Kočárek Valco Zee

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Adelajdaaaa
11.3.13 07:53

Aha, tak na videu už mají madlo potažené (asi jim to někdo vytkl :-)). Jinak madlo lze vyklápět směrem dopředu, ale prakticky to nijak nevyužiju. Ještě co se týká toho potahu…mně se tedy podařilo ho jednou celý demontovat, ale do pračky stejně dát nelze, obsahuje neohebné části, já ho kartáčovala ve vaně i s boudičkou. Nakonec jsem ho s menším úsilím i správně umístila zpátky, ale opakovat už to nebudu, spíš ho v létě vysprchuju hadicí na zahradě.
A k tomu odkazu…v tomhle e-shopu ho mají za 6tis. - to je strašná palba, já ho kupovala loni v červnu za 5 a teď už se dá sehnat i 4 tis. Ale oni ho tady stejně nemají skladem, tak je to možná nějaká stará prezentace…

• Citovat
  • Upravit
lucilla29
11.3.13 07:58

Za 4000 maju tu http://www.detskyruzek.cz/…lco_baby_zee, aj ja mam odtial. na sklade ho nemali, ale dosiel do tyzdna.

• Citovat
  • Upravit
228
11.3.13 20:42

Holky, pořád zvažuji, jestli na léto pořídit zee nebo BJ city mini. Od BJ mě odrazuje nemožnost polohovat nožky- syn mi v kočárku hodně spí. Osvědčil se vám zee? Co bouda, stíní dobře? Ochrání i proti větru? Je kočárek při jízdě tichý? A jak zvládáte mírné nerovnosti (rozbitý chodník, štěrk, trávu…)? Díky, už se konečně musím rozhoupat a objednat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
14.3.13 22:25

Holky, dnes jsem byla v Puntanele a po prezentaci Zee prodavackou bych ho nechtela. Neslo ji vycvaknout madlo, pri skladani kocaru to ani nedorlacila, no hruza. No ja byt majitelem tak leti. Mela strach o sve nehty a byla desne protivna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
23.3.13 13:51

Holky, já jsem zee koupila a jsem spokojená. Jen nevím, poraďte mi někdo, kdo ho má. Když tam dítě sedí, tak nevím, jak zajistit tu boudu, aby nepřepadávala dopředu přes dítě jako při skládání? Čím se to tam přichytí? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tomxx
1.4.13 20:51

Valco Zee Zoom nekupovat

Ukradli nám sporťák den před dovolenou a tak jsme učinili rychlý nákup nového (sporťák / golfky). Na doporučení prodavačky jsme v sobotu koupili Valco Zee. V pondělí jsme jej šli reklamovat. Během jedné cesty nám v tom dítě 3× spadlo, neb kočárek nedrží. Když chcete vyjet na chodník, tak se kočárek sám složí. Pro dítě velmi nebezpečné.

• Citovat
  • Upravit
947
11.4.13 13:33

Taky ho chci pořídit, ale nejsem si stoprocentně jistá, jak jste spokojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačabísek
11.4.13 20:53

Ahoj tak už mám valco zee doma :lol: zatím se seznamuji ale jsem z něho nadšená! jezdí skoro sám oproti velkýmu kočáru co vozím ted, je lehoučkej, krásný potah je to šusták takže se bude dobře udržovat akorát mi vadí to madlo že je z pěny náš brouček se hned do toho zahrizává naštěstí ještě nemá zuby :roll: ale až budou tak to fakt nevím, místa je v něm dost a ten koš je obrovskej, prostě úžasnej kočárek :mavam:

• Citovat
  • Upravit
947
11.4.13 21:39

Kačabísek - a za kolik kč jsi koupila a je tam nánožník i pláštěnka? dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačabísek
12.4.13 11:58

Já ho objednala na mimibazaru, klikni na kočárky golfky, do značky napsat VALCO, prodává je paní Alexandra Franzki za 3895kč včetně nánožníku pláštěnky i poštovného to je super cena :potlesk: lepší jsem nenašla, obchůdek doporučuji v pondělí jsem zaplatila ve čtvrtek ho měla doma :lol: je fakt nádhernej

• Citovat
  • Upravit
573
24.4.13 21:34

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… - tak pořád se rozhoduji a tento se mi moc líbí, akorát jsem ho ještě neviděla naživo, ale viděla jsem bebe beni izzy dneska a tento je mu tááák podobný, akorát ta černá :( no dalo by se to řešit podložkou :) a nevíte kde by ho mohli mít v Brně moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
25.4.13 15:03

Tak jsem ho nakonec obj. přes MMB a dneska odpo.si pro něho jedu :) naživo jsem ho neviděla, ale je moc podobný Izzymu a toho jsem viděla a líbil se mi, ale nakonec se mi víc líbí Zee, viděla jsem hodně videi na youtube a to rozhodlo, no a černou oživím barevnou podložkou a bude to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačabísek
25.4.13 20:35

Uvidíš že se ti bude líbit i ta černá, ta střecha zevnitř je taková hezká šedivá takže to kočárek oživí :D my už ho máme skoro měsíc a jsem pořád nadšená, nikdo nejezdí z hezčím kočárkem :lol: a ten bebe benni je polský a slyšela jsem že kvalita nic moc valco je určitě kvalitnější :mavam:

• Citovat
  • Upravit
573
25.4.13 20:56

Už ho mám doma :dance:, no a jsem příjemně překvapená lehkostí jízdy, zatím jen po bytě, ale jede skoro sám a je lehoučký i s dítětem, musím opatrně, zkoušela jsem vézt malou a jak jsem zvyklá tlačit víc tak šup, střihla jsem zatáčku a malá vykulený oči 8o, ještě, že měla pásy :lol:,jinak jsem si ještě dokoupila polstrování fialkové, ale bude až za týden :(, no a to madlo na to taky něco dám, malá už ho ochutnala :( a ještě něco na ty pásy no a můžeme vyjet :)- jo do poláčka jsem taky jít nechtěla, tak snad zíčko něco vydrží

Příspěvek upraven 25.04.13 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
25.4.13 20:56

@jannaa určitě jste zvolila dobře valco, než polský izzy.taky jsem o něm uvažovala, myslím o zee. nakonec teda koupila jinej, jelikož prcek už má 2 roky, a začal dost chodit. přeji hodně najetých km s novým zee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí