to jsme meli kolecka pekne od bahna. Driv jsem zkousela jet s kamaradcinym Britaxem B-Agile a s Izzym se jede lip :-) diky tvaru konstrukce je mekci a asi to se nekomu mohlo jevit jako odpruzeni :-) po prvni jizde opravdu spokojenost a snad to tak zustane :-) libi se i babicce, ta ma vytku jen k rukojeti, ktera je pomerne vysoko a ona je malinka, ale na to si zvykne a taky s tim nejezdi nejak casto ze.
Jinak ja uz netaham, mame zvetseny vytah a izzy by se vesel i do puvodniho, ale kocarek s korbickou nevesel, tak jsem prvni dcerku pul roku nekolikrat denne snasela a vynasela i s kocarkem do bytu (nastesti jen do prvniho patra). Konstrukce ma 14kg+korba+ditko, takze bebe beni by mi asi prisel jako pirko, kazdopadne se me to uz netyka :-)

Prosim vas a jaky je rozdil mezi 2013 a 2014. Dohledala jsem, ze zadny, ze to je jen rok, ve kterem se prodava, ale je to porad jeden a ten samy kocarek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
21.1.15 20:12

@Immortalkova jeste sem ho nevidela nazivo musim ho jit do prodejny obkouknout, ale tam nejsou moc prijemne prodavacky bohuzel. planuju vozit hned jak bude teplo cca od dubna co bude mit 6mesicu a kdyz bude hezky i treba driv.ted stejne nespi narovnem a je ve zvysene poloze, nebo z jakeho duvodu jsou sportaky od 6mesicu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
21.1.15 22:24

Příspěvek upraven 04.02.15 v 21:30

• Citovat
  • Upravit
669
22.1.15 15:46

@Immortalkova tak uz sem obkoukla kocarky, dneska prodavacky super :) jen teda asi vezmu valco snap 2015 byl za 4600kc a valco za 4100 nejde na bebe beni polohovat madlo? zdalo se mi od ditete moc daleko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
22.1.15 23:18

Příspěvek upraven 04.02.15 v 21:32

• Citovat
  • Upravit
2390
22.1.15 23:18

@Immortalkova jo? Tak ty musí být vážně moc hezký :-) mohli by mít víc barevných variant, ale barvičky se už dají doladit :-) a dneska u byla kamarádka a byla z izzyho úplně unešená :-) je fakt koukatelnej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
22.1.15 23:29

@Immortalkova novy valco uz má polohování nožiček a výklopné madlo do boku. já bych býla nejraději za posouvaci madlo nahoru a dolů a to nemá ani jeden bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
22.1.15 23:34

Na golfinách, ve kterých jezdila starší máme polohování madla nahoru a dolu, ale vždycky bylo v té klasické poloze (jako má izzy, snap, britax atd.), protože v té nahotu, kde je to dítěti blíž, jí to jakoby skříplo. Je to pak až moc blízko, tak jsme to nepoužívali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
23.1.15 18:12

@feésM a kde to prosím utáhl? Nejlépe foto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.15 14:24

Maminky prosím prosím neprodáváte některá tento kočárek v černé nebo modré barvě? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
26.2.15 20:13

Dobrý večer, chci se zeptat vejde do izzi dítě i ve třech letech? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie