Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@jannaa je krásnej, kdyby bylo broučkovi rok, tak ho máme taky ![]()
@jannaa píše:
Už ho mám doma, no a jsem příjemně překvapená lehkostí jízdy, zatím jen po bytě, ale jede skoro sám a je lehoučký i s dítětem, musím opatrně, zkoušela jsem vézt malou a jak jsem zvyklá tlačit víc tak šup, střihla jsem zatáčku a malá vykulený oči
, ještě, že měla pásy
,jinak jsem si ještě dokoupila polstrování fialkové, ale bude až za týden
, no a to madlo na to taky něco dám, malá už ho ochutnala
a ještě něco na ty pásy no a můžeme vyjet
- jo do poláčka jsem taky jít nechtěla, tak snad zíčko něco vydržíPříspěvek upraven 25.04.13 v 21:01
prosím je to sedátko trošku zkosené? myslím tím…tak aby nesjížděla prdelka dítěte dolů nebo je to úplně rovný?
Prosím o informaci zda jste stále spokojená s kočárkem Valco zee. Plánuji nákup sportovního kočárku a tento mě zaujal. Nyní se prodává nový za cca 4000 Kč, což mi přijde přijatelné. Dále prosím o informaci zda se s ním dá jezdit po směru i proti směru jízdy. Díky moc.
@jannaa píše:
@Alexinek - taky krásnej
@rupik přikládám foto, podle mě je to rovné
je fakt moc hezký
a již jste ho vyzkoušela v terénu? Sedí se tam mimču hezky?
Ahoj tak proti směru bohužel nejde, myslela jsem že to bude problem ale prckovi je 7 měsíců a to že vidí všude a ne jenom maminku uvítal a je tam víc spokojenej než ve velkým kočáru takže nám to vůbec nevadí
jezdí se s nim fakt krásně ale vyloženě do terenu to není, u nás po vsi je to v pohodě trochu rozbitý chodníky nerovnosti na silnici i kamínky tak normálka, ale jeli jsme snim do města a na náměstí máme kostky to byl fakt mazec prcek jenom skákal a skákal
to se nedalo skoro vůbec ject ale to asi by fakt zvládnul jenom kočár s nafukovačkama!
Tak po víkendu musím souhlasit s Kačabísek, do terénu moc není, ake které golfky ano, dost drncá, ale naše malá byla spokojená, čím víc drncá tím víc „zpívala“ dělalá ááááá a hlásek jí vibroval tak byla mooc spokojená než usnula, ale při spaní jí to vůbec nevadilo naopak
jinak ovládání na jedničku a lehkost úžasná, takže celkově jsem spokojená, kolečka zatím drží tvar
a to jsem s ním jela na polní cestě můžu jen doporučit ![]()
Jo jo to je pravda jak je kočárek krásně lehký my často jezdíme k babi takže je super jak se složí a šup s nim do auta
a to spinkání je dobrý ono totiž se ten spodek když je daný do lehu tak se tak jako houpe já sama bych spala a spala, musí to být příjemný ![]()
Ahoj holky, tak jsem se dneska informovala ve dvou kamenných prodejnách a kočárek není a už nebude. A na netu se doprodávají skladové zásoby. Takže kdo ho chce tak honem honem.
posílám dál jen to co jsem zjistila, poud to není pravda, tak se omlouvám za milné informace ![]()
Jo já taky myslím že už je to starší model ted už se vyrábí valco snap ten je novější ale nemá polohování nožiček ![]()
http://shop.valcobaby.com/p/spark?pp=8 - je to stejný podovzek, ale jiný vrch a pár vylepšení, jiná kola, poloh. rukojeť aj. no už není tak hezký ![]()
No tak koukám že se po našem Zee se zaprášilo
už ani na mimibazaru ho nemají tak jsme to stihli jen tak tak ![]()