Bebé Beni Izzy 2012

• Fotoalbum (52)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ivanesca
27.11.14 22:40
:kytka:

Příspěvek upraven 16.12.14 v 23:01

• Citovat
  • Upravit
61
28.11.14 09:35

kočárek Bexa Fashion

@Immortalkova kočárek je to Bexa Fashion, je lehký, dobře se s ním manipuluje a mají obrovský výběr barev a podvozků za pěknou cenu.
Korbička je krásně propracovaná, sice sporťák už tak pěkný není, ale taky se s ním jezdí dobře, plní funkci, kterou má a na zimu to s ním přežiju už jenom kvůli větším kolům do sněhu ;-) Syn se mi ještě teď vleze do korbičky, (9 m), ale se zimním fusakem už je tam narvaný, takže jsme museli jít do sporťáku což mě trochu mrzí, že to zrovna vyšlo na zimu, ale co se dá dělat, že, korbička má nějakých 77 cm takže je opravdu prostorná ;-)takže za mě OK, ale vím, že ty sporťáky z těch trojkombinací jsou takové nijaké no, ale opravdu se s tím sporťákem dobře jezdí a o to jde ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.14 17:03

Ahoj, hledam sportak, ktery by byl hodne prostorny. V merku mam baby joggera, snapa a ted i tento. Jak zvlada mensi teren? Co kocici hlavy? A celkove zkusenosti

diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
28.11.14 20:49

Příspěvek upraven 16.12.14 v 23:01

• Citovat
  • Upravit
61
28.11.14 22:29

@Immortalkova děkuji, možná to bylo tím, že to léto nestálo za nic, prote se těm květinám ani moc nedařilo ;-)
korbičce nemůžu nic vytknout dá se to všechno všemožně rozepnout větrat, a i celé vyprat :-D
Sporťák taky není špatný, je lehký a dobře se mi řídí, prvně jsem měla malého otočeného k sobě a teď je zvědavý tak je ke mě zády a jsme oba spokojení, syn je dlouhý takže sporťák je pro něj jako dělaný, a má i ten nánožník vysoko takže jak fouká tak je v tom takový schovaný ;-) ale každopádně chci pak něco skladnějšího jako je to izzy a ten prodat, třetí dítě už neplánujeme ;-) ten izzy chci, aby měl od ročku do dvou, prodám ho a pak ještě plánuju koupit euro cart lira, ten jsem měla i u dcery a perfektně se mi s ním jezdilo, tak na něho nedám dopustit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
3.1.15 13:12

Zdravím :mavam: Nečetla jsem celou diskuzi, ale koukám, že vesměs jsou vaše recenze na Bebe beni Izzy pozitivní. Přemýšlím, že by jsme ho pořídili. Líbí se mi vzhledově a podle popisku splňuje mé požadavky (skladný, lehce ovladatelný a prostornější). Jen by mě ještě zajímalo - kdo ho máte, je to kočárek na normální denní ježdění nebo spíš příležitostně do auta a tak. Děkuju. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
3.1.15 21:44

Příspěvek upraven 09.01.15 v 13:44

• Citovat
  • Upravit
2390
5.1.15 17:20

@Immortalkova dekuju za odpoved. To jsem rada, moc se mi libi a uz bych chtrla mit doma jen jeden kocarek - ted mam klasickou trojkombinaci, golfky a sourozenecky a nehneme se tady :-D nikde tu ale pobliz neni k videni, muzu se teda jeste zetat? Kolecka stabilni? Necochtaji a nesjizdi se moc? A jde sedacka do uplneho sedu? Boudicka se nesisuje? Omlouvam se za vyslech a dekuju ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
6.1.15 00:10

Příspěvek upraven 09.01.15 v 13:42

• Citovat
  • Upravit
235
7.1.15 11:28

Tak se hlásím k majitelkám izzyho :-) Včera mi přišel v růžové barvě. A moje prvotní postřehy teprve z jednoho dne a jedné projížďky ve sněhu. Na kočárek si musím zvyknout je trvrdý oproti sporťáku. Což je logické, nemá nafukovací kola ani odpružení takže na ztvrdlém sněhu se pěkně třepal až jsem si říkala jestli ho nenechat až na jaro. No evidentně to dceři nevadilo hned usnula. Přední kolečka lehce klapou takže úplně tichý taky není. Po hodině venku už mi to ani nepřišlo jak říkám chce si to zvyknout :-) A musím říct, že co mě teda hodně štve je ten nánožník, z boku krátký takže tam fouká z vrchu takový moc otevřený, to se jim moc nepovedlo. Ale ať nepíšu jen negativa. Kočárek je krásný ta střecha naprosto luxusní, polohování zad jednou rukou. Prostorný košík. Já jsem spokojená a věřím, že po pár dnech ježdění mi přijde naprosto dokonalý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
7.1.15 19:29

Tak dnešní druhá jizda :lol: už mi kočár nepřišel tak tvrdý zvykám si. Nánožník jsem viděla zde na fotce, že ho má obmotaný kolem konstrukce a pak až zaplý takže jsem zkusila a super nikde netrčí a nikde nefouká. A to klapání předních koleček taky vyřeším, někde jsem četla že si tam dali gumové vložky tak vyzkouším a pak bude dokonalý. Jsem z něho čím dál více nadšená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
8.1.15 14:20

Příspěvek upraven 04.02.15 v 21:24

• Citovat
  • Upravit
235
8.1.15 19:50

@Immortalkova když se jede po rovince tak je tichý, ale jak se jede přes hrboly nebo teď přes ten zledovatěly sníh tak přední kolečka rachoti. Určitě se o vadu nejedná kamarádka má stejný a taky rachoti v terénu, a jak jsem tady četla někdo to řešil gumovou vlozkou. Ale není to žádný kravál jak kolem mě projela nuna tak to byl teprve rachot :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
8.1.15 19:59

@Immortalkova dekuji za odpovedi ;-) nekde psal prave nekdo v recenzi, ze byl prekvapeny, ze je kocarek odpruzeny i kdyz se to nikde nepise, tak aspon vim, ze neni :-) a s tim sisovanim boudicky jsem se prave ptala, jen aby to nebylo nejak moc. Od slunicka se snad vsechny trochu vysisuji, ale kamaradja ma britaxe a z cerny mela behem chvilky osklivou hnedou a je to hooodne videt. No v pondeli budu objednavat, tak sbad budu taky nadsena. Mam fuchsiove ruzove vybaveni kocarku (vlozka, taska, atd), tak jdu do cerneho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
8.1.15 23:55

Příspěvek upraven 04.02.15 v 21:25

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie