Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@lucica no tohle mi rekla pani z Mělnika, ze neni k dostani nikde po republice, ze bude az začátkem července at si koncem června zavolam a ze mi je objedna at se muzu oba ocihnout, ja doufam ze je to meho srdce sampion, zamilovala jsem se hned jak jsem rozklikla odkaz, a to jsem byla presvedcena ze chci Liru, jinak Izzy ma boky na druky - je pratelny, Lira ma latku z boku prisroubovanou pevne k ramu, tudiz neni pratelna, ale stejny princip polohovani a vseho, jen podnoznik je kratsi nez u Izzyho
Příspěvek upraven 09.06.13 v 20:22
No já budu asi zítra večer volat do obchodu, jak to vypadá, jí dodavatel říkal, že dorazí kolem desátého, tak uvidíme
Až ho některá seženete tak písněte, sice už kočárek mám, ale jen tak pro zajímavost, jak dlouho bych čekala ![]()
@Ajinka91 mimochodem to je paní moc hodná, že je takhle oba objedná
tak ať dobře vyberete
@lucica no samotnou me to prekvapilo, a jeste, kdyz jsem se ji zeptala co kdyz tam jeden necham, tak dodala: Bud vezmete jeden, nebo druhy, a nebo taky zadny. Kazdopadne vam rada vyhovim, a to me presvedcilo v tom ze tech 50km cesty obetuju
je sice o 400kc drazsi nez na netu ale zase kdyz ho budu chtit reklamovat mam jistotu ze to mam kousek a ne nejakych 350km - v tom se ty 400,– ztrati
Tohle mi psali dneska z jineho e-shopu:
Dobrý den,
bohužel Izzy mají výpadek v dodávce a budou nejdříve za měsíc.
@Ajinka91 máš pravdu, b udou opravdu až v červenci
vůbec nevím co budu dělat ![]()
Holky nevíte zda třeba v Poslku jsou? Já nějak neumím hledat
díky
@Ajinka91 máme ale je to Jane Trider a chtěla jsem něco hodně skladného kvůli tomu, že jedeme na dovču autem pod stan a tak to musíme vše od spacáků, stanu, věci na vaření, jídlo madrace, atd zabalit a kam to dát to nevím.
@montyneta píše:
Holky nevíte zda třeba v Poslku jsou? Já nějak neumím hledatdíky
Zkusila bych přes Google.pl, ale bohužel teď nemám čas „szukat“, jinak bych se ti mrkla ![]()
@montyneta v Brně v Růžovým panterovi mají růžovej a tyrkysovej, dá se objednat přes net.
@montyneta jasny tak to chapu a co si treba vypujcit od kamaradky nejaky golfky prozatim a vy by jste ji pujcila to vase Janécko?
@Lizzi to jsem taky chtela udelat, ale pak jsem zauvazovala nad reklamaci, nebo nad tim ze by tam neco mohlo chybet, uz jsem takhle objednavala jednou nabytek pak chybely sroubky a co vy stim rozestavenym, chapu ze tohle je kocarek, kdyz by nic jineho nezbyvalo a v okoli byl nedostupny tak bych taky objednavala pres net, ale jinak ne