Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jo, to si taky myslím, Navíc, jsem kontrolovala nafocené fotky a na jedné fotce má zelené madlo a na dalších už potom černé, takže kdoví, jak to bylo, ale štve mě to, protože mě nebude mít na čem držet ten fusak ke kočárku. Ještě to budu muset nějak vymyslet.
Myslíš nánožník? Tak ten jsem k madlu vůbec nepřidělávala
Nánožník má v horní části přehyb se suchými zipy, ale přišlo mi to zbytečné dávat na madlo, ptž nánožník potom byl hodně zvednutý (madlo je vysoko položené
) a dovnitř foukalo.
Jojo, myslím nánožník, přidávám fotku boudičky, kam by se mělo madlo přidělat, kdyby někdo o něčem věděl.
Ahoj..ale ten nánožník se tam vůbec nepřidělává
Ten sucháč tam je na prodloužení nebo ohnutí nánožníku ![]()
To je jedno, já jsem vydělala, že byl nánožník přehnutej přes madlo.Ale mě jde o to, sehnat to madlo, aby se mělo dítko o co opřít a čeho se držet.
Už jsem koukala, ale ne náš kočárek, co rok výroby, to jiný způsob uchycení madla.
@nataluska ahoj, sehla si? Já byla nucena včera koupit taky jinou káru, X-Landra, madlo sice mám, ale je tak hloupě nahoře, že mi tam dost vadí… takže přemýšlím, kde koupit nějaké universální a uchytit ho níž, než toto stávající.
@ivigirl tak jsem sehnala origoš madlo, ale ještě jsem neměla sporťák sestavený, malá má 3,5 měsíce, takže ani nevím, jak moc to madlo je vysoko.
@ivigirl píše:
@nataluska ahoj, sehla si? Já byla nucena včera koupit taky jinou káru, X-Landra, madlo sice mám, ale je tak hloupě nahoře, že mi tam dost vadí… takže přemýšlím, kde koupit nějaké universální a uchytit ho níž, než toto stávající.
Kdybys sehnala nějaké, které se dá uchytit níž, prosím, napiš to sem. díky ![]()
@3HE přemýšlím o objednání tady:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
![]()
@ivigirl teda, to vypadá fakt dost dobře
Já mám ještě novorozeně, ale X-lander mám po dceři, takže malý do něho taky časem doroste, tak to budu řešit… jestli ho objednáš, napiš, jak pasuje a jak vypadá na kočárku
Možná by ti paní prodávající mohla vyhovět, kdyby madlo opravdu nepasovalo, že bys ho mohla vrátit… ![]()