Kočárek Cross DorJan Country

2801
6.6.12 08:01

kočárek Cross Dor Jan country

Ahojky chci se zeptat nemáte někdo tento kočárek .Máme ho koupení z druhé ruky a nevím jak se dá složit jako na golfky můžete my někdo aspon trochu poradit děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Dorjan Cross Country?

Přidejte zkušenost s Dorjan Cross Country
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
522
6.6.12 08:24

vypadá že má přehazovací rukojeť, takže přehodit rukojeť a zvednout záda do sedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
6.6.12 08:25
@prudusinka píše:
vypadá že má přehazovací rukojeť, takže přehodit rukojeť a zvednout záda do sedu

To má no já právě myslela jestli to nejde jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
6.6.12 08:34

ahoj, stačí jen odepnout nánožník a vycvaknout po stranách tu pevnou část v nohách(je to takový půlkruh, na bocích a vespod je na suchý zip). Pak stačí jen nasadit madlo a rukojeť si můžeš přehazovat dle libosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
6.6.12 08:44
@estrea píše:
ahoj, stačí jen odepnout nánožník a vycvaknout po stranách tu pevnou část v nohách(je to takový půlkruh, na bocích a vespod je na suchý zip). Pak stačí jen nasadit madlo a rukojeť si můžeš přehazovat dle libosti.

Takže jenom tohle a zvednoui opěru na záda a je to .. to není složitý díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
6.6.12 08:45

Jestli myslíš jako na sporťák, tak to jde - vozíš buď čelem k sobě, nebo přehodíš rukojeť a dítě kouká dopředu, ale pak se s ním hůř manipuluje. Já ho taky mám, ale vozím v něm děti jen tak do 3/4 roku. Pak přecházíme na lehčí trojkolku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
6.6.12 08:48
@Milli píše:
Jestli myslíš jako na sporťák, tak to jde - vozíš buď čelem k sobě, nebo přehodíš rukojeť a dítě kouká dopředu, ale pak se s ním hůř manipuluje. Já ho taky mám, ale vozím v něm děti jen tak do 3/4 roku. Pak přecházíme na lehčí trojkolku.

hm tohle myslím .. No tak to už jsem zkoušela a je to o něco horší . Takže nic moc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
6.6.12 08:56

@bobin - mě na tom právě vadila ta špatně rozložená váha, když jsem přehodila rukojeť. A celkově je to dost těžký kočár, tak jsem radši koupila tu trojkolku z druhé ruky. A jsem s ní moc spokojená. Tohle je asi váš jediný kočárek, co? Neuvažovala jsi o golfkách nebo sporťáku? Koukám, že malé je přes půl roku, to by do nějakého s úplným lehem už mohla.
Já mám tenhle - http://www.bazarus.cz/…norr-nanny-3 .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
6.6.12 09:04

Přesně jak píše Milli, měla jsem ho na první dítě a jsem ráda že se mi ho podařilo slušně prodat. Jako hluboký super, ale jako sporťák na prd. Je hrozně těžký, špatná manipulace…
Já pak pořídila X-lander a spokojenost největší. Už bych nikdy nešla do kočárku který nemá natáčecí kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
6.6.12 09:06

@Milli No právě že bych chtěla i nějaký sporták .. Ale už slyšim toho mýho jak bude řikat na co ho budem kupovat když máme tenhle :twisted: ach joo .Ten co máš je moc pěknej .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
6.6.12 09:18

@bobin - jéé, zrovna toho X-landera prodávám, nechceš? :lol:
Nám už stačí jen golfky, malý je už 1,5roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
6.6.12 09:23

Já ho měla taky, ale už z druhé ruky, nakonec jsem ho prodala jen zalevno jako na zahradu - je fakt, že moc parády už by nenadělal :-) Mi tu po něm zůstala akorát brašna na rukojeť, jsem na ni nějak zapomněla :-D

• Citovat
  • Upravit
14079
6.6.12 13:00

@bobin - můj chlap měl taky řeči. Ale kupovala jsem kočár z druhé ruky, navíc on se s tím tahat nemusel. Co se pamatuju, tak Dorjan je celkem levný. Taky jsi si mohla vybrat nějaký kočár za dvacet tisíc, tak by měl být chlap rád, že uvažuješ ekonomicky. A v autě to zabere o dost míň místa, i pro dítě je to pohodlnější. V tomhle se odbýt nedej. Neříkám, mít naráz pět kočárků, ale ty dva jsou rozumný počet, navíc je třeba užijete příště, nebo je můžeš vždycky prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
7.6.12 07:45

@Milli No hele uvidíme ten jeden kočár by se dal sníst ..Možná až sním párkrát pojede tak uvidí sám jak se sním manipuluje a třeba to řekne že koupíme nějaký jiný a nemusí být tak drahý.Kdybych koupila za 20000 tak to už bych asi jinej nechtěla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
18.7.16 09:34

Holky obnovuji.. Mám možnost mít tento kočárek. Naše požadavky byly, aby byl vhodný i do terénu, na zimu a dobře skladný do auta. Rozhodujeme se mezi Dorjan Cross country a Kunert VIP. Malá má být přelom září/říjen, takže chceme, aby se tam mimčo vešlo i se zimním fusakem.. Pár recenzí jsem samozřejmě četla, ale všechno starších dat :think: Někdo nějaké zkušenosti? Díky moc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4