Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
17.1.13 12:42

Já myslím, že se s ním bude jezdit dobře i v jiném terénu, já ho chci hlavně ina trávu a tak, aby jsme mohli do Lednice:) Jo a nová verze už je na světě… Má být trošku dražší, protože je vylepšený o stříšku co se dá rozepnout na sluneční clonu, akorát by měl být za týden dostupný…Tak doufám, že bude… Už se nemůžu dočkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
17.1.13 13:20
@Jaaanicka píše:
Já myslím, že se s ním bude jezdit dobře i v jiném terénu, já ho chci hlavně ina trávu a tak, aby jsme mohli do Lednice:) Jo a nová verze už je na světě… Má být trošku dražší, protože je vylepšený o stříšku co se dá rozepnout na sluneční clonu, akorát by měl být za týden dostupný…Tak doufám, že bude… Už se nemůžu dočkat…

A nevíš kde se můžu na něj kouknout, na tu novou kolekci? Myslím v jakém e-shopu? To bych si počkala radši na tu novou verzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
17.1.13 13:35

Ona už ani ta stará není moc ke koupi… Teda já hledám v černé barvě… No mají ho na anicka.cz ale tam ještě mají staré fotky…To mi psala paní z anicka.cz, že mají nový a příští týden by měli být i další barvy a pak si myslím, že i fotky… Budou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
17.1.13 14:47

Holky, ta nová kolekce prý má i větší košík, to mi řekl majitel obchodu, kde jsem volala, tam už jsou i na prodejně. Ale o stříšce se nezmínil, ale bylo by supr, kdyby se dala prodloužit. Joa dražší to bude asi o 200, takže žádná hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivva80
17.1.13 17:44

Dnes mi kočárek přišel. A to jsem vůbec nevěděla o nové kolekci. Čekala jsem na něj čtrnáct dní. Musím uznat, že je hezčí, sluneční clona super a košík větší. Vlastně celkově vypadá „vymakanější“ :D A ještě mi k němu dali zadara pláštěnku. Už se nemůžu dočkat, až s ním vyjedu.

• Citovat
  • Upravit
284
18.1.13 10:42

ahoj holky

Tohle mi napsali, když jsem se ptala na novou kolekci: Již máme od včerejška skledem. Nová kolekce je jako valco zee, má rozepínací prodlužovací boudu a vnitřní polstrování prošívané do čtverců. Máme černý, černobéžový, černý+fuchsie, černý+tyrkys. Cena je 3999,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
18.1.13 10:43
@ivva80 píše:
Dnes mi kočárek přišel. A to jsem vůbec nevěděla o nové kolekci. Čekala jsem na něj čtrnáct dní. Musím uznat, že je hezčí, sluneční clona super a košík větší. Vlastně celkově vypadá „vymakanější“ :D A ještě mi k němu dali zadara pláštěnku. Už se nemůžu dočkat, až s ním vyjedu.

Můžu poprosit o reálnou fotku? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.1.13 11:34

A odkud Ti to napsali??? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
18.1.13 11:43
@Jaaanicka píše:
A odkud Ti to napsali??? Děkuji.

odsud: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivva80
18.1.13 12:09
@zakelka,s píše:
Můžu poprosit o reálnou fotku? Díky

Kočárek je bohužel „uskladněný“ u tchýně, zatím. Ještě chceme dojezdit starý sporťák a s novým vyjet z jara ;) Tak bohužel fotku nemám. Ale koukala jsem, je opravdu hodně podobný Valco Zee. Já si ho objednávala jako starou kolekci, ale jak jsem již psala, jsem hrozně ráda, že už mi poslali nový model. I když jsem viděla, že ještě někde doprodávají ty starý. Snad sem někdo fotečku hodí. Máme holčičku, takže kombinace fuchsie a černá byla jasná volba… :lol:

• Citovat
  • Upravit
ivva80
18.1.13 12:16

Jo a dívám se na účtenku, kočárek stál 3790,– i s nánožníkem a pláštěnkou :)

• Citovat
  • Upravit
284
18.1.13 12:23
@ivva80 píše:
Jo a dívám se na účtenku, kočárek stál 3790,– i s nánožníkem a pláštěnkou :)

A máte tu novou kolekci? A ta cena je i s poštovným?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivva80
18.1.13 12:45

Ano, máme novou kolekci, kočárek jsme si objednávali přes Ája. cz, ale nakonec jsme si pro něho jeli, kamennou prodejnu mají kousek. Takže 3790,– bez poštovného…

• Citovat
  • Upravit
728
18.1.13 12:56

Tak někdo, holky, vložte fotku nového, at je porovnání :-)
Jinak teda větší košík u nové asi nebude, ne? Už nevím, jak by měl být větší, když už takhle u staré verze je prostor využitý maximálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
18.1.13 12:59

zakelka, s spoustu fotek najdeš tady https://www.emimino.cz/diskuse/fotky/?… už jsme vkládali…Na vesnici bych ho asi nepořizovala, to bych pořídila kočárek s nafukovacími koly, ale zimu ve městě, kde přece jen jsou chodníky trochu oježděné cestu zvládne, jen si člověk víc zatlačí. Zrovna dnes jsem to testovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí