Madlo na kočárek X-lander Xt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7250
1.8.12 21:54

Jo, to si taky myslím, Navíc, jsem kontrolovala nafocené fotky a na jedné fotce má zelené madlo a na dalších už potom černé, takže kdoví, jak to bylo, ale štve mě to, protože mě nebude mít na čem držet ten fusak ke kočárku. Ještě to budu muset nějak vymyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
1.8.12 22:13

Myslíš nánožník? Tak ten jsem k madlu vůbec nepřidělávala :think: Nánožník má v horní části přehyb se suchými zipy, ale přišlo mi to zbytečné dávat na madlo, ptž nánožník potom byl hodně zvednutý (madlo je vysoko položené :roll: ) a dovnitř foukalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
4.8.12 13:15

Jojo, myslím nánožník, přidávám fotku boudičky, kam by se mělo madlo přidělat, kdyby někdo o něčem věděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jindrudka
4.8.12 16:18

Ahoj..ale ten nánožník se tam vůbec nepřidělává :D Ten sucháč tam je na prodloužení nebo ohnutí nánožníku :)

• Citovat
  • Upravit
7250
4.8.12 18:59

To je jedno, já jsem vydělala, že byl nánožník přehnutej přes madlo.Ale mě jde o to, sehnat to madlo, aby se mělo dítko o co opřít a čeho se držet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jindrudka
4.8.12 20:14

Zkuste se mrknout na Mimibazaru…jedna paní tam sehnala :lol:

• Citovat
  • Upravit
7250
4.8.12 20:27

Už jsem koukala, ale ne náš kočárek, co rok výroby, to jiný způsob uchycení madla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.3.13 12:21

@nataluska ahoj, sehla si? Já byla nucena včera koupit taky jinou káru, X-Landra, madlo sice mám, ale je tak hloupě nahoře, že mi tam dost vadí… takže přemýšlím, kde koupit nějaké universální a uchytit ho níž, než toto stávající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
26.3.13 14:34

@ivigirl tak jsem sehnala origoš madlo, ale ještě jsem neměla sporťák sestavený, malá má 3,5 měsíce, takže ani nevím, jak moc to madlo je vysoko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
26.3.13 16:46
@ivigirl píše:
@nataluska ahoj, sehla si? Já byla nucena včera koupit taky jinou káru, X-Landra, madlo sice mám, ale je tak hloupě nahoře, že mi tam dost vadí… takže přemýšlím, kde koupit nějaké universální a uchytit ho níž, než toto stávající.

Kdybys sehnala nějaké, které se dá uchytit níž, prosím, napiš to sem. díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.3.13 17:42

@3HE přemýšlím o objednání tady:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
27.3.13 10:01

@ivigirl teda, to vypadá fakt dost dobře :palec: Já mám ještě novorozeně, ale X-lander mám po dceři, takže malý do něho taky časem doroste, tak to budu řešit… jestli ho objednáš, napiš, jak pasuje a jak vypadá na kočárku :kytka: Možná by ti paní prodávající mohla vyhovět, kdyby madlo opravdu nepasovalo, že bys ho mohla vrátit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí