Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18573
4.5.12 08:04

Tady maj rozměry a myslím, že do úplného lehu nejde. Ale pro novorozence to nemáš, tak si myslím, že je to zbytečné :think:
 http://www.detskyraj.cz/…12-plastenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dafa
4.5.12 09:45

Holky, nová kolekce na r. 2012 je jiná nejen barevne, ale i kosik pod kocarkem je mnohem vetsi. Ja uz jezdim s cervenou barvou a je naprosto báječný. Malej v nem krasne spi - polohovani skoro leh. Zvlada i mensi teren a je takovy betelny. Do mhd prenaseni taky v pohode.A perfektne na nem sedi slunecni striska od Emitexu. Golfky doporucuju. Kamosky zavidi :lol:

• Citovat
  • Upravit
18573
4.5.12 09:51

No já ho právě objednala. Ani nevím, že byl nějaký 2011 ;o)) Už se na něj těším :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dafa
4.5.12 10:07

barvy na r. 2012 byly červená, zelená a myslím černá. Ale budeš spokojená, každej ho obdivuje. 8o

• Citovat
  • Upravit
18573
4.5.12 10:37

Dík, pro mě je plus tohle - lehký jako golfky, ale má spojenou rukojeť, kola skoro jako sporťák (větší), do auta se mi vejde i za sedadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
24.5.12 11:28

Holky zajímalo by mě, dá se kočárek položit do úplného lehu? Dost o něm uvažuji. Díky. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
dafa
24.5.12 19:46

Není to leh přesný na vodováhu :D , ale skoro leh. Opravdu decentně nadzvednuté. Malej byl ve sportaku a doma zvyklej ležet na placce a s tímhle nemá sebemenší problém. Kočár bych neměnila!!!! :andel:

• Citovat
  • Upravit
Missy_X
24.5.12 19:53
@dafa píše:
Není to leh přesný na vodováhu :D , ale skoro leh. Opravdu decentně nadzvednuté. Malej byl ve sportaku a doma zvyklej ležet na placce a s tímhle nemá sebemenší problém. Kočár bych neměnila!!!! :andel:

tak to je super, plánuji ho koupit :oops: syn se mi do hluboké korby ve 4m skoro už nevleze má 69cm takže potřebujeme něco praktičtějšího :lol: dokud mu nepolezou ven tak ho tam snad udržím a pak neváhám a tento kočárek kupuji je moc krásný :andel:

• Citovat
  • Upravit
18573
24.5.12 20:04

jo jo, taky doporučuji. Už ho mám a super. Opravdu se vejde v autě za sedadlo, takže vlastně nezabere žádné místo. Ovládá se nejlépe ze všech, co jsem zkoušela - espiro, lyra, inglesina,… (myslím kočárek s dítětem, taškou atd. - zkoušet prázdný nemá cenu, to jdou lehce skoro všechny). Má i dost dlouhé to „zvedátko“ na nožky, takže mu nevisí dolů. Je lehoučkej. Jen mi tam chybí kapsička na drobnosti, tak to musím nějak vymyslet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katcha21
25.5.12 09:15

Holky prosim vás, opravdu má délka opěrky 46cm a šířka 30cm? Mohla byste mi to některá přeměřit? Moc moc díky

• Citovat
  • Upravit
18573
25.5.12 09:43

jj, máš to správně, a sedátko je po kolena 20cm a po paty dalších 20cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
1.6.12 21:22

Prosím Vás,je nějaká vyšší maminka,která má tento kočárek? Měřím 180 cm a mám strach,aby pro mě nebyl moc nízký. Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
2.6.12 06:18

Já mám 178cm :mrgreen: a myslím, že je výška ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
2.6.12 12:21

@MacíkP hele a máš na něm nějakou přebalovací tašku? chci nějakou koupit ale mám strach aby mě tam držela atd.. :lol: jinak tento měsíc plánuji koupi tohoto kočárku v týdnu se na něj jdu podívat v Brně do prodejny ale budu ho objednávat přes net o 500 levněji :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
32
2.6.12 20:47

Jé,tak díky,to jsem ráda,hlubokej a sporťák mám totiž vyšší,takže ho asi koupíme…už se na něj těším!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí