Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18573
18.7.12 17:02
@katerina12 píše:
No, moje dítko bude mít v zimě taky rok a půl a ani mě nenapadlo, že by se tam nevešlo, prostě se tam musí vejít.:-)

My máme 15m. a myslím, že se tam vejdem v pohodě i v zimě ;o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
18.7.12 17:14

Holky, nemohla by jste mi nějaká poslat fotečku, jak vypadá kočárek v reálu? Děkujuuu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
18.7.12 19:07

Škoda, zrovna jsme přišli z venku a hodila jsem si ho do kufru auta. Tak kdyžtak zítra, pokud nebude někdo rychlejší ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
19.7.12 15:47

Poradíte?

Ahoj holky, tak jen díky této diskuzi jsem se odhodlala a přihlásila k vám. Pročetla jsem si vaše názory a zkušenosti, protože mě také hodně zaujal tento kočárek :) Včera jsme se na něj byli dívat s manželem v Růžovém panteru v Brně. Malý má 4,5 měsíce a chtěla bych pořídit tento. Zaujal mě jak designově, tak váhou, pocitem při manipulaci..Myslíte, že ho můžeme koupit a malého v něm vozit? Je témeř 100% polohovatelný, tak by to snad šlo..Na zimu dáme fusak, snad nebude taková tuhá, aby byl problém se sněhem..Nemáte nějaká z vás zkušenost? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dafa
19.7.12 16:42

Ahoj, ja ho koupila sice uz pro ročního syna, ale kočár je betelnej i pro menší. Asi bych ti poradila nechat si tam ušít vložku, dle mého pocitu je to pro dítě pohodlnější. Izzy jsem koupila v Aničce v Brně na Hrnčiřske, maji tam příjemné ceny. :D

• Citovat
  • Upravit
378
19.7.12 18:07

Ahoj holčiny, náhodou jsem narazila na tohle téma 8) Hodně dlouho jsem přemýšlela jaký golfáč koupit a v prodejně jsme narazili s manželem na tento, máme fialovou verzi a nemůžu si vynachválit. Pro mě byly kritéria - vysoko položená rukojeť a taky spojená rukojeť kvůli manipulaci(jsem dost vysoká), polohování i na spánek(občas se nám stane že prcek usne v kočárku..málokdy ale stane se :lol:) a taky teda trošinku modernější design kočárku, klasické golfky ee. Musím říct že kočárek splnil, i když jsem si ze začátku jistá nebyla, přece jenom nízká cena a taky docela neznámá značka(?) Aspoň pro mě teda ;) Minus je menší košík, hlavně když dítě sedí uvnitř, to se tam toho moc teda nedá :) a že není ve stříšce okýnko. Ale tak který sporťák/golfáč je 100%, asi žádný. Taky mě teda těší že hodně maminek mi kočárek chválí, a ptají se na značku:-) Fotky přidávám, kdosi tu chtěl kočárek v reálu, tak snad trochu pomůžou ve výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
19.7.12 18:56
@dafa píše:
Ahoj, ja ho koupila sice uz pro ročního syna, ale kočár je betelnej i pro menší. Asi bych ti poradila nechat si tam ušít vložku, dle mého pocitu je to pro dítě pohodlnější. Izzy jsem koupila v Aničce v Brně na Hrnčiřske, maji tam příjemné ceny. :D

Dafi, jak vidím betelnej, tak mi to bylo hned jasný :) Taky jsme z Brna :) Díky za radu, zařídím se podle ní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
19.7.12 18:59
@Andrejka__20 píše:
Ahoj holčiny, náhodou jsem narazila na tohle téma 8) Hodně dlouho jsem přemýšlela jaký golfáč koupit a v prodejně jsme narazili s manželem na tento, máme fialovou verzi a nemůžu si vynachválit. Pro mě byly kritéria - vysoko položená rukojeť a taky spojená rukojeť kvůli manipulaci(jsem dost vysoká), polohování i na spánek(občas se nám stane že prcek usne v kočárku..málokdy ale stane se :lol:) a taky teda trošinku modernější design kočárku, klasické golfky ee. Musím říct že kočárek splnil, i když jsem si ze začátku jistá nebyla, přece jenom nízká cena a taky docela neznámá značka(?) Aspoň pro mě teda ;) Minus je menší košík, hlavně když dítě sedí uvnitř, to se tam toho moc teda nedá :) a že není ve stříšce okýnko. Ale tak který sporťák/golfáč je 100%, asi žádný. Taky mě teda těší že hodně maminek mi kočárek chválí, a ptají se na značku:-) Fotky přidávám, kdosi tu chtěl kočárek v reálu, tak snad trochu pomůžou ve výběru.

