Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mě vadilo, že valco má v předu to madlo taky z té pěnovky, na rukojeti to nava, ale děti to rády cumlají a okousávají…jedině na to nechat ušít šusťákový obal.Izzy to má na zips a jde to sundat a vyprat
Jinak myslím, že i černý jde krásně doladit barevnou podložkou a taškou…já mám sice růžový, ale jsem na tu barvu ujetá ![]()
@peladom to madlo by mi ani tak nevadilo, jelikož malá nemá tendence do něčeho kousat.
Já pořád přemýšlím nad tou barvou, asi je to jen pověra, ale mám strach z horka, ale když je ve stínu 30 stupňů tak se pečeš i v býlím kočáře
.
@borut Tak z toho bych strach neměla, já i když mám růžový, tak boudička je stejně černá.. a tak zvedneš tu zadní clonu a v kočárku to bude větrat.
Holky, chtěla bch se zeptat používáte někdo moskytiéru na izzy? Nebo nee??? Děkuji
Holky co už kočárek máte třeba rok, nebledne barva ( např. červená, fialová atd.)
A není tady někdo kdo by měl ten fialový, pokud ano, prosím o fotečku.
Děkuji
![]()
Ahojky já mám kočárek z kolekce 2012 fialkový a barva nebledne, je pořád stejná.
Z kočárkem jsem naprosto spokojená a neměnila bych! Fotečku dodám když tak zítra ![]()
Ano, nožičky jsou plyně polohovací, dokonce i do vrchu, což naše malá ocenila velmi, jelikož je velká pohodářka
.
No jasně že, slečna, nebo paní psala, ať dám fotečku rok starého kočárku, jestli neblednou barvy
A neblednou.
Aha, omlouvám se, nečetla jsem to. Já mám chvíli koupený nový izzy - růžový a taky mám strach, aby mi po létě moc nevybledl. Tak díky za info ![]()
Dobrý den maminky
Zrovna vybírám golfky pro našeho prcka a zatím vyhrává tento kočárek, ale pořád nevím jaká je jeho skutečná váha. Na pl stránkách sice je 8kg, ale jedna maminka tady psala, že na krabici bylo 10kg, což už je hodně. Tak jsem moc chtěla poprosit maminky co kočárek mají, jestli by neměli možnost ho zvážit, moc by mi to pomohlo v rozhodování
Děkuji
Dobrý den,
ve čtvrtek jsem se ptala v na jedné prodejně a bylo mi upřesněno:
model 2012 váží 8kg, model 2013 (Nově: rozepínací stříška + prostornější košík + prošitá plošinka na nožičky asi je i pevnější) váží 10kg