Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Můžete m ještě napsat jak se skládá jde to rychle pohodlně já mám totiž druhý kočárek Xlander XA myslíte že tedy tento bude opravdu jako golfky ok? Někdo mi říká, že je dost velký na golfky? Já ho neviděla na živo totiž ![]()
@sedmikrassa píše:
Můžete m ještě napsat jak se skládá jde to rychle pohodlně já mám totiž druhý kočárek Xlander XA myslíte že tedy tento bude opravdu jako golfky ok? Někdo mi říká, že je dost velký na golfky? Já ho neviděla na živo totiž
Já jsem měla X-lander XA a už jsem chtěla nějaké menší golfky, ale aby se s nimi dalo jezdit v menším sněhu a aby byly skladné, lehké a prostorné. Izzy všechno splňuje a je opravdu super!!! Fakt uvidíte, že budete spokojená, jako ostatní uživatelky.
![]()
@anake píše:
Co říkáte na tento? http://www.kocarky-tako.cz/…-05-366.html#(až na tu váhu…)
děkuji za názory.
Tento kočárek bych nekupovala, všeobecně Tako žádný ![]()
super ta to mi stačí objednám ho
a na zimu si asi nechám i xlandera ale ![]()
Tak ja jsem dlouho vahala jestli Izzy nebo jeho kolegu Halo, nakonec jsem sla do Halo (mame hlavni kocar Gesslein a nechtělo se mi tudíž do golfek cpát vic penez nez je nutne) a jsme moc spokojeni. Ale Izzy se mi libi i tak moc ![]()
FazolkaEliška- já jsem je viděla naživi vedle sebe a zee má vyšší opěrku zad než izzy. Takže by jsem řekla že zee má větší ležící plochu ![]()
Také mě velice zaujal tento kočárek, ale mám také problém, že mám doma obříka, máme 12 měsíců a více jak 11 kg. Chtěla bych kočárek, abych ho mohla využít ještě příští rok, jak mi může dítě přibírat? Bude pro nás vhodný? Nemáme jít raději do toho Valco Zee? Děkuji za názory ![]()
Také mě velice zaujal tento kočárek, ale mám také problém, že mám doma obříka, máme 12 měsíců a více jak 11 kg. Chtěla bych kočárek, abych ho mohla využít ještě příští rok, jak mi může dítě přibírat? Bude pro nás vhodný? Nemáme jít raději do toho Valco Zee? Děkuji za názory ![]()
Ahoj, chci se zeptat jaké máte zkušenosti s obchůdkem
http://www.detskyruzek.cz/…ni_izzy_2012
Uvažuji o koupi, ale nechci se spálit. Vy co jste pořizovali, proběhlo vše v pořádku? ![]()
Děkuji.
Holky já vím že už to tu někde bylo, ale můžete mi někdo změřit opěrku zad.
Moooc děkuji ![]()
@peladom Můžu se zeptat, kde jste sehnala takovou krásnou vložku do kočárku?
Vnitřní rozměry Valca jsou uváděné na délku 69,5 což je celkem málo narozdíl od Izzyho, který má 88cm. Což je hodně poznat!!! Izzy je prostě nej.