Andrejko díky za vyčerpávající popis :) Já bohužel nepatřím mezi ty vysoké, mám jen 163 cm a trošku se mi to madlo zdálo vysoko, ale snad bych si navykla..ještě zlomit manžela a máme ho :) Asi je pravda to, že je ještě příliš brzo, ale vídám hodně maminek co mají malý mimča (asi jako já) a už je mají ve sporťáku-naležato :) Tak bychom to snad zvládli..a když bude malej šikovnej, za dva měsíce už bude sám sedět a bude to ok :)
Díky! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
24.7.12 18:53

Holky ještě mám dotaz, je to celkem zásadní, takže možná budu muset hledat jiný kočárek..Dá se rukojeť u tohoto kočárku polohovat? A mimčo, je možnost ho mít natočeno směrem ke mně? Pokud je rukojeť moc vysoko, tak jsem namydlená :(, jsem vážně malá a špatně by se mi s ním manipulovalo..a malej má ani ne 5 měsíců, musím ho mít na očích, kdyby něco..Děkuj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
25.7.12 08:39
@Kotla píše:
Holky ještě mám dotaz, je to celkem zásadní, takže možná budu muset hledat jiný kočárek..Dá se rukojeť u tohoto kočárku polohovat? A mimčo, je možnost ho mít natočeno směrem ke mně? Pokud je rukojeť moc vysoko, tak jsem namydlená :(, jsem vážně malá a špatně by se mi s ním manipulovalo..a malej má ani ne 5 měsíců, musím ho mít na očích, kdyby něco..Děkuj :kytka:

Bohužel, kořárek je jakoby z kategorie „golfek“, takže ani jednu tuto věc nemá.
Ale manipuluje se s ním skvěle i takto, pro mě v manipulovatelnosti nemá konkurenci (klidně řídím jedním prstem ;o)). No ale otočit sedačku nemůžeš. To jde jen u kočárků kde se dá oddělávat sedačka a nebo pak u těch těžších přehazuješ rukojeť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
25.7.12 12:23
@MacíkP píše:
Bohužel, kořárek je jakoby z kategorie „golfek“, takže ani jednu tuto věc nemá.
Ale manipuluje se s ním skvěle i takto, pro mě v manipulovatelnosti nemá konkurenci (klidně řídím jedním prstem ;o)). No ale otočit sedačku nemůžeš. To jde jen u kočárků kde se dá oddělávat sedačka a nebo pak u těch těžších přehazuješ rukojeť.

Díky za odpověď..škoda :( Tak mašinérie s hledáním pokračuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katcha21
28.7.12 19:55

Holky prosim vás, jak je to se zádovou opěrkou, je dost pevná? Je to plast vcelku, nejsou to to jen nějaký výztuhy všitý do látky. Nemám možnost si kočárek někde prohlídnout. Moc díky za odpověď :-)

• Citovat
  • Upravit
18573
29.7.12 14:24
@Katcha21 píše:
Holky prosim vás, jak je to se zádovou opěrkou, je dost pevná? Je to plast vcelku, nejsou to to jen nějaký výztuhy všitý do látky. Nemám možnost si kočárek někde prohlídnout. Moc díky za odpověď :-)
Řekla bych, že záda jsou pevný. Sedátko (výplň) je ale asi z nějáké gumy(?) a když si na něj dítko sedne, tak se jakoby prověsí (jen trošku - ne jak na houpačce z látky) - obemkne kolem zadečku. Takže nesedí na rovným prkně. Mě to přijde praktické, určitě ho to netlačí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.7.12 20:40

Záda jsou z jednoho plastu, zrovna včera jsem koukala dovnitř, když jsem dávala popruhy níže. Jen to polohování zad je pro mě nezvyklý, vzadu je popruh, který se stahuje dolů a když malého dávám do sedu, tak se mi občas stane, že je opěrka nakřivo, musím to vypilovat.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sheherazada
30.7.12 09:01

Holky prosim jak vysoko je rukojet od zeme a jak moc nebo malo je letosni kolekce odpruzena? a nejaka fktka i s ditkem by nebyla? jeste zvazuju valco zee a navington scooner a nevim ktery :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4