Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky chci se zeptat nemáte někdo tento kočárek .Máme ho koupení z druhé ruky a nevím jak se dá složit jako na golfky můžete my někdo aspon trochu poradit děkuji
Máte zkušenost s Dorjan Cross Country?
Přidejte zkušenost s Dorjan Cross Countryvypadá že má přehazovací rukojeť, takže přehodit rukojeť a zvednout záda do sedu
@prudusinka píše:
vypadá že má přehazovací rukojeť, takže přehodit rukojeť a zvednout záda do sedu
To má no já právě myslela jestli to nejde jinak
ahoj, stačí jen odepnout nánožník a vycvaknout po stranách tu pevnou část v nohách(je to takový půlkruh, na bocích a vespod je na suchý zip). Pak stačí jen nasadit madlo a rukojeť si můžeš přehazovat dle libosti.
@estrea píše:
ahoj, stačí jen odepnout nánožník a vycvaknout po stranách tu pevnou část v nohách(je to takový půlkruh, na bocích a vespod je na suchý zip). Pak stačí jen nasadit madlo a rukojeť si můžeš přehazovat dle libosti.
Takže jenom tohle a zvednoui opěru na záda a je to .. to není složitý díky
Jestli myslíš jako na sporťák, tak to jde - vozíš buď čelem k sobě, nebo přehodíš rukojeť a dítě kouká dopředu, ale pak se s ním hůř manipuluje. Já ho taky mám, ale vozím v něm děti jen tak do 3/4 roku. Pak přecházíme na lehčí trojkolku.
@Milli píše:
Jestli myslíš jako na sporťák, tak to jde - vozíš buď čelem k sobě, nebo přehodíš rukojeť a dítě kouká dopředu, ale pak se s ním hůř manipuluje. Já ho taky mám, ale vozím v něm děti jen tak do 3/4 roku. Pak přecházíme na lehčí trojkolku.
hm tohle myslím .. No tak to už jsem zkoušela a je to o něco horší . Takže nic moc ![]()
@bobin - mě na tom právě vadila ta špatně rozložená váha, když jsem přehodila rukojeť. A celkově je to dost těžký kočár, tak jsem radši koupila tu trojkolku z druhé ruky. A jsem s ní moc spokojená. Tohle je asi váš jediný kočárek, co? Neuvažovala jsi o golfkách nebo sporťáku? Koukám, že malé je přes půl roku, to by do nějakého s úplným lehem už mohla.
Já mám tenhle - http://www.bazarus.cz/…norr-nanny-3 .
Přesně jak píše Milli, měla jsem ho na první dítě a jsem ráda že se mi ho podařilo slušně prodat. Jako hluboký super, ale jako sporťák na prd. Je hrozně těžký, špatná manipulace…
Já pak pořídila X-lander a spokojenost největší. Už bych nikdy nešla do kočárku který nemá natáčecí kolečka.
@Milli No právě že bych chtěla i nějaký sporták .. Ale už slyšim toho mýho jak bude řikat na co ho budem kupovat když máme tenhle
ach joo .Ten co máš je moc pěknej .
@bobin - jéé, zrovna toho X-landera prodávám, nechceš? ![]()
Nám už stačí jen golfky, malý je už 1,5roku.
Já ho měla taky, ale už z druhé ruky, nakonec jsem ho prodala jen zalevno jako na zahradu - je fakt, že moc parády už by nenadělal
Mi tu po něm zůstala akorát brašna na rukojeť, jsem na ni nějak zapomněla ![]()
@bobin - můj chlap měl taky řeči. Ale kupovala jsem kočár z druhé ruky, navíc on se s tím tahat nemusel. Co se pamatuju, tak Dorjan je celkem levný. Taky jsi si mohla vybrat nějaký kočár za dvacet tisíc, tak by měl být chlap rád, že uvažuješ ekonomicky. A v autě to zabere o dost míň místa, i pro dítě je to pohodlnější. V tomhle se odbýt nedej. Neříkám, mít naráz pět kočárků, ale ty dva jsou rozumný počet, navíc je třeba užijete příště, nebo je můžeš vždycky prodat.
@Milli No hele uvidíme ten jeden kočár by se dal sníst ..Možná až sním párkrát pojede tak uvidí sám jak se sním manipuluje a třeba to řekne že koupíme nějaký jiný a nemusí být tak drahý.Kdybych koupila za 20000 tak to už bych asi jinej nechtěla ![]()
Holky obnovuji.. Mám možnost mít tento kočárek. Naše požadavky byly, aby byl vhodný i do terénu, na zimu a dobře skladný do auta. Rozhodujeme se mezi Dorjan Cross country a Kunert VIP. Malá má být přelom září/říjen, takže chceme, aby se tam mimčo vešlo i se zimním fusakem.. Pár recenzí jsem samozřejmě četla, ale všechno starších dat
Někdo nějaké zkušenosti? Díky moc