Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Pesimistaa píše:
ja mam spise pocit, z eje to obchodni valka o penize, kdyz Astra je za Eur 1,5 a Pfitzer za 15, a vyrabi se to stejne Indii, Cine, Recku, Spanelsku, ve stejnych fabrikach, tak to asi nebude o vlastnostech, ale o necem jinem, a to budou jen a jen prachy, i ten Spoutnik je o ziscich, ktere nebudou
Nojo, ted jsem koukla a nasla, ze…Společnosti Astrazeneca a Johnson & Johnson současně uvedly, že si kladou za cíl pokrýt své vlastní náklady na vývoj vakcín pouze po dobu trvání pandemie. Zde ceny končí na pár dolarech za dávku. Astra tohle rikala hned od začátku, nekde jsem to tu kdysi psala, ze na pandemii nechce vydělávat. O Johnson&Johnson jsem tohle nevedela. Švédsko má už taky prvni pripad, osobu, která zemřela týden po podani vakciny na poruchu srazlivosti a ustav leciv to ted „vysetruje“ spolecne s dalsi podezřelou prihodou.
@aiwwa píše:
To beru.👏
Super
v kazdym romantickym pribehu musi byt sokyne ![]()
V německém Kasselu se na demonstraci proti restrikcím kvůli covidu sešlo 10 000 lidí, někteří z nich se střetli s policisty. Ti použili slzný plyn.
Řecko začne s postupným pomalým zmírňováním protiepidemických restrikcí, i když v zemi nyní nakažených koronavirem přibývá nejrychlejším tempem od začátku pandemie. Oznámila to vláda, která od pondělí dovolí otevřít například kadeřnictví, už dnes mohou obnovit provoz venkovní archeologické památky.
@chelsinka1988 píše:
Jakou esmeraldu? Mimochodem monichik nas zabije 🤭
To byla taková šílená telenovela, když jsem byla na zakladce. V té době se v komunitách našich „spoluobčanů“ rodilo hodně Esmerald. 😁 😅
@AvajBr píše:
To byla taková šílená telenovela, když jsem byla na zakladce. V té době se v komunitách našich „spoluobčanů“ rodilo hodně Esmerald. 😁 😅
Tu tele znam a uz jsem si docetla tvou editaci. Ja ti dam myssi esmeraldu
tohle bude neco jako pan Darcy a Lizzie ![]()
@AvajBr píše:
No teda zírám, že někdo nezná Esmeraldu ![]()
@vokishka píše:
No teda zírám, že někdo nezná Esmeraldu
Ja ji znam, ale nechapala jsem to spojeni, nez to ajvík doeditoval ![]()
@chelsinka1988 píše:
Superv kazdym romantickym pribehu musi byt sokyne
Chci bejt zlá a krásná. ![]()
@aiwwa píše:
Chci bejt zlá a krásná.
Jo. Budes. Krasna musis bejt, to tak bejva. Ale sniper da prednost me.
Jestli tohle nekdo cte…
![]()
@chelsinka1988 píše:
Jo. Budes. Krasna musis bejt, to tak bejva. Ale sniper da prednost me.![]()
Jestli tohle nekdo cte…
![]()
![]()
@chelsinka1988 píše:
Jo. Budes. Krasna musis bejt, to tak bejva. Ale sniper da prednost me.![]()
Jestli tohle nekdo cte…
![]()
![]()
@alejandra píše:![]()
![]()
![]()
Ty se necul. Ty budes ma nej kamaradka. A budes mým ramenem pro slzy a podpora a tak ![]()
@aiwwa píše:
Chci bejt zlá a krásná.
snehurcina macecha, trpasliky uz tu mas
@aiwwa píše:![]()
![]()
manžel mi to čte přes rameno a ptá se jestli se cítím se dobře.
![]()
Citis se vyborne vzkaz. Ja to svymu radsi cist nedavam 🤭 myslim, ze vy se mu ma role az tak nelibila 😅