Kočárek Quatro infinity 4 x Lili

4
25.1.12 20:21

Kočárek Quatro infinity 4 x Lili

Dobrý večer, prosím poraďte mi někdo s výběrem kočárku, rozhoduji se mezi Quatro infinity 4 a nebo Quatro lili, zdají se mi dost podobné, myslím ve výbavě, akorát lili nemé polohování nožiček a je skoro o 1000 kč levnější což nevím proč. Namáte někdo zkušenost z jedním z těchto kočárků? Doporučili byste ho? A jěště jsem chtěla vědět jestli se ten lili dá také složit tím deštníkovým způsobem, děkuji za reakce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2852
25.1.12 21:19

mám infinity 4, není špatný, ale taky žádný zázrak(je to made in china). Myslím že mezi infinity a lili není až tak velký rozdíl, už ani nevím proč jsem si koupila raději infinity- možná má víc poloh rukojeti, nebo je delší. Skládají se oba na placku, určitě ne jako golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.1.12 10:13

děkuji za odpověď, s tím skládáním jste mě překvapila, protože jsem myslím v některých e-shopech četla, že se skládají jak golfky i když, kyž nad tím teď přemýšlím, tak je to vlastně hloupost, myslím, že by to nešlo. No je to hrozné vybrat nějaký lehčí skladný kočárek, se spojenou rukojetí a s polohováním, přestavovala jsem si něco tak do 5 tisíc víc se mi nechce dávat když ho využijem maximálně rok a něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
26.1.12 10:21

Pokud chceč golfky se spojenou rukojetí, tak jsou asi super Cybex Calistto, ale ta cena je hrozná. Ty mají skládání jako deštník.
Já budu na jaře kupovat tento http://www.moje-miminko.cz/…le-4725.html. Rozměry po složení jsou docela malé a za tu cenu je v tom i nánožník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.1.12 10:33

No ten Cybex Calistto je opravdu nadherny ale ta cena není už moc pěkná, ty co sis vybrala ty vypadaji taky moc pekne, ja jsem ještě přemýšlala nad colleto aveo 4 http://www.tipstore.cz/?… a Quatro cross http://www.letajicisen.cz/…ro-CROSS-NEW ale prostě si nevím rady, kterej vzít jsem hrozně nerozhodný člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
26.1.12 10:39

Já jsem ty Quatro Cross měla taky v oku, ale já má stašný strach z té konstrukce. Viděla jsem tenhle tip a byl celý jakoby ohnutý dozadu. To vystužení mi u toho Quatra prostě přijde fakt bídný. Ten můj má právě to vystužení už docela pevný, ale zase má horší polohování nožiček. Mám takový pocit, že prtostě ideální kočárek neexistuje :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
26.1.12 10:42

Jo u toho Coletta budeš mít v kolečkách zapíchnutý každý kamínek, má ho kamarádka. Jinak jízdní vlastnosti nejsou špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
26.1.12 11:07

coletto aveo a qatro infinity jsou skoro stejné kočárky, jen se liší v maličkostech !-) coletto je menší- kratší uvnitř, infinity mi taky ze začátku bral kamínky po zemi- to asi dělá spousta kočárků. Váha není 10Kg, ale tipuji tak 12Kg+dítě= do tramvaje nemám šanci bez pomoci
zkoušela jsem coletto,ale byl nám tak tak- malá měla 1,5 roku když jsme kupovali sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.1.12 11:29

a jsi s ním spokojená? s tím infinity? a ten lili nevíš náhodou jaký je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí