Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucilla29
9.2.13 19:03

zee

Evelin12: ahoj, dakujem zaq info, no skoda toho madla, ale tak to sa da prezit…inak si s kociarom spokojna? porovnavala si s inymi znackami? chcela by som s takymi parametrami ako Zee ale co najlahsi a plus by bolo, keby sa este aj ta sedacka dala prehodit na obe strany, teda aby dietatko sedelo aj v protismere jazdy, ale taky asi nenajdem

• Citovat
  • Upravit
62
9.2.13 21:35

Ahoj :-) Zee jsem si koupila místo golfek (chtěla jsem spojenou rukověť, lehce ovladatelný, relativně levný a hezky kočárek). U nás jezdí, Zee i Izzy, tak jsem se do nich zamilovala na první pohled a dál jsem nepatrala. Zatím jezdíme ve sportaku z trojkombinace Firkon Verano long, protože teď když hodně fouká nebo sněží, mám malou směrem ke mě. A taky si nechci hnedka Zee rozhrkat ve sněhu. Moc zkušeností s ním nemám, ale v rámci ježdění po pokoji jsem spokojena :-)) Ještě by se mi teda líbilo okýnko v boudicce, abych na malou viděla i v sede, ale to už je maličkost. Držím palce, aby se ti podařilo sehnat opravu vyhovující kočárek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
11.2.13 11:36

?

Holky, chtěla bych se zeptat když máte izzy položený a pak ho dáte do sedu, tak tam vzadu zůstane ta plachta nebo jak to mám popsat, to necháte tak vlát nebo na to máte nějakou vychytávku jak to nějak postrčit nebo aby to nevlálo? Ně se to totiž moc nelíbí… Radši ukážu fotku co myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
11.2.13 11:38

?

Na straně 12 jsem dávala fotky, tak když je do lehu a pak se zvedne do sedu tak ta clona tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
26.2.13 08:21

Ahojte, měla bych nový dotaz k Izzy. Přestože jsem chtěla úplně jiný kočár, nakonec jsem (zatím) skončila u tohoto. Přečetla jsem celou diskuzi, ale chybí mi jedno info - je sedátko u Izzy vodorovně? Nevím, jestli víte, co tím myslím. Mám X-landera a tam je jakoby propadlé, jakože zadeček je níž než stehýnka. S tím souvisí i opěrka zad, takže to, že dítě nesedí rovně, ale je stále v mírném pololehu (jako když napolohujete jídelní židličku), jakože nemůže sedět se zády kolmo k zemi. Vím, že úplných 90 stupňů tam být nemůže, ale víte, jak to myslím? Z fotek se mi zdá, že vodorovně není, že zadeček je fakt propadlý. Je to tak? Nebo může sedět dítě jako „na židli“? Díky za případné odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
26.2.13 09:24

Ahoj mám doma Valco zee, ale je to podle mě stejný jako izzy, tak zkusím odpovědět :)
@Jaaanicka: Ta clona mi tam taky plandá, žádnou vychytávku jsem neobjevila.
@Sanria: Možná to souvisí s problémem, který jsem tu popisovala minule. Zezačátku jsem hodně utahovala záda a tím pádem byl sedák i trochu z kopce. Když jsem záda trochu povolila, sedák klesnul do vodorovna. Když povolím ještě víc, sedák trošičku sníží zadeček (kolínka jsou výš). Jaký kočárek jsi chtěla původně? Kamarádka bych chtěla podobný jako zee nebo izzy, ale nechce stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
26.2.13 09:41

