Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, díky za vaše názory v této diskuzi, taky uvažuji o Izzy a moc mi pomohla. Ještě bych se chtěla zeptat na barvy (protože to je u auta a určitě i u kočárku to nejdůležitější
: uvažuju o béžové variantě (beige), jenže ta na „oficiálních“ fotkách vypadá trochu jako velmi světlá fialová, tak by mě zajímalo, jestli ji tu někdo má, jaká je to barva v reálu, jestli je fakt béžová, nebo jestli je to nějaká ta „vyblitá“ (omlouvám se za výraz, ale lepší mě nenapadl; a nerada bych se spálila jako u současného kočárku, protože druhý tak ošklivý asi nejezdí :/) Děkuju! ![]()
Ahojky, tak mám Izzyho doma a je naprosto úžasný!!! Vyrovná se prostorově klasickému sporťáku a přitom je tak krásně malý a lehký. Já jsem měla trojkombinaci X-landera a ze sporťáku byla malá úplně vyřízená, protože to sezení je tam úplně na… Takže jsme to prodali a koupili už jen sporťák Graco Trekko, ten má sezení super, ale zas je to hrozné roztahadlo a měli jsme problém s výtahem. Nakonec jsem se dívala po golfáči a zjistila jsem, že se dělají nejenom klasické, ale také se čtyřmi koly, což je fajn do menšího sněhu, takže jsem zajásala, protože Graco prodávám a chci už jen Izzyho, se kterým budeme jezdit už napořád
. Jediné malé mínus je teda ten košík, protože do něho dostat v sámošce 10 rohlíků prostě nejde
. No ale malá je v něm spojená a já taky, protože se všude dostanu a hlavně je opravdu lehký. Máme 17měsíců,9,2kg a vleze se tam krásně i fusakem a ještě je tam místo.
Chci se akorát zeptat holky nekupovala jste na něho některá držák na pití, třeba nějaký univerzal a sluneční stříšku, takové přídavné stínítko? Malá je ze slunka vyřízená
a tak než koupím slunečník chtěla bych to vyřešit takto. Viděla jsem fotky kočárků co to stínítko mají, ale přijde mi to, že ty děti hledí pak přesto, když je to tam přidělané což se mi moc nezdá. A když foukne pořádně, drží to dobře? Jo a dá se to i stáhnout, když bych to zrovna nechtěla, aniž bych to musela sundat? Díky moc za info a pěkný den ![]()
Ahoj, prosim o informaci majitelek tohoto super kocaru
uz jsme ho okoukavali v prodejne, prijde nam super, akorát jsme si zapomneli zmerit rozchod zadnich kol, mame v baraku takove stupidni najezdy, mam strach, abych se na ne vesla, jsou dost siroko od sebe, mohla bych vas nekterou poprosit? a pak ještě s tou vahou, na strankach výrobce jsem se docetla, ze vazi 8 kg, na prodejne měli cedulku 10 kg, tak jestli nevite, jak to tedy je… dekuji moc, moc mi to pomuze…
Tak jsem to změřila, je to 55 cm(rozchod zadních kol) a váha byla na krabici udaná 10kg. ![]()
@zakelka,s ahoj, tak jak se jezdí? co kola, nehrkají, nevydávají divné (příp. jakékoliv) zvuky? Dívala jsem se na něj v obchodě, přišlo mi, že jsou jako nafukovací, ale bez ventilku, šlo na ně trochu zatlačit a byla tam vůle, jakoby skutečně byly nafukovací, tak mi přišlo, že by to mohlo být fajn. Jak zvládají otřesy a nerovný povrch?
Ahoj holky, chtěla jsem moc poprosit někoho, kdo má novější verzi kočárku 2013 o jeho skutečné zvážení. Už jsem se setkala s udanou váhou 7,5 - 10 kg.
Ještě by mě zajímalo, zda není zádová opěrka 46 cm málo? Mám 18 měsíční holčičku a moc se mi tento kočárek líbí, ale když jsem ji tam na prodejně posadila, tak má hlavičku úplně na konec a já bych ho chtěla mít až do tří let. Už tu jedna paní psala, že se jí tam 3 leté ditě v pohodě vleze, tak snad to tak bude. Nejsme zrovna moc velcí.
Ahoj Alisa888,,mrkni na http://www.bebebeni.pl/izzy.html, to jsou oficiální stránky, kde výrobce uvádí váhu 8kg. Opěrka 46cm je dle mého jedna z nejdelších opěrech co jsem měla možnost vidět a že jsem prošla opravdu hodně golfek. My máme 17 měsíců a 8980kg a malá tam má hromadu místa a také ho plánuju až do tří, podle toho jak se tam malé bude líbit.
Jsem s ním opravdu nesmírně spokojená, na to jak je malý a skladný, je tam hodně místa a opěrka spolu s opěrkou nožiček 88cm je opravdu jedna z nejdelších na trhu, takže se neboj.
Papa
Ahoj majitelky novější verze tohoto kočárku. Jsem plně rozhodnutá ho koupit, ale ještě jsem ho neviděla na živo
. Chci se jen zeptat, jak jsou řešené pásy. Jde to nějak sundat, abych tam mohla nasadit fusak. Vím, že některé to mají napevno
. Díky ![]()
Holky také jsem koupila tento kočárek, ještě chci do něj koupit nějakou podložku, ale asi objednám nějakou na netu, jen byc
h potřebovala vědět jaké tam pasují.
Zdravím všechny majitelky tohoto kočárku a prosím o Vaše zkušenosti po roce užívání.
Momentálně zvažuji koupi druhého kočárku, hlavně pro starší dceru a babičku, pro které je náš mutsy těžký.
Tato golfka splňuje veškeré mé požadavky, proto bych chtěla vědět, jak jste spokojeny po roce užívání.
Děkuji Naďa S.
Maminky, mohu se zeptat kde jste kočárek kupovaly? přes internet nebo v prodejne za jakou cenu plus minus, chtela bych ho okouknout ale vůbec nevím kde ho mají
jsem z ostravy tak někde tady v okolí kdyby někdo věděl bylo by super!
Včera jsem ho koupila v Ostravě v sam baby za 3800,i s pláštěnkou a nánožníkem
Ale měli poslední dva, v modré a v růžové, ale určo budou mít zase zboží. Já tam volala, tak třeba tam zavolej a oni Ti řeknou, jestli budou mít zboží…Jinak cena myslím super, nejlevnější na netu jsem našla 3699 plus pošta 120-150kč. Takže ještě levnější a je to aspoň v kamenné prodejně, kdyby byla reklamace, tak nemusím posílat celý kočár poštou…A je super tedy, já byla rozhodnutá pro novou liru, ale tento vyhrál ![]()
Ahoj, já se nemůžu rozhodnout mezi
http://www.detskyruzek.cz/…ni_izzy_2012 a
http://www.valco.cz/kocarek-Zee
Valco mi naprosto vyhovuje všemi parametry, ale zase ta černá barva
![]()
a izzy má krásné barvičky, ale potřebovala by jsom madlo o chloupek vyšší ( ale možná je to o zvyku - doma mám vysoké madlo a rozdíl je jen 2cm.)
Prosím poraďte ![]()
@borut Ahojky, rozdíl 2 cm bych vůbec neřešila!!!
A černá barva je neutrální, můžeš si tam dávat barevné doplňky (tašku, podložku, deku, hračky…), dítě je oblečené barevně, tak aspoň se k němu kočárek barevně vždy „hodí“
To je můj pohled na věc, chci Izzy v černé barvě…