Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Immortalkova podle me je to vsude stejny, kontejner z Činy odkud kocarky dovazi by mel dorazit 5.srpna. Kdyz jsem volala do obchodu rekl mi prodavac ze je kontejner v Hamburku, ale jeslti tam Izzy bude to zarucit nemuze, nejsou uz pry delsi dobu
@Ajinka91 sakryš proč 5.8 nemůže to být 2.8
já ho chci a nemůžu se dočkat ![]()
@montyneta no ja uz se poohlizim po jinym, a mozna bude lepsi nez Izzy objednam oba a ocihnu
@montyneta nemam rada kdyz takhle dlouho cekam navic nemam jistotu jeslti v tom kontejneru vubec bude ![]()
@Immortalkova jako fááákt??? týjo že by byla nějaká náděj??? ![]()
@montyneta No tak to jsem taky zvedava, jestli dorazi uz i k nam, uz by bylo na case, jinak sla jsem si u nas ve meste omrnkout dalsi kdyby nahodou : Valco Snap 4, ale odrazuje me ten podnoznik, jakym stylem se prizvedava
@Ajinka91 no já jsem také zvědavá, jinak to Valco má kamarádka a je nadšená.
@Immortalkova no to jsem zvědavá ani mi nemluv, také čekám dlouho, je to děs, golfky se mi jiné taky nelíbí, tedy ano jedny Navington Scooner, ale ty jsou trochu více dražší, tyto mají lepší cenu. Si říkám, že když je budou mít od úterka, tak by je měli naskladnit v pondělí ne?
@Immortalkova ahojky tak toto mi dneska přišlo
:/
Dobrý den
kočárky jsou slíbovány již od konce června, potom že dorazí kolem 15. července, pak na konci července a nyní je u dodavatele pro ČR dovolená až do 12.srpna, tak snad poté?
@montyneta no to snad ne? dodavatel co dodava do Melnika uz dovolenou mel, kdyz jsem tam po tom 20.cervenci volala, prepojil se primo na dodavatele jeslti by mi byl schopnej objednat izzyho v ruzovy a rikal ze se pokusi pak jsem tam volala znovu za 3dny a rekl mi ze ten kontak dorazi 5.srpna
Příspěvek upraven 17.08.13 v 23:23