Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@dojinek tak to je fajn
pak někde taky objednám
Chtěla bych vložku a deku, teď na zimu mám objednanou od Emitexu fleecovou dvouvrstvou- z jedné strany černá, z druhé fuchsiová a na jaro/léto bych chtěla jen dvouvrstvou bavlněnou deku ![]()
A dnes mi přišla zprávička, že je kočárek předaný dopravci a zítra bude doručený
jupíííí ![]()
Tak je doma! A uz ho zboznuju ![]()
@dojinek nemas pak prosim foto, jak vypada vlozka v kocarku? Ja premyslim jestli vlozku s bocnicema nebo bez.
@feésM sedí tam pěkně tady je jen vložená nemám tam ještě prostřižené díry na pásy tak pak to bude lepší
Vložky se dají ušít i dlouhé mě se to moc nelíbí. Ale to je otázka vkusu. Důležité je ať se nám dobře jezdí ![]()
Příspěvek upraven 19.01.15 v 08:33
Dobry den. Nasla jsem Vas prispevek ohledne vyberu golfek z r. 2012. Jsem ve stejne situaci nyni a syn je stejne veljy v 17 mes. jak jste psala. Muzete mi prosim napsat, jak jste tehdy dopadla? Pomohlo by mi to. Moc dekuji.
@mikrapet píše:
Včera jsem se dívala v obchodě na izzy i na halo, mě se víc líbí ten levnější halo a to z toho důvodu, že má delší i širší lůžko, dokonce jsem o něm někde na pl stránkách četla, že má nosnost do 20kg, můj malý má v 17 měsících 90cm a 13 kg, tudíž pro mě golfky typu chicco do 15kg nemají význam, měli by jsme je na pár měsíců. Hledám už delší dobu a jsem z toho už na nervy, co vybrat. Nehci dát víc jak 3000,– a taky nevím, jestli koupit použitý, člověk nikdy neví, co kupuje… ach jo.
doplnuji citaci prispevku… co jste prosim nakonec vybrala? Jsem ve stejne situaci…
@Immortalkova dekuju, jeste mam malou v korbe, ale za chvilku uz ho vytahnem ![]()
a chtela jsem se jeste zeptat, zjistila jsem, ze mame na kolecku takovouhle promacklinu (hluboka necely pulcentimetr). Ma cenu to reklamovat? Na jizdu to asi nebude mit vliv. Co myslite?
@Immortalkova dekuju, jeste mam malou v korbe, ale za chvilku uz ho vytahnem ![]()
a chtela jsem se jeste zeptat, zjistila jsem, ze mame na kolecku takovouhle promacklinu (hluboka necely pulcentimetr). Ma cenu to reklamovat? Na jizdu to asi nebude mit vliv. Co myslite?
@Immortalkova tak mi to nedalo a dneska jsme kocarek vyzkouseli
jsem nadsena, krasne sw s nim manipuluje, mala mela mista hafo a spokojene chrupkala. Po navratu domu jsem z kolecka vyrypla kaminek a zustala tam o dost vetsi dira nez s jakou prisel, takze to resit rozhodne nebudu
jinak prisel v origo krabici na nekolik kousku - takove lego
jj ubrousky jsou nejvic. Nechapu, jak jsem bez nich mohla driv zit ![]()
@dojinek jinak nam taktez cvakalo predni kolecko, ale jen jedno. Manzel koukal, ze tam nejak vic lita oproti druhemu, tak to utahl a je po rachtani ![]()
Nevíte od kdy se bude prodavat model roku 2015? planuju koupit a doufam ze budu tak nadsena jako vy:)
@pavlinenenka ted jsem se pred koupi izzyho 2014 dotazovala prodejce, jestli bude v brzke dobe v prodeji novy model a bylo mi odpovezeno, ze dle informaci od vyrobce se 2015 zatim nepripravuje - 2014 je pry velice prodavaby. Ale bliz jsem se po tom nepidila a uz asi neni moc co vylepsovat. Snad jen nastavitelna rukojet a okynko v boudicce, ale to by pak taky mohla byt jina cenova ![]()
@feésM dekuju, ja jen jestli pockat nebo zrovna na jaro koupit ten 2014. a v polsku neni levnejsi jako u nas? a vozi nekdo od 6mesicu v kocarku?
@pavlinenenka tak to nevim na kolik prijde tam. Ja ho kupovala tady za 3700kc i s postou
a moje mala ma necelych 7mesicu a uz v nem jela a parada
spokojene spinkala.