Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10349
7.6.13 12:23

@burbot podle me to musi jit - s tim prislapavanim tam neni spojena kontrukce k tem zadnim koleckum tutiz by to melo jakoby lehce zapruzit pri tlaku za zadni napravu a kocarek by se mel v pohode nadzvednout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
7.6.13 12:26
@Ajinka91 píše:
@burbot podle me to musi jit - s tim prislapavanim tam neni spojena kontrukce k tem zadnim koleckum tutiz by to melo jakoby lehce zapruzit pri tlaku za zadni napravu a kocarek by se mel v pohode nadzvednout

Zadní kola jsou spojená takovou lištou, ve které je podle mě mechanismus k brzdě, ta by přišlápnout šla. Ale ve většině případů není potřeba přišlapovat, normálně se zapřu o rukojeť a nadzvednu předek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
7.6.13 13:09

@burbot jj ja koukala na youtube na video jak to funguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
7.6.13 13:23

A jeste dotaz, je i pro mensi postavy? ze zacatku siskuze ctu jaky jsou maminky dlouhani ja mam jen 164 abych za nim nebyla neviditelna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
7.6.13 13:27
@Ajinka91 píše:
A jeste dotaz, je i pro mensi postavy? ze zacatku siskuze ctu jaky jsou maminky dlouhani ja mam jen 164 abych za nim nebyla neviditelna :D

Maminka má podobně, ale zvykla si. Tedy ne, že není vidět, ale že je rukojeť výš, než byla u hlubokého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1944
7.6.13 13:30

@Ajinka91 Já mám 163cm a v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.6.13 14:59

@burbot četla jsem tvoje srovnání Izzy a Zee, díky za něj :-) jedeme se dneska podívat na oba a pak budu moudřejší. Napíšu, jak jsme dopadli.
@Ajinka91 našla jsem Zee na netu v jednom obchodě ještě levněji než Izzyho v kamenným obchodě, ale je to loňský model, tak uvidíme, jak pořídíme dneska a pokud bdue OK, tak bych možná brala i ten :think:

• Citovat
  • Upravit
227
7.6.13 15:46
@Ajinka91 píše:
A jeste dotaz, je i pro mensi postavy? ze zacatku siskuze ctu jaky jsou maminky dlouhani ja mam jen 164 abych za nim nebyla neviditelna :D

Já mám taky 164 a v pohodě, ale já s ním teda jezdím jen do města a to mám většinou podpatky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.6.13 20:50

Tak v Brně nikde bohužel Valco nemají, tak jsem ho nemohla srovnat s Izzym na vlastní oči, ale nakonec jsme nekoupili ani ten.. Manželovi se sice líbil, ale nebyli jsme si tím úplně jistí.. Ještě máme trochu čas porozmýšlet a uvidíme, každopádně díky všem za rady a postřehy! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
308
7.6.13 21:36

@montyneta jj,koukala jsem, že máš psaný Trutnov, ale říkala jsem si kdyby náhodou ;)Přeju, ať brzy dorazí k Vám ;) Scooner mám cca 14dní a díky počasí jsem ho nestihla ještě ani pořádně otestovat, takže zatím se žádné,,mouchy,, neobjevily a doufám, že se tak ani nestane. Měla jsem taky vyhlídlej Izzy-ve fialové barvě, pak jsem narazila na tenhle a byla to láska na první pohled i když jsou skoro stejné. Přesto jsem si taky říkala, že Izzy je přeci jen levnější. Pak jsem je viděla vedle sebe naživo a i manžel, kterýmu přijdou všechny kočárky stejný říkal, že berem tenhle :dance: No a jak se říká důvod se vždycky najde :lol:,jsem si cenový rozdíl,,omluvila,, tím, že něco mám za prodej minulých golfek, malá má všechno po sestřičce, dostává korunky k Vánocům… a část se vrátí až ho pak prodám(teda jestli si ho někde nevystavím, je to krasavec :mrgreen: )
Jinak jak už bylo psáno-je to věc názoru, ale mě přišla jízda po prodejně s oběma kočárky stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
7.6.13 21:37

@Lizzi A co se vam na nem nezdalo? potrebuju to vedet, jeslti si ho mam zitra objednat nebo ne. Zkouseli jste ho projet? jak jezdil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.6.13 21:41

@Ajinka91 záleží, jestli ho budeš mít jen do města a jak staré dítě do něj chceš dávat. Já ho chci pro syna už od 6. měsíců a do tohoto kočárku bych si jej netroufla položit, zádíčka opravdu moc nedrží, jsou sice rovná a vypolstrovaná, ale viklají se, jako v golfkách (opěrka je pověšená z bočních stran jen na tenké látce) Do slabšího terénu bych s ním taky nevyjela. Přijde mi vhodnější pro starší děti tak okolo 9 měsíců až roku a pouze do města. Jinak je fakt krásnej, lehoučkej, elegantní, dlouhá opěrka nožiček, skladnej, ale to co já po kočárku požaduju to bohužel nesplňuje.. rozhodně bych nekupovala žádný kočárek, pokud jsem ho neviděla!
jo a jezdí sám, ovládá se krásně, ale to v obchodu na koberci asi každej kočárek :-)

• Citovat
  • Upravit
10349
7.6.13 21:51

@Lizzi no taky od 6mesicu prave :/ ted mam dilema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
8.6.13 10:18

@Ajinka91 a vidělas ten kočárek? určitě bych ho nejdřív jela někam omrknout..

• Citovat
  • Upravit
10349
8.6.13 12:02

@Lizzi nevidela, pojdu uz jsem volala do kramu, ale stejne ho vezmu asi protoze nejdriv jsem chtela Liru4 2013(pani slibil ze si mam koncem mesice zavolat protoze Izzy stejne ted neni pry vsude v republice k dostani, bude az zacatkem cervence, objedna mi prý i Liru, at se muzu podivat, projet a bud pry vezmu jeden, druhy a nebo zadny) byla moc hodna, ale vsechny tyhle skladny kocarky do auta maji odnimatelne potahy tudiz prichycene drukama nebo suchym zipem, to jsem dneska zjistovala. Kdybys chtela s „nehybnymi“ zady tak by sis musela poridit tezkej kocar jako je x-lander apod. ty se sic daji slozit ale jsou tezky a obrovsky, leda ze si jeste pockas, tento zkusob uchytu ma jak espiro, tak Lira, i Britax B-Agile, Nuna Peep, proste vsechny tyhle mrnouskove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí