Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mě se líbí jak jsou složené ale JAK se to skláda jste viděla? kdy musíte šlápnout jakoby za košík dovnitř?
@LucieAgáta píše:
Mě se právě líbí způsob skládání u Zee, u PP by mi vadily zase ty hole… nevím asi počkám s čím vylezou v roce 2014…
Holky, proč nikde nemůžu najít Valco Zee? Buď jsem slepá nebo nikde není ![]()
Myslím, že přestali vyrábět a místo něho dělají Snap. Jedině bazarový
@Ivčis píše:
Holky, proč nikde nemůžu najít Valco Zee? Buď jsem slepá nebo nikde není
Vyrábí se dál, jen se sem už nedováží. Můj odhad je, že ho vytlačily polské kopie. Můžeš vyzkoušet, jestli dovozce ještě na nějakém nesedí na info@picollo.cz.
Jojo, je to tak Valco Zee uz se do CR nedovazi, taky jsem to zjistovala, ale doporucuji misto nej Valco Snap 4, ted je maji na Zlicine v byvalem Baby parku ve vsech moznych barvach. A navic tam davaji 10% slevu na vsechno…
Ja Valco Snap mam a je ta zatim nejlepsi kocarek, co jsem mela a to ze jsem jich fakt dost vyzkousela…
Je hlavne lehkej a skladnej ![]()
To je ale škoda
. Konečně jsem vybrala kočárek a teď zjistím že není
. Nemůžu ho najít ani bazarovej. Pak tedy budu díl pátrat.
Už to čtu ale nějak to nechápu to s tou boudou? Kde je ta chyba?
Ahoj maminky,
prosím vás koupili jsme si kočárek Valco baby snap 2015 s modrou boudičkou a už po měsíci se na boudičce v horní části (kde se skládá stříška) šoupe stříška na obou stranách – viz. foto. Dělá Vám to taky? jsem z toho dost rozmrzelá, protože nestál 5kč a není ani měsíc starý. Co myslíte mám to jít reklamovat? Nebo je to normální? Kočárek mám vždy přikrytý a prakticky jsme jej použili zatím jen několikrát
. Fotka je vyfocena na mobil takže nic moc kvalita, ale zkusila jsem to tu aspoň označit..děkuji za rady
@Smailík Ahoj, mas fb? Je tam skupinka my mame valco snap, tam to nedavno nekdo resil. Jinak ja mam Snapa asi mesic a mam ho v pohode. Ale ta tvoje bouda je podle me na reklamaci.
Mě se právě líbí způsob skládání u Zee, u PP by mi vadily zase ty hole… nevím asi počkám s čím vylezou v roce 2014…