Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
9.12.12 05:02

@sirael4 Díky moc za odpověď;) tak nakonec bude pod stromečkem Valco Zee. Podle toho co se píše na internetu je Beni dělaný podle něho… Touhle dobou už Beni nebyl k sehnání- možná za měsíc a možná taky až v březnu no a já ho potřebuju hned kvůli zimě… Náš velkej sporťák nenaložím do auta, a pokud ano, už nic jného se tam nevleze a co máme obyč golfáček, ten je fakt jen na léto..malej v něm není vůbec schovanej a celkově bych s tím asi ani neprojela.. je to super golfáč, kvalitní, ale na zimu blbýýýý… No každopádně se nám naskytla možnost vzít Valco za super cenu a nový, tak nebylo co řešit;) ale díky všem holky!!!

jen pro srovnání..tohle je on;)
http://www.valco.cz/kocarek-Zee

díky všem..moc jste mi pomohly… bez vašich zkušeností bych rozhodně víc váhala… :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
6.1.13 20:23

Zdravím :kytka:
Děvčata, měla bych dotázek pro ty, co mají kočárek delší dobu. Ta pěnová kolečka, jak jsou na tom po delší době ježdění? Nevmačkávají se tam dost kamínky?
Co se toho sedu týce, díťátko tedy nesedí v rovině, ale je spíš „propadlé“?
Děkuji moc za poznatky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martineckak
6.1.13 22:58
@Vanilka1 píše:
Zdravím :kytka:
Děvčata, měla bych dotázek pro ty, co mají kočárek delší dobu. Ta pěnová kolečka, jak jsou na tom po delší době ježdění? Nevmačkávají se tam dost kamínky?
Co se toho sedu týce, díťátko tedy nesedí v rovině, ale je spíš „propadlé“?
Děkuji moc za poznatky :-)

ahoj, mám ho cca 1,5 roku, jezdím s ním pořád…kolečka jsou ok, kamínky se do nich nezapíchávají, a vydrží dost, ještě nejsou ani tolik oježděný vzorek na kolečkách a nezdá se mi že by v něm byl malej zabořenej, když sedí, sedí v rovině :-)

• Citovat
  • Upravit
3003
7.1.13 07:16

martineckak moc děkuju :-) Nedá se nic dělat, jdu ho objednat :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martineckak
7.1.13 07:26

@Vanilka1 tak ať si spokojená :-)

• Citovat
  • Upravit
18573
7.1.13 09:02

@Vanilka1
No tak zrovna s těmi kamínky se mi to teď stalo. Byla jsem v brně, kde jsou chodníky posypaný tím jemňoučkým ostrým štěrkem. Dojedu do čekárny ordinace a koukám na kolečka. Dotknu se jich botou a z koleček se sypal ten štěrk. Tak jsem to tam jen shrnula na hromádku, ať tam po mě není takovej svinčík :oops:
Ale třeba písek se tam nezapíchne. Tohle byl ten ostrej štěrk a myslím, že zůstává i na nafukovacích kolečkách ;o((
Jezdím hlavně tady a u nás sypou větší kamínky ;o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
8.1.13 11:00

sluneční clona

Chtěla bych se zeptat, nevím jestli to už tady někde bylo, ale máte na izzy některá sluneční clonu? Jestli jo jakou? Myslíte, že by seděla od emitexu? Děkujimoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
8.1.13 12:31

Lomarinka Valco Zee je ještě lepší, má vymakanou tu stříšku, že je delší, ale jinak máš pravdu, bebe je dělaný podle něho! tak hodně najetých km přeji!
Vanilka1 klasické kamínky nebo písek se nezapíchávají, takový ten ostrý štěrk jo, ale to do všech nenafukovacích. Po 4 měs ježdění denně bych řekla, že se kolečka vůbec nesjíždějí, sem tam máme zapíchnutý jeden kamínek, ale to proto, že jednou za čas tam nějaký ostrý holt zůstane a já to málokdy dloubu :-D Určitě ale budeš moc spokojená!
Jaaanicka jak jsem psala na jiném fóru, jezdíme se slunečníkem, ale podle mě, když budeš mít madlo, tak ti tam půjde co šijí maminky na MMB, to je takový jakoby kšilt, že prodlouží boudu a ušijou na zakázku na kterýkoli kočárek, jen pošleš rozměr ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
12.1.13 14:01

Holky a na jakých stránkách sjte si ho objednávali? A kde Vám ho co nejdříve doručili? A měli jste k němu i pláštěnku? Děkuji. Dneska jsem ho viděla, sice v zelené, my chceme černý, ale je nádherný, malý, krásně se skládá, lehounký, a krásně se s ním jezdí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
14.1.13 18:25

Dostupnost?

Holky,
nevíte náhodou něco o izzy? Prý už se nebude vyrábět? A na další stránce mi řekli, že čekají na výrobce Polsko, že mají být nové barvy. Tak nevím. Jestli ještě bude k mání:) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
15.1.13 13:17

@Jaaanicka tak já bych tento kočárek taky chtěla a před chvílí jsem se ptala v prodejně, do několika dnů bude na trhu nová kolekce 2013, mají tam být i nějaké nové barvy, takže kočárek se vyrábět bude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
15.1.13 13:55

Tak to je super, už se těším…Jůůůů:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
16.1.13 12:24

@sirael4: ahoj, mohla bys mi prosím napsat, co je to za stránky MMB, kde šijí maminky ty clony? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
17.1.13 10:43

ahoj holky

Taky se mi líbí tenhle kočárek a uvažuji o něm. Mám ale ještě jednoho favorita a to je od mamas and papas ora a nebo tenhle izzy. Prosím mohli by jste sem dát ještě nějaké fotečky, kdo má izzyho? Díky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
17.1.13 11:54

A ještě jsem se chtěla zeptat, jak se s ním jezdí teď v zimě? Zvládne sníh, terén? Jsme z vesnice, takže moc rovné cesty tu nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí