Kočárek Valco Zee

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
941
6.6.12 08:30

Kočárek Valco Zee

Ahoj,
objevila jsem v obchodě tento kočárek a chtěla bych ho jako golfky pro syna. Jenže nikde žádné recenze, nemáte někdo zkušenost? Budu ráda, za jakýkoliv názor. děkuji jaja

http://www.valco.cz/kocarek-Zee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
6.6.12 08:44

Ahoj, tuhle značku mají třeba v Puntanele nebo v Chiccu, taky jsem na ně koukala.. Sice drahý, ale lehoučký, super boudička, velká ložná plocha, velký košík.. Ale pak jsem ho potkala naživo v tramvaji a když jsem viděla v jakým stavu byla ta kolečka, tak jsem si to rychle rozmyslela.. Nevím, jak přesně tenhle typ (mě padla do oka trojkolka - vpředu dvojité kolečko, nemůžu si vzpomenout na název) ale ono už na pohmat jsou hodně měkká jakoby pěnová? Nevím, jak to popsat, každopádně se rychle sjedou + se do nich zapíchají kamínky - vím, že je to „nešvar“ skoro veškerých golfek, ale když si koupím nějaký za 2000,– tak nad tím mávnu rukou, ale za tyhle peníze fakt ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.6.12 08:55

no práve, ta cena je fakt vysoka, proto hodne hodne vaham

diky moc za tvůj komentar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adelajdaaaa
11.6.12 10:28

Valco Zee

Ahoj, nevím, jak platná bude moje zkušenost, protože ho mám teprve týden, ale zatím jsem nadšená. Je to takový hybrid mezi sporťákem a golfkama. Předtím jsem na starší dítě měla Chicco Multiway a myslela jsem, že dojezdím i s mladším v těchto golfkách a nevydržely. Proto jsem kupovala nový kočárek a chtěla jsem spíš lehký sporťák (ještě mám robustní trojkombinaci Firkon Vario Long). Oproti těm golfkám mě ohromila super ovladatelnost, hlavně díky spojené rukojeti a těm měkčím kolečkám, která na rozdíl od golfek ani trochu nerachtají. Jak se psalo nade mnou, nejsou z plastu, ale je to nějaká směs gumy a plastu. Myslím, že tenhle kočárek je vhodný i ro měnší děti (dcerce je 11 měsíců), jdou polohovat do lehu, přičem i když dítě spí, tak se dostaneš do nákupního košíku. Dále oceňuju prodloužitelnou boudičku. Trochu ještě bojuju s rozkládáním, ale myslím, že za čas už to nebude žádný problém.
Tuhle video recenzi jsi viděla? http://youtu.be/mNgJRfRO900

• Citovat
  • Upravit
Adelajdaaaa
11.6.12 10:30

Jo, ještě k té ceně. Já jsem ho koupila na mimibazaru nový za 5tis., což je o 1500 víc než jsem tehdy dala za ty golfky a připadá mi to celkem přijatelné.

• Citovat
  • Upravit
104
30.6.12 21:57

@Adelajdaaaa Ahojda, jak jsi prosím spokojená s kočárkem? Ještě stále v pohodě, nebo se opravdu kolečka tak sjíždí, jak tu bylo psáno? Zvládá i lehčí terén?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adelajdaaaa
3.7.12 11:01

