Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Immortalkova tu vložku dát na přední kolo, než se zacvakne do konsturkce takže bude mezi konstrukcí a kolem, ale jestli pomůže nevím. Ale kočárek tichý je to bych mu zas křivdila jen na těch hrbolech, ale to je normální. Mě se nuna nelíbí jak tam vidím spící dítě tak si říkám, že ho musí kopat kolenama do hlavy jak je ta ležící část nízko v úrovní lýtek. A jak rachtá to je jak když jede ta plastová tatra. Kolikrát v létě jsem přecházela na druhý chodník, aby mi nezbudili malou
Já si nechala šít do izzy vložku, deku a kabelku už se nemůžu dočkat až ho vyšperkuju ![]()
@Immortalkova vlozku mam od emitexu, jedna strana bavlna a druha fleece. Na leto budu shanet asi jinou (mohla bych poprosit o odkaz na ten mmb?), pak k tomu mam polstrovani na pasy ve stejne barve, ale to nevim kam jsem dala. Tasku mam od Pinkie, ale je prostorna
a jeste uvazuju nad potahem na madlo v tehle ruzove.
@Immortalkova Tak tahle kolekce Cat je u nich teď nejnovější a kapsu uvnitř má, sice ne velikou, ale právě jsem říkala, že na peněženku a telefon stačí
ale chápu tě, taky je pro mě taška důležitá součást
a košík pod kočárkem
jenže už jsem se smířila s faktem, že nic nepřebije košík, který jsem měla pod sourozeneckým kočárkem. Ten byl… jejej
Jéé, tak strašně moc děkuju
omrknu a objednám si. Tuhle fotku jsem viděla na googlu, když jsem si začala hledat informace k izzymu. Právě podle ní jsem se rozhodla, že ho asi chci, protože je vidět, kolik má malá prostoru
přesně takhle to chci černo-růžový.
A ještě jsem se chtěla zeptat - ty jsi psala, že jsi chvíli do kočárku kopala, než sis zvykla? Kolik měříš? Já měla takové golfiny na starší a hrozně mě to rozčilovalo ![]()
@Immortalkova Jj, paní jí má na tom MMB
a má krásné věci, tak u ní pak určitě nějakou vložku objednám
a má i krásné deky.
Jj, já měřím 170cm a s těma golfkama jsme s manželem kvůli kopání ani jeden nechtěli jezdit. Ale to bylo fakt strašný, skoro při každém kroku. Ale kopali jsme hlavně do koleček (vzadu zdvojené).
Tak to museli v obchodě koukat
Tohle protáčení očí v obchodech kvůli kočárkům miluju - hold už není doba taková, aby jsme si mohli dovolit nechat kočárek před obchodem že.
Jo? Košík je takhle prostorný? Tak to jsi mi udělala velikou radost
Právě že potřebuju na jaro/léto/podzim na bábovičky, motorku, no to samé
ten sourozenecký měl megakoš (měla jsem holky za sebou a celá plocha pod nimi byl košík), tak jsem tam vozila všechno - motorku, tašku s bábovičkama a nákup najednou. Ale teď už nějakou dobu jezdím zase s klasickým kočárkem, tak si zvykám na menší prostory ![]()
No co se Pinkie týká, tak ceny snad ani nekomentuju. Je to přehnané, ale i tak to maminky asi dost kupují. Třeba i ty vložky do kočárku - většina je přeš 500Kč a strašně se šisují. Už během chvilky používání ztrácí barvu. A až teď (jsem blesk) jsem zjistila, že prodávají např. i sukýnky na holčičky, tak jsem koukala, jsou krásné, do balonového střihu, bavlněné, ale opět ta cena :-/ Jj, opice mi už přijdou jako hromadná uniforma matek
ale mě se na nich nelíbí i to, jak jsou ty tašky hranaté. To tuhle Cat mají snad jako jedinou dělanou do oblého tvaru. Ale ta cena taky hnus na to, že je to jen taková obyč. taška. No vidíš, tak i se srdcem byla žádaná ![]()
Tak kamarádka má kamarádku, která má Izzyho a v úterý mi ho přiveze ukázat
Tak se strašně těším, prý se můžeme jít i projít, ať si to zkusím. Snad budu tak nadšená, jako jste tady vy a jako jsem já z jeho fotek
nevim, co bych dělala, kdyby mě zklamal. Jiný kočárek mě moc nezaujal. Hodně mamin mi doporučovalo Valco Snap, ale mě teda opravdu ani trochu neoslovil. Pak Britax, ale zase nemá vůbec polohování nožičkou a to provedení za ty prachy taky není nic extra. A pak se mi ještě líbil Gesslein Buggy, ale už je na mě docela drahý a navíc ta boudička nic moc :-/ spíš teda nic než moc. Nedrží a prodloužení taky není. No spoléhám na Izzyho ![]()
@Immortalkova ja uz jsem ho videla jet u nas po meste a to se mi moc libil, ted si ho jen „osahat“ a projet se s nim
no to je mazec, kdyz to pak vypada uplne jinak nez na fotce. :- je to skoda. Pak aby se clovek bal koupit neco pres net. no a me se na Valcu prave ten material moc nelibi. Vzhledove se mi ta jeho boudicka libi vic nez Izzyho, ale ta bude zase urcite praktictejsi. A kosik mi prijde u valca hur pristupnej, ale moc jsem to teda nezkounala. Moc tech plusu nema a nekdo tvrdi, ze se mu brzy rozvykla konstrukce.
Ne? Tady jezdi zase tech gessleinu strasne moc, ale stoji kolem 8tis. a to uz zase ne. A moc propracovanej na tu cenu neni. Jasne, taky koukam na prostor pro dite a pak kosik ![]()
My mame trojkombinaci Tako captiva mohican a taky nic moc. Hlavne je ohromnej na cestovani a do nasi kratke fabie nic moc -vzdycky ho musim rozlozit na kolecka, aby se vesel cely do kufru. Zatim jezdim teda s korbou, ale uz ne na dlouho. Kdyz byla jen jedna, tak jezdila v kufru konstrukce a nastavba vedle na zadni sedacce, ale ted to nejde no. To souhlasim, sehnat padnouci, kvalitni kocarek je nadlidskej ukol ![]()
Holky kdyby někdo chtěl, prodávám ten z roku 2013 v barvě tyrkysové s černou, po jednom dítěti za 1600,– s pláštěnkou, nánožníkem,… ![]()
@Immortalkova tak me i „nazivo“ zaujala uz je objednany
jupii
Tak se jdu pochlubit. Dnes mi přišla vložka, deka a kabelka do izzyho jsem nadšená přesně jak jsem chtěla ![]()
@dojinek nadhera
to je od moncicaka, ze. Pred chvili jsem to videla na fb. Muzu se zeptat, jak dlouho to od objednani trvalo?
@feésM jj od Mončičáka šila mi už do Janéčka a teď tenhle set objednávala jsem 4.1. a dnes mi dorazil.