Ahojky, no nejdřív jsem chtěla s otočnou sedačkou, aby se tam dala případně dokoupit korba pro potenciální další dítě. Koupila jsem Graco Evo, ale jsem zklamaná. Chtěla jsem jeden kočár, něco mezi golfkama a sporťákem, ale asi to fakt nejde. To Graco totiž v zádném případě není na terén a to ani městský, pokud do něj chceš dát v korbě miminko. Sice píšou, že má odpružená kola, ale efekt žádný. Takže vím, že musím mít jeden teréňák/sporťák minimálně do roka (těžkou krávu s nafukovačkama, který zvládnou kočičí hlavy a neslyší to celý náměstí) a pak, až je dítě větší (moje bude mít v pátek rok), tak třeba odlehčené golfky ve stylu Izzy, nic drncacího, rachtacího, hrkacího. Většímu dítěti už to drncání tolik nevadí… Mě ale děsně vadí to chrastění, tak hledám dál… Jak moc hlasitý je Izzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
26.2.13 09:56
@Sanria píše:
Ahojky, no nejdřív jsem chtěla s otočnou sedačkou, aby se tam dala případně dokoupit korba pro potenciální další dítě. Koupila jsem Graco Evo, ale jsem zklamaná. Chtěla jsem jeden kočár, něco mezi golfkama a sporťákem, ale asi to fakt nejde. To Graco totiž v zádném případě není na terén a to ani městský, pokud do něj chceš dát v korbě miminko. Sice píšou, že má odpružená kola, ale efekt žádný. Takže vím, že musím mít jeden teréňák/sporťák minimálně do roka (těžkou krávu s nafukovačkama, který zvládnou kočičí hlavy a neslyší to celý náměstí) a pak, až je dítě větší (moje bude mít v pátek rok), tak třeba odlehčené golfky ve stylu Izzy, nic drncacího, rachtacího, hrkacího. Většímu dítěti už to drncání tolik nevadí… Mě ale děsně vadí to chrastění, tak hledám dál… Jak moc hlasitý je Izzy?

Ahoj, tak já po dlouhém váhání jsem se rozhodla taky pro izzyho, ještě ho nemám doma, ale už je objednaný :D a přesně jak píšeš, mám velký kočár dorjan cross, projede všude, polní, lesní cesty, ve sněhu, je to tank :mrgreen:.Jinak my budem slavit 1 ROK v sobotu :kytka:,máme teda stejně starý prcky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
26.2.13 10:53

Zakelka, s no jo, tak to bude taky oslava, co? Tak všechno nejlepší :-) Jinak kočár vybrat je fakt pecka. Pak napiš, jak jsi s ním spokojená, jak moc je při jízdě hlasitý a jak moc sebou dítě při jízdě „škube“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
26.2.13 11:16
@Sanria píše:
Zakelka, s no jo, tak to bude taky oslava, co? Tak všechno nejlepší :-) Jinak kočár vybrat je fakt pecka. Pak napiš, jak jsi s ním spokojená, jak moc je při jízdě hlasitý a jak moc sebou dítě při jízdě „škube“ :lol:

jojo, určitě dám vědět, ale zatím je u nás sníh, takže stejně budem jezdit s tankem :lol:,až to sleze, tak bych vytáhla izzy, už se těším, jinak Vám taky všechno nejlepší k narozkám :mrgreen: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
5.3.13 08:12

ahoj

Tak mi včera přišel „izzy“,je krásnej, akorát mě zarazilo, že je docela úzkej :roll:,teda náš drobek se tam vejde hezky, ale kdybych ho tam chtěla dát v zimě nabalenýho s fusakem, tak nevim, nevim, jestli by se vešel. Měřila jsem délku ložné plochy a má 86cm, na šířku 32-33cm. Jinak je lehoučkej a košík velikej, nánožník je zateplenej. Už se těším až pojedem někam na výlet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
5.3.13 08:29

Ahojky, tak pak napiš, jak jezdí, jo? Jsem zvědavá… Nevím jak u vás, ale my tu máme krásně, sluníčko svítí už od rána, super počasí na procházku s novým kočárem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
5.3.13 08:36
@Sanria píše:
Ahojky, tak pak napiš, jak jezdí, jo? Jsem zvědavá… Nevím jak u vás, ale my tu máme krásně, sluníčko svítí už od rána, super počasí na procházku s novým kočárem :-)

Ahoj, no u nás taky svítí sluníčko, ale místama je pořád sníh a bláto :(,bydlím na vesnici, ale můžu jít po silnici :D, tak uvidím jestli ho vytáhnu, určo napíšu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
5.3.13 08:46

Posílám pár fotek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.3.13 12:07

Dobrý den, nezlobte se, že mezi vás tak vstupuji, ale rozhoduji se mezi valco zee a bb izzy, ale i graco fusio a stále nevím který. Pročetla jsem celou vaši diskuzi a stále nic. Mohla bych vás poprosit o názor, ke kterému se víc přikláníte vy? Sháním kočárek/golfky na dovolenou. Malé bude v té době 10m, ale již teď není žádné tintítko, tak aby byl pro ni pohodlný, dobře ovladatelný pro mě :)a i vysoký (mám 179 cm), skladný do auta… Který má širší zádovou opěrku a jak jsou ty opěrky dlouhé? Děkuji Vám strašně moc za vaše názory, doporučení a postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí