Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
600
10.8.12 09:28

Viděla jsem oba..

@radkica
Ahoj, v obchodě jsem viděla oba dva kočárky..když opomenu to, že designově Izzy vypadá mnohem líp, tak musím stoprocentně souhlasit s Macíkem :) Ty kolečka se mi vůbec nelíbily a zdál se mi ten kočárek nestabilní, taková skořepinka. V úterý ho máme na prodejně-Izzyho, tak se těšíme :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
11.8.12 14:09

Ahojky a nevíte někdo jak je na to z váhou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
11.8.12 14:35
@silonka01 píše:
Ahojky a nevíte někdo jak je na to z váhou :)

Co si pamatuji, tak někde píší 7 a někde 8 kg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
11.8.12 14:48

Už vím děkuji, už si pro něj ve středu jedeme. Vaše diskuze mě o něm ujistila :lol: tak snad budeme spokojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
11.8.12 21:35
@silonka01 píše:
Už vím děkuji, už si pro něj ve středu jedeme. Vaše diskuze mě o něm ujistila :lol: tak snad budeme spokojeni

Tak já doufám, že my taky budeme spokojeni :) Další kočárek už mít nebudeme, tak to musí vyjít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.8.12 10:37

To určitě už se na něj teším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
12.8.12 18:41
@radkica píše:
Ahoj, viděla jste některá zároveň Izzy a Halo? Nevíte, jaký je mezi nimi rozdíl? Kromě nižší ceny a průhledných boků střechy u Halo oproti Izzy moc rozdílů nevidím…
A ještě bych se chtěla zeptat - stříška mi přijde málo hluboká, tj. že nemůže vůbec plnit roli stříšky. Hlavně v případě sezení. Přijde mi fakt hodně krátká, jak podle obrázků z e-shopů, tak i u fotek holčičky v kočárku, které jsou v této diskuzi. Jak to vidíte vy, co kočárek máte (a asi to bude podobné jak u Izzy, tak u Halo)?
Díky moc.

Boudička je opravdu krátká, my budem řešit čepicí anebo sluneční clonou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
12.8.12 18:44
@Kotla píše:
@radkica
Ahoj, v obchodě jsem viděla oba dva kočárky..když opomenu to, že designově Izzy vypadá mnohem líp, tak musím stoprocentně souhlasit s Macíkem :) Ty kolečka se mi vůbec nelíbily a zdál se mi ten kočárek nestabilní, taková skořepinka. V úterý ho máme na prodejně-Izzyho, tak se těšíme :) :mrgreen:
tak tak, taky myslím, že designově je Izzy teda mnohem krásnější. Jinak my objednali nakonec v Dara kočárky, taky čekáme (na černej) ale za 3790,– s pláštěnkou. Ta se prý samostaně nedá sehnat, takže jedině nějaká univerzál, to jsme nechtěli.
@silonka01 píše:

Myslím, že do 8,5 kg určo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
15.8.12 16:21
@sirael4 píše:
Myslím, že do 8,5 kg určo ;-)

Ahoj, tak už ho máte? :) My ode dneška, z té Aničky (i když teda jsme čekali 14 dní)..mnakonec za 3400Kč i s pláštěnkou a nánožníkem :) Hned ho půjdeme vyzkoušet..jen nemohla paní najít návod, tak tam manžel nechtěl čekat a jsme bez něj..tak snad nám nebude chybět! Mám ohromnou radost! :)
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
15.8.12 20:41
@Kotla píše:
Ahoj, tak už ho máte? :) My ode dneška, z té Aničky (i když teda jsme čekali 14 dní)..mnakonec za 3400Kč i s pláštěnkou a nánožníkem :) Hned ho půjdeme vyzkoušet..jen nemohla paní najít návod, tak tam manžel nechtěl čekat a jsme bez něj..tak snad nám nebude chybět! Mám ohromnou radost! :) :srdce:

děláš si srandu??? To je teda kup! Škoda, že to neuvádí na webu, že je to s pláštěnkou, udělali bychom jim kšeft :roll:
A jakej je? Určo krááááásnej! My také čekali, nebyli prej po celé republice, čekali na dodání nových, tak nám přijde zítra PPLkou :-) nemůžu se už dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.8.12 21:32

Ahoj maminy, přidávám se do diskuze, po té co jsem včera potkala paní s tímto kočárkem a byla jsem z něj nadšená, dokonce tak, že jsem jí poprosila, aby mi ho předvedla a přišel mi super, ale přeci jen to bylo předvedení vletu-nechtěla jsem moc zdržovat :lol:, tak vás chci poprosit, jestli byste mi některá nemohla změřit vnitřek kočárku a taky jak jste spokojené s velikostí košíku a jestli je kapsička na boudičce. Rozhoduji se mezi ním a inglesinou trip, které mám ozkoušené z obchodu a byly super na ovládání, ale potřebuji jezdit i v zimě a to z nich mám strach :( přeci jen ty beni vypadají na zimu lépe. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
16.8.12 14:39
@stankata píše:
Ahoj maminy, přidávám se do diskuze, po té co jsem včera potkala paní s tímto kočárkem a byla jsem z něj nadšená, dokonce tak, že jsem jí poprosila, aby mi ho předvedla a přišel mi super, ale přeci jen to bylo předvedení vletu-nechtěla jsem moc zdržovat :lol:, tak vás chci poprosit, jestli byste mi některá nemohla změřit vnitřek kočárku a taky jak jste spokojené s velikostí košíku a jestli je kapsička na boudičce. Rozhoduji se mezi ním a inglesinou trip, které mám ozkoušené z obchodu a byly super na ovládání, ale potřebuji jezdit i v zimě a to z nich mám strach :( přeci jen ty beni vypadají na zimu lépe. Děkuji

Rozměry jsme tu už psaly, pročti diskuzy a budeš vědět vše ;o))

Kopíruji ze začátku diskuze:
délka opěrky 46cm a šířka 30cm
a sedátko je po kolena 20cm a po paty dalších 20cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.8.12 15:15

Jsem trubka, i když jsem to pročítala, tak asi blbě, díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
16.8.12 21:30

:) :)

@sirael4
Ahoj, no už máme! Jsem nadšená, včera hned proběhla testovací jízda, dneska už „natvrdo“ do města! Nadšená jsem hlavně z toho, že si zvednu malýho do šaliny a nemusím se nikde doprošovat, aby mi neochotní chlapi pomáhali..A o designu ani nemluvím, nádhera! Ovládá se opravdu i jedním prstem, na rovném terénu :)Je pravda, že jsem byla vyvalená taky, když mi manžel dovezl společně s kočárkem nánožník a pláštěnku..Hodím foto, sice jen zevnitř, ale fakt jsem moc spokojená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.8.12 23:05

Děkuji za fotečku, ta zelená vypadá moc hezky, no zítra se na něho jedu podívat, tak pozkoušíme a uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí