Kočárek Valco Zee

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
LucieAgáta
12.11.13 12:41
@minaretZ píše:
No já ještě přemýšlela na Peg Perego Completo Sí, ten se mi taky líbil, akorát u mě vyhrála nosnost, protože na tom občas vezu mojí starší dceru která má přes 15kg. Na druhou stranu ZEE má blbě řešeno skládání a PP je zase lehčí.

Mě se právě líbí způsob skládání u Zee, u PP by mi vadily zase ty hole… nevím asi počkám s čím vylezou v roce 2014… :?:

• Citovat
  • Upravit
20
12.11.13 12:59

Mě se líbí jak jsou složené ale JAK se to skláda jste viděla? kdy musíte šlápnout jakoby za košík dovnitř?

@LucieAgáta píše:
Mě se právě líbí způsob skládání u Zee, u PP by mi vadily zase ty hole… nevím asi počkám s čím vylezou v roce 2014… :?:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
13.11.13 20:04

Ahoj, holky,
jak se jezdi se Zee ve snehu?
 Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
7.4.14 17:25

Holky, proč nikde nemůžu najít Valco Zee? Buď jsem slepá nebo nikde není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.4.14 22:11

Myslím, že přestali vyrábět a místo něho dělají Snap. Jedině bazarový

@Ivčis píše:
Holky, proč nikde nemůžu najít Valco Zee? Buď jsem slepá nebo nikde není :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
7.4.14 22:28

Vyrábí se dál, jen se sem už nedováží. Můj odhad je, že ho vytlačily polské kopie. Můžeš vyzkoušet, jestli dovozce ještě na nějakém nesedí na info@picollo.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
8.4.14 00:36

Jojo, je to tak Valco Zee uz se do CR nedovazi, taky jsem to zjistovala, ale doporucuji misto nej Valco Snap 4, ted je maji na Zlicine v byvalem Baby parku ve vsech moznych barvach. A navic tam davaji 10% slevu na vsechno…
Ja Valco Snap mam a je ta zatim nejlepsi kocarek, co jsem mela a to ze jsem jich fakt dost vyzkousela…
Je hlavne lehkej a skladnej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
8.4.14 13:52

To je ale škoda :?. Konečně jsem vybrala kočárek a teď zjistím že není :pocitac:. Nemůžu ho najít ani bazarovej. Pak tedy budu díl pátrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.6.14 14:15

Ahoj holky budu prodávat ZEE, kdyby měl někdo zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
5.6.14 19:06

@minaretZ cena? Možná mám zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
5.6.14 20:00

Můžu taky poprosit o více info? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.6.14 21:09

Poslala jsem vám vzkaz do zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
6.6.14 09:34

Už to čtu ale nějak to nechápu to s tou boudou? Kde je ta chyba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
29.3.15 14:53

boudička

Ahoj maminky,
prosím vás koupili jsme si kočárek Valco baby snap 2015 s modrou boudičkou a už po měsíci se na boudičce v horní části (kde se skládá stříška) šoupe stříška na obou stranách – viz. foto. Dělá Vám to taky? jsem z toho dost rozmrzelá, protože nestál 5kč a není ani měsíc starý. Co myslíte mám to jít reklamovat? Nebo je to normální? Kočárek mám vždy přikrytý a prakticky jsme jej použili zatím jen několikrát :(. Fotka je vyfocena na mobil takže nic moc kvalita, ale zkusila jsem to tu aspoň označit..děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
29.3.15 21:46

@Smailík Ahoj, mas fb? Je tam skupinka my mame valco snap, tam to nedavno nekdo resil. Jinak ja mam Snapa asi mesic a mam ho v pohode. Ale ta tvoje bouda je podle me na reklamaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí