Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ahoj, termín mám na konci června a vzhledem k tomu, že se všude všechno zavira a jsou všude zakazane návštěvy, docela se začínám desit toho, že tato situace bude trvat ještě třeba další půl rok a budu muset být třeba i u porodu sama
navíc jsem za 2 týdny objednana na 4D ultrazvuk a moc se na to s přítelem těšíme a teď hrozí že i tohle nam zrusi
pracuji v obchodě a zatím do práce chodím normálně bez omezení, ale nějak to na mě začíná dolehat hlavně psychicky, máte to někdo podobně?
Ma to tak asi kazda tehule, staci se zapojit do jedne z tech desitek soubeznych diskuzi na stejne tema. Se 4D bych nepocitala, rusi se vse co neni akutni a porodit porodis v nejhorsim i bez muže.
@Kriss Tina píše:
Ma to tak asi kazda tehule, staci se zapojit do jedne z tech desitek soubeznych diskuzi na stejne tema. Se 4D bych nepocitala, rusi se vse co neni akutni a porodit porodis v nejhorsim i bez muže.
Teď si to tu procitam všechno. 4D preziju ale do června se to snad uklidní ![]()
A na zítra jsem objednana k zubaři kvůli kazu, tak jsem taky zvědavá jestli mi ráno nebudou volat abych nechodila ![]()
@dement231 do cervna casu dost. Ja porad doufan ze se to uklidni do velikonoc, i cina to zvladla za 2 mesice.
@dement231 zatím se tim nestresujte, v červnu může být situace o něco lepší. Já bych se spíš bála chodit do práce mezi lidi o tom popremyslejte. hodne štěstí ať vám vše dobře odpadne ![]()
@dement231 do června by opravdu mohlo být líp já mám bohužel termín za dva týdny tak to je horší nechce se mi do porodnice vůbec chodit chodím tam na kontroly a porodit taky musím takže obavy tu jsou pak se bojím že nebudu moct kojit a nebudu mít co dát miminku na jídlo když to vidím a taky že nebudu mít pro miminko pleny atd. Ale doufám že to vše nějak zvládneme
Myslím ze to řešíte úplně zbytečně. Měly by to řešit zatím jen maminky které mají cca měsíc do porodu. Mám termín za týden… vy to fakt neřešte
Doprovod k porodu by mel byt podle toho, co rikali, povolen a i navstevy tatinku v porodnici, takze bych zbytecne neplasila. A hlavne do cervna to bude stokrat jinak ![]()
@Lochnesská příšera zatím je tatínek u porodu většinou povolen na šestinedělí už je to jak kde ale může se to z minuty na minutu změnit já mám termín za dva týdny tak uvidíme co bude
@lovean Budu drzet palce, aby u vas vsechno dobre dopadlo
Snad uz neprijde zadna dalsi divocina, co by nam ty porody zkomplikovala.
Také mě to štve, jsem v 35.týdnu, zrušili nám i individuální předporodní kurzy v nemocnici, v pondělí si. máme zavolat, jak to vůbec bude s manželem u porodu
Vím, že porodily miliony žen přede mnou, ale jsem smutná z toho, že si neprojdu kurzem a nepŕítomnost otce u porodu bych obrečela…
Ja mam termin. 2.4. A jsem. opravdu dost ve stresu a mam docela nervicky. Jsem prvorodicka. Clovek ma jednou/dvakrat (muj pripad) za zivot mimco a zrovna se deje tohle. Mam. z toho dost depky. Pro me je samo nejdulezitejsi aby byla mala v poradku ale cloveka to dost mrzi… nastesti tady v nmnm jeste nejsou zadne pripady, docela se toho bojim…
ja vim, ze tady hodne lidi pise, ze neni podstatne aby byl chlap u porodu atd. Ale tesime se na to oba a chtel by me podporit, kor kdyz jsem prvorodicka, tak doufam, ze to zatim nezmění, jestli ano tak se neda nic delat.
Ahojte,
taky jsem těhotná, termín vředy až v červenci. Příjemné to není - psychika už tak je v těhotenství nalomená a teď ještě tohle. Nezbývá než doufat, že za pár měsíců bude líp… Jen by mě zajímalo, zda budou případně rušit i všechny preventivní prohlídky v těhotenství, např. OGTT, na který mám jít začátkem dubna.