Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tady maj rozměry a myslím, že do úplného lehu nejde. Ale pro novorozence to nemáš, tak si myslím, že je to zbytečné ![]()
http://www.detskyraj.cz/…12-plastenka
Holky, nová kolekce na r. 2012 je jiná nejen barevne, ale i kosik pod kocarkem je mnohem vetsi. Ja uz jezdim s cervenou barvou a je naprosto báječný. Malej v nem krasne spi - polohovani skoro leh. Zvlada i mensi teren a je takovy betelny. Do mhd prenaseni taky v pohode.A perfektne na nem sedi slunecni striska od Emitexu. Golfky doporucuju. Kamosky zavidi ![]()
No já ho právě objednala. Ani nevím, že byl nějaký 2011 ;o)) Už se na něj těším ![]()
barvy na r. 2012 byly červená, zelená a myslím černá. Ale budeš spokojená, každej ho obdivuje. ![]()
Dík, pro mě je plus tohle - lehký jako golfky, ale má spojenou rukojeť, kola skoro jako sporťák (větší), do auta se mi vejde i za sedadlo ![]()
Holky zajímalo by mě, dá se kočárek položit do úplného lehu? Dost o něm uvažuji. Díky. ![]()
Není to leh přesný na vodováhu
, ale skoro leh. Opravdu decentně nadzvednuté. Malej byl ve sportaku a doma zvyklej ležet na placce a s tímhle nemá sebemenší problém. Kočár bych neměnila!!!! ![]()
@dafa píše:
Není to leh přesný na vodováhu, ale skoro leh. Opravdu decentně nadzvednuté. Malej byl ve sportaku a doma zvyklej ležet na placce a s tímhle nemá sebemenší problém. Kočár bych neměnila!!!!
tak to je super, plánuji ho koupit
syn se mi do hluboké korby ve 4m skoro už nevleze má 69cm takže potřebujeme něco praktičtějšího
dokud mu nepolezou ven tak ho tam snad udržím a pak neváhám a tento kočárek kupuji je moc krásný ![]()
jo jo, taky doporučuji. Už ho mám a super. Opravdu se vejde v autě za sedadlo, takže vlastně nezabere žádné místo. Ovládá se nejlépe ze všech, co jsem zkoušela - espiro, lyra, inglesina,… (myslím kočárek s dítětem, taškou atd. - zkoušet prázdný nemá cenu, to jdou lehce skoro všechny). Má i dost dlouhé to „zvedátko“ na nožky, takže mu nevisí dolů. Je lehoučkej. Jen mi tam chybí kapsička na drobnosti, tak to musím nějak vymyslet ![]()
Holky prosim vás, opravdu má délka opěrky 46cm a šířka 30cm? Mohla byste mi to některá přeměřit? Moc moc díky
jj, máš to správně, a sedátko je po kolena 20cm a po paty dalších 20cm.
Prosím Vás,je nějaká vyšší maminka,která má tento kočárek? Měřím 180 cm a mám strach,aby pro mě nebyl moc nízký. Díky ![]()
@MacíkP hele a máš na něm nějakou přebalovací tašku? chci nějakou koupit ale mám strach aby mě tam držela atd..
jinak tento měsíc plánuji koupi tohoto kočárku v týdnu se na něj jdu podívat v Brně do prodejny ale budu ho objednávat přes net o 500 levněji
![]()
Jé,tak díky,to jsem ráda,hlubokej a sporťák mám totiž vyšší,takže ho asi koupíme…už se na něj těším!:-)