Ahoj, tak první dojmy po měsíci :D ty kola se pochopitelně sjíždí, ale nepřipadá mi, že by to bylo nějak výrazně víc, než u jiných kočárků. Teď je tam pořád ještě normálně vzorek a pár zapíchaných kamínků, to ano, ale nemá to vůbec vliv na jízdní vlastnosti podle mě. Z čeho jsem nadšená: ovladatelnost, kočár lze bez problémů otočit na místě jednou rukou, boudička - prodloužení je opravdu vysoce funkční, dítě je zastíněné, i když jedeš přímo proti slunci, vleže úplně, vsedě alespoň částečně, váha - je opravdu lehký, já jsem zatím nemusela, ale manžel ho v pohodě v případě potřeby čapne pod paži i s dítětem (nemá se to, já vím) a vynese do schodů, dovedu si i představit v případě nouze, že bych ho nesla v jedné ruce složený (když nemáš teda nic v košíku) a v druhé ruce dítě (pokud je menší a moc se nemrská, což moje je), popruhy - můžeš si jako u autosedačky zvolit dvě výšky provlečení, takže si menší dítě nešmrdlá ty popruhy o uši, protože nejsou moc vysoko, což se mi u původních golfek stávalo, plus bezpečnostní pojistka, ani větší dítě je nerozepne, navíc se lehce posunují, takže můžeš regulovat jejich utažení prakticky jednou rukou (to si po Firkonu, kde musím všech pět upevnění pěkně popořadě vyvlíknout a zas navlíknout jen kvůli dotažení nemůžu vynachválit). No, a z čeho až tak nadšená nejsem: skládaní je v pohodě, rychle a lehce, rozkládání taky, nicméně mají nějak blbě vyřešený „zacvaknutí“ zámku pod sedačkou, který drží kočár ve vzpřímené pozici, asi dvakrát se mi stalo, že jsem myslela (a vyzkoušela) pevnost po složení, posadila jsem dítě a po pár metrech se mi pod ním kočárek „propadl“ - jako není to nebezpečný, ale je to mírně obtěžující, protože pak musíš pod dítětem lovit zámek a druhou rukou držet rukojeť, to si myslím, že mohli nějak líp domyslet, drhá věc je polohování zad, je to systém, který umožňuje záda napolohovat v tebou zvolené výšce, nejsou tam nějaké přednastavené polohy, ve kterých se opěrka „zasekne“ - což je fajn, ale rozhodně na to potřebuješ dvě ruce, tzn. zastavit a zabrzdit kočár, přidřepnout, jednou rukou zmáčknout z obou stran klips a druhou táhnout záda dolů, nahoru totéž. Zase - je to mírně nepohodlné, v tomto mi dřívější kočár vyhovoval víc, vše šlo lehce jednou rukou. No a pěnové madlo, nevhodné pro děti, které jsou zvyklé do něčeho se zakusovat, dcerka už tam vykousala slušnou díru, takže jsem ho přestala používat (možná by to vyřešil nějaký šusťákový návlek). Ale pořád to pokládám za kosmetické vady a můžu ti ho doporučit, výhody určitě převažují (stejně nenajdeš kočár, který ti vyhoví úplně ve všem, nějak jsme si zvykly klást vysoké nároky, když tak čtu některé diskuze :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
Adelajdaaaa
3.7.12 11:04

Kdybys měla ještě nějaké konkrétní otázky, tak je ráda zodpovím…

• Citovat
  • Upravit
Adelajdaaaa
3.7.12 11:06

Jo…ten terén. Jako je to určitě spíš kočárek na chodníky, ale teď jedeme na Šumavu a bereme ho s sebou, tak když vydržíš do pondělka, můžu poreferovat. :lol:

• Citovat
  • Upravit
104
3.7.12 13:17

No ještě bych se optala jak nánožník, měl by být v ceně, je k něčemu? Jinak to zatím vypadá dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adelajdaaaa
3.7.12 14:29

Jojo, koupila jsem to s nánožníkem i pláštěnkou. Ale vzhledem k tomu, že je dost teplo, tak jsem ani jedno zatím nepoužila, takže nevím. Ale na podzim ho asi vytáhnu. Jinak jsem ještě dokoupila originál Valco polstrování (jedno zelené a jedno v barvě kočárku), je to lepší, že ho lze vyndat a vyprat, a taky myslím, že je ta bavlna příjemnější teď v létě, jinak materiál kočárku je takový jakoby „buřtíkový“ šusťák, takže dobře udržovatelný (na drobky vysavač plus lehce otřít vlhkým hadříkem), ale prostě jak je vedro, tak na dětskou kůži asi nic moc.

• Citovat
  • Upravit
Adelajdaaaa
3.7.12 14:31

Tyjo, teď koukám, že to nějak přecenili, to polstrování jsem v tomto e-shopu kupovala za 299,– (asi si ho nikdo dlouho nekoupil a s mým nákupem asi teprve zjistili, že ho mají nějaký „levný“) :lol:

• Citovat
  • Upravit
104
4.7.12 09:08

Ještě bych se optala, na videu jsem viděla, že by měl mít kočárek i okénko v boudě, ale přišlo mi dost nepraktické, jak je to ve skutečnosti? Je vůbec na mimčo když sedí vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
4.7.12 09:24

Ahoj…
Mam valco ion twin na dvojcata a nemuzu si ho vynachvalit. Jedina vada tehle kocarku jsou pro me ty kola…jinak je super. Co se tyce toho 5bod. pasu, je opravdu jednoduchy s nim manipulovat. Ted kdyz se tak strida pocasi a kdyz chci nandat nebo zas vyndat letni fusak od emitexu…mam to behem chvilinky a to mam dve ;-)

Premyslim taky nad tim polstrovanim…uz ti prislo? Neni v ton diteti naopak jeste vetsi teplo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
4.7.12 09:37

A co s kolečkama, že se hodně sjíždí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie