Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1944
10.4.13 10:23

Mě vadilo, že valco má v předu to madlo taky z té pěnovky, na rukojeti to nava, ale děti to rády cumlají a okousávají…jedině na to nechat ušít šusťákový obal.Izzy to má na zips a jde to sundat a vyprat :) Jinak myslím, že i černý jde krásně doladit barevnou podložkou a taškou…já mám sice růžový, ale jsem na tu barvu ujetá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
11.4.13 10:06

@peladom to madlo by mi ani tak nevadilo, jelikož malá nemá tendence do něčeho kousat. :dance: Já pořád přemýšlím nad tou barvou, asi je to jen pověra, ale mám strach z horka, ale když je ve stínu 30 stupňů tak se pečeš i v býlím kočáře :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1944
11.4.13 10:24

@borut Tak z toho bych strach neměla, já i když mám růžový, tak boudička je stejně černá.. a tak zvedneš tu zadní clonu a v kočárku to bude větrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
12.4.13 09:04

Holky, chtěla bch se zeptat používáte někdo moskytiéru na izzy? Nebo nee??? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
12.4.13 19:26

Holky co už kočárek máte třeba rok, nebledne barva ( např. červená, fialová atd.)
A není tady někdo kdo by měl ten fialový, pokud ano, prosím o fotečku.
Děkuji :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FazolkaEliška
12.4.13 20:02

Ahojky já mám kočárek z kolekce 2012 fialkový a barva nebledne, je pořád stejná.
Z kočárkem jsem naprosto spokojená a neměnila bych! Fotečku dodám když tak zítra :D

• Citovat
  • Upravit
947
13.4.13 07:39

FazolkaEliška - děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana brokešová
13.4.13 20:58

Maminky a dají se zvednout i nožičky? děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
FazolkaEliška
13.4.13 21:09

Ano, nožičky jsou plyně polohovací, dokonce i do vrchu, což naše malá ocenila velmi, jelikož je velká pohodářka :).

• Citovat
  • Upravit
FazolkaEliška
14.4.13 08:52

Ahojky Borut, tak tady je ta fotečka…:)

• Citovat
  • Upravit
211
14.4.13 10:16

To je ale ještě stará kolekce, bez sluneční clony, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FazolkaEliška
14.4.13 10:36

No jasně že, slečna, nebo paní psala, ať dám fotečku rok starého kočárku, jestli neblednou barvy :lol: A neblednou.

• Citovat
  • Upravit
211
14.4.13 11:01

Aha, omlouvám se, nečetla jsem to. Já mám chvíli koupený nový izzy - růžový a taky mám strach, aby mi po létě moc nevybledl. Tak díky za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.4.13 17:17

Dobrý den maminky :) Zrovna vybírám golfky pro našeho prcka a zatím vyhrává tento kočárek, ale pořád nevím jaká je jeho skutečná váha. Na pl stránkách sice je 8kg, ale jedna maminka tady psala, že na krabici bylo 10kg, což už je hodně. Tak jsem moc chtěla poprosit maminky co kočárek mají, jestli by neměli možnost ho zvážit, moc by mi to pomohlo v rozhodování ;) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
15.4.13 21:28

Bebe beni izzy

Dobrý den,
ve čtvrtek jsem se ptala v na jedné prodejně a bylo mi upřesněno:
model 2012 váží 8kg, model 2013 (Nově: rozepínací stříška + prostornější košík + prošitá plošinka na nožičky asi je i pevnější) váží 10kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí