Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Immortalkova píše:
@ti-pou AhojTak záleží na rozměrech dítěte
Dcera má cca 88 cm a 12 kg a naprostá pohoda, ještě tam je rezerva, že asi dřív kočárek půjde do sklepa kvůli jejímu vlastními chození než že by se nevlezlo dítě
Posuď sama podle cca rozměrů kočárku: šířka sedáku 30 cm x hloubka 20,5 cm; šířka opěráku 30 cm x délka 46 cm; podnožník 30 cm x 21,5 cm
Děkuji za odpověd, dnes js
em ho viděla naživo a super, kamarádka ho má a nemůže si ho vynachvalit a její chlapec má dva a půl a v pohodě tam vejde, takže už jsem si ho objednala.
Tak uz mame take objednano
v pondeli snad dorazi
uz se nemuzu dockat
jeste ho potom musim nejak vytunit
neznate nekoho kdo sije z kocarkoviny ochranu madla a podlozky? ![]()
Holky, mam bebe beni izzy, ale absolutne nechapu pláštěnku?! jak se tam dává? nemáte některá foto, prosím??
@korcilka tak kocarek taky mam, uz rok a kousek a pridelani plastenky nechapu
Treba dnes jsem to teda jen tak prehodila, holka mi z ni neustala vystrkovala nohy ven a snazila se i vystrkovat hlavu. hlavne dole nechapu, kde to mam uchytit temi suchymi zipy ![]()
@MacíkP aha, takze ty pasky na suchy zip se davaji az na tu dolni tycku, to musim vyzkouset ![]()
@misinka79 píše:
@MacíkP aha, takze ty pasky na suchy zip se davaji az na tu dolni tycku, to musim vyzkouset
asi jo, kdo ví, už si to moc nepamatuji
Ale vím, že fungovala v pohodě ![]()
Zdravím,
diskuzi jsem promazala. Pro prodej kočárků slouží místní bazar, kde určitě najdou své nové majitele rychleji. ![]()
V diskuzi prosím neuvádějte kontaktní údaje. Pro komunikaci doporučujeme SZ.
adminka Zuzka
Ahoj,
holky, vy co máte Bebé Beni Izzy - nevíte náhodou, jaká je váha kočárku?
Rozhoduji se mezi tímto a Valco Snap 4.
Děkuji.
Na Izzyho asi neexistuje žádnej adaptér, kterým by se dala na kočárek přicvaknout autosedačka, že? ![]()
Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat.. (nečetla jsem celou diskuzi) je kočátek vhodný do menšího terénu a zimu zvládá? Děkuji
Nevím, jestli jsem slepá, nebo to opravdu nejde, chtěla jsem si dát do bazaru poptávku, ale nevidím nabídku, tak se zkouším zeptat zde.
Koupím bebé beni izzy - barvy vhodné pro kluka- tyrkysová, béžová, černá, z roku 2014 max. 2013, pouze perfektní stav, vč. nánožníku a pláštěnky. Děkuji za případné nabídky nebo radu, jak si zadat poptávku.
Příspěvek upraven 17.03.15 v 00:20