Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@radkica
Ahoj, v obchodě jsem viděla oba dva kočárky..když opomenu to, že designově Izzy vypadá mnohem líp, tak musím stoprocentně souhlasit s Macíkem
Ty kolečka se mi vůbec nelíbily a zdál se mi ten kočárek nestabilní, taková skořepinka. V úterý ho máme na prodejně-Izzyho, tak se těšíme
![]()
@silonka01 píše:
Ahojky a nevíte někdo jak je na to z váhou
Co si pamatuji, tak někde píší 7 a někde 8 kg ![]()
Už vím děkuji, už si pro něj ve středu jedeme. Vaše diskuze mě o něm ujistila
tak snad budeme spokojeni
@silonka01 píše:
Už vím děkuji, už si pro něj ve středu jedeme. Vaše diskuze mě o něm ujistilatak snad budeme spokojeni
Tak já doufám, že my taky budeme spokojeni
Další kočárek už mít nebudeme, tak to musí vyjít ![]()
@radkica píše:
Ahoj, viděla jste některá zároveň Izzy a Halo? Nevíte, jaký je mezi nimi rozdíl? Kromě nižší ceny a průhledných boků střechy u Halo oproti Izzy moc rozdílů nevidím…
A ještě bych se chtěla zeptat - stříška mi přijde málo hluboká, tj. že nemůže vůbec plnit roli stříšky. Hlavně v případě sezení. Přijde mi fakt hodně krátká, jak podle obrázků z e-shopů, tak i u fotek holčičky v kočárku, které jsou v této diskuzi. Jak to vidíte vy, co kočárek máte (a asi to bude podobné jak u Izzy, tak u Halo)?
Díky moc.
Boudička je opravdu krátká, my budem řešit čepicí anebo sluneční clonou ![]()
@Kotla píše:tak tak, taky myslím, že designově je Izzy teda mnohem krásnější. Jinak my objednali nakonec v Dara kočárky, taky čekáme (na černej) ale za 3790,– s pláštěnkou. Ta se prý samostaně nedá sehnat, takže jedině nějaká univerzál, to jsme nechtěli.
@radkica
Ahoj, v obchodě jsem viděla oba dva kočárky..když opomenu to, že designově Izzy vypadá mnohem líp, tak musím stoprocentně souhlasit s MacíkemTy kolečka se mi vůbec nelíbily a zdál se mi ten kočárek nestabilní, taková skořepinka. V úterý ho máme na prodejně-Izzyho, tak se těšíme
![]()
@silonka01 píše:
Už vím děkuji, už si pro něj ve středu jedeme. Vaše diskuze mě o něm ujistilatak snad budeme spokojeni
Myslím, že do 8,5 kg určo ![]()
@sirael4 píše:
Myslím, že do 8,5 kg určo
Ahoj, tak už ho máte?
My ode dneška, z té Aničky (i když teda jsme čekali 14 dní)..mnakonec za 3400Kč i s pláštěnkou a nánožníkem
Hned ho půjdeme vyzkoušet..jen nemohla paní najít návod, tak tam manžel nechtěl čekat a jsme bez něj..tak snad nám nebude chybět! Mám ohromnou radost! ![]()
![]()
@Kotla píše:
Ahoj, tak už ho máte?My ode dneška, z té Aničky (i když teda jsme čekali 14 dní)..mnakonec za 3400Kč i s pláštěnkou a nánožníkem
Hned ho půjdeme vyzkoušet..jen nemohla paní najít návod, tak tam manžel nechtěl čekat a jsme bez něj..tak snad nám nebude chybět! Mám ohromnou radost!
![]()
děláš si srandu??? To je teda kup! Škoda, že to neuvádí na webu, že je to s pláštěnkou, udělali bychom jim kšeft ![]()
A jakej je? Určo krááááásnej! My také čekali, nebyli prej po celé republice, čekali na dodání nových, tak nám přijde zítra PPLkou
nemůžu se už dočkat.
Ahoj maminy, přidávám se do diskuze, po té co jsem včera potkala paní s tímto kočárkem a byla jsem z něj nadšená, dokonce tak, že jsem jí poprosila, aby mi ho předvedla a přišel mi super, ale přeci jen to bylo předvedení vletu-nechtěla jsem moc zdržovat
, tak vás chci poprosit, jestli byste mi některá nemohla změřit vnitřek kočárku a taky jak jste spokojené s velikostí košíku a jestli je kapsička na boudičce. Rozhoduji se mezi ním a inglesinou trip, které mám ozkoušené z obchodu a byly super na ovládání, ale potřebuji jezdit i v zimě a to z nich mám strach
přeci jen ty beni vypadají na zimu lépe. Děkuji
@stankata píše:
Ahoj maminy, přidávám se do diskuze, po té co jsem včera potkala paní s tímto kočárkem a byla jsem z něj nadšená, dokonce tak, že jsem jí poprosila, aby mi ho předvedla a přišel mi super, ale přeci jen to bylo předvedení vletu-nechtěla jsem moc zdržovat, tak vás chci poprosit, jestli byste mi některá nemohla změřit vnitřek kočárku a taky jak jste spokojené s velikostí košíku a jestli je kapsička na boudičce. Rozhoduji se mezi ním a inglesinou trip, které mám ozkoušené z obchodu a byly super na ovládání, ale potřebuji jezdit i v zimě a to z nich mám strach
přeci jen ty beni vypadají na zimu lépe. Děkuji
Rozměry jsme tu už psaly, pročti diskuzy a budeš vědět vše ;o))
Kopíruji ze začátku diskuze:
délka opěrky 46cm a šířka 30cm
a sedátko je po kolena 20cm a po paty dalších 20cm
@sirael4
Ahoj, no už máme! Jsem nadšená, včera hned proběhla testovací jízda, dneska už „natvrdo“ do města! Nadšená jsem hlavně z toho, že si zvednu malýho do šaliny a nemusím se nikde doprošovat, aby mi neochotní chlapi pomáhali..A o designu ani nemluvím, nádhera! Ovládá se opravdu i jedním prstem, na rovném terénu
Je pravda, že jsem byla vyvalená taky, když mi manžel dovezl společně s kočárkem nánožník a pláštěnku..Hodím foto, sice jen zevnitř, ale fakt jsem moc spokojená ![]()
Děkuji za fotečku, ta zelená vypadá moc hezky, no zítra se na něho jedu podívat, tak pozkoušíme a uvidíme ![]()