Koronavirus a těhotenství

366
15.3.20 14:37

Koronavirus a těhotenství

Ahoj, termín mám na konci června a vzhledem k tomu, že se všude všechno zavira a jsou všude zakazane návštěvy, docela se začínám desit toho, že tato situace bude trvat ještě třeba další půl rok a budu muset být třeba i u porodu sama :( navíc jsem za 2 týdny objednana na 4D ultrazvuk a moc se na to s přítelem těšíme a teď hrozí že i tohle nam zrusi :( pracuji v obchodě a zatím do práce chodím normálně bez omezení, ale nějak to na mě začíná dolehat hlavně psychicky, máte to někdo podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37134
15.3.20 14:44

Ma to tak asi kazda tehule, staci se zapojit do jedne z tech desitek soubeznych diskuzi na stejne tema. Se 4D bych nepocitala, rusi se vse co neni akutni a porodit porodis v nejhorsim i bez muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
15.3.20 14:45
@Kriss Tina píše:
Ma to tak asi kazda tehule, staci se zapojit do jedne z tech desitek soubeznych diskuzi na stejne tema. Se 4D bych nepocitala, rusi se vse co neni akutni a porodit porodis v nejhorsim i bez muže.

Teď si to tu procitam všechno. 4D preziju ale do června se to snad uklidní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
15.3.20 14:46

A na zítra jsem objednana k zubaři kvůli kazu, tak jsem taky zvědavá jestli mi ráno nebudou volat abych nechodila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
15.3.20 14:47

@dement231 do cervna casu dost. Ja porad doufan ze se to uklidni do velikonoc, i cina to zvladla za 2 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
15.3.20 14:49

@dement231 zatím se tim nestresujte, v červnu může být situace o něco lepší. Já bych se spíš bála chodit do práce mezi lidi o tom popremyslejte. hodne štěstí ať vám vše dobře odpadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
15.3.20 15:05

@dement231 do června by opravdu mohlo být líp já mám bohužel termín za dva týdny tak to je horší nechce se mi do porodnice vůbec chodit chodím tam na kontroly a porodit taky musím takže obavy tu jsou pak se bojím že nebudu moct kojit a nebudu mít co dát miminku na jídlo když to vidím a taky že nebudu mít pro miminko pleny atd. Ale doufám že to vše nějak zvládneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
15.3.20 15:48

Myslím ze to řešíte úplně zbytečně. Měly by to řešit zatím jen maminky které mají cca měsíc do porodu. Mám termín za týden… vy to fakt neřešte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.20 16:04

Doprovod k porodu by mel byt podle toho, co rikali, povolen a i navstevy tatinku v porodnici, takze bych zbytecne neplasila. A hlavne do cervna to bude stokrat jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
15.3.20 16:13

@Lochnesská příšera zatím je tatínek u porodu většinou povolen na šestinedělí už je to jak kde ale může se to z minuty na minutu změnit já mám termín za dva týdny tak uvidíme co bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.20 16:28

@lovean Budu drzet palce, aby u vas vsechno dobre dopadlo :hug: Snad uz neprijde zadna dalsi divocina, co by nam ty porody zkomplikovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
15.3.20 16:32

@Lochnesská příšera díky doufejme musíme to nějak zvládnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
15.3.20 16:58

Také mě to štve, jsem v 35.týdnu, zrušili nám i individuální předporodní kurzy v nemocnici, v pondělí si. máme zavolat, jak to vůbec bude s manželem u porodu :( Vím, že porodily miliony žen přede mnou, ale jsem smutná z toho, že si neprojdu kurzem a nepŕítomnost otce u porodu bych obrečela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
15.3.20 18:04

Ja mam termin. 2.4. A jsem. opravdu dost ve stresu a mam docela nervicky. Jsem prvorodicka. Clovek ma jednou/dvakrat (muj pripad) za zivot mimco a zrovna se deje tohle. Mam. z toho dost depky. Pro me je samo nejdulezitejsi aby byla mala v poradku ale cloveka to dost mrzi… nastesti tady v nmnm jeste nejsou zadne pripady, docela se toho bojim… :( ja vim, ze tady hodne lidi pise, ze neni podstatne aby byl chlap u porodu atd. Ale tesime se na to oba a chtel by me podporit, kor kdyz jsem prvorodicka, tak doufam, ze to zatim nezmění, jestli ano tak se neda nic delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
15.3.20 19:21

Ahojte,
taky jsem těhotná, termín vředy až v červenci. Příjemné to není - psychika už tak je v těhotenství nalomená a teď ještě tohle. Nezbývá než doufat, že za pár měsíců bude líp… Jen by mě zajímalo, zda budou případně rušit i všechny preventivní prohlídky v těhotenství, např. OGTT, na který mám jít začátkem dubna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí