Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Lama Lama píše:
Rok před, rok po.Ale jinak moje akurátní kolegyně řiká týden. Příteli řikali 3 dny. Mě jeden den. Já neřikam nic. Decku jsem si dala hned ten večer.
u nas se razi, ze ucinek je nutno posilit, nejlepe slivovici ![]()
@stinga píše:
alkohol se nesmí pít jenom před Sputnikem, pokud vím (a i to je prý konspirace), tak ale den před očkováním bych určitě nepila, a pak bych počkala minimálně 3 dny, jestli ti nebude zle po očkování
Nam rikali 24 hodin, Pfizer. Bylo nas tam vic a zpusobilo to teda velkou nevoli 😁 😁 😁
@Purple Rain píše: Švagr s tímhle svinstvem taky nic moc. Momentálně už snad měsíc Motol
Je, to je mi lito. Zase se zhorsil nebo tam rehabilituje?
@Lucka1111 píše:
a to má po covidu?
Ne, nemel. On mel ten nalez spis tezsi, ale ze ochrne uplne… ![]()
@chelsinka1988 píše:
Jakou esmeraldu? Mimochodem monichik nas zabije 🤭
Ja ohledam a shrabnu prachy, Lama z mrtvych tel navari lek proti kovidu. Nebo aspon testovaci sadu
@Oli.Lyon píše:
Jdu bouchnout šáňo 🍾
My už dnes bouchli! 18 let není každý den! ![]()
@vokishka píše:
Nam rikali 24 hodin, Pfizer. Bylo nas tam vic a zpusobilo to teda velkou nevoli 😁 😁 😁
no já bych pro jistotu nepila dýl, zas když ti má být blbě z očkování a ještě z alkoholu ![]()
V Německu už mohou diváci za bezpečnostních opatření přijít na fotbalové zápasy.
@Alladina píše:
Aha, tak v tom případě nevím, kdo bude udržovat v chodu ten Temelín![]()
.
počítače? jsem ochotná sem tam nějaký nakopnout, aby makal, tak jak má… ale víc ode mne požadovat nemůžete
anebo můžete zachránit celou moji rodinu. potom by péči o chod Temelína přebral můj syn a dcery by se podělily o péči o přeživší zvířata a pěstování rostlin ![]()
@malina83 píše:
V Německu už mohou diváci za bezpečnostních opatření přijít na fotbalové zápasy.
bezpečnostní opatření - jako že nesmíme řvát na rozhodčího, že je slepej debil, protože při křiku by kapénky s viry létaly s velkým dostřelem?
to by potom ale půlka zábavy byla fuč ![]()
@sagina píše:
počítače? jsem ochotná sem tam nějaký nakopnout, aby makal, tak jak má… ale víc ode mne požadovat nemůžeteanebo můžete zachránit celou moji rodinu. potom by péči o chod Temelína přebral můj syn a dcery by se podělily o péči o přeživší zvířata a pěstování rostlin
No a nebo naopak uz Temelin nebezi… okoli je mirne radioaktivni… a holt civilizace udelala krok zpet a Cesko je tedka zeme, ktera se vratila v case…
@vokishka píše:
tak na nás byli doktoři hodní - nám alkohol nikdo nezakázal
na druhou stranu to nepřeháněli ani se zákazy namáhavé práce, protože polovina zájemců o očkování tak jako tak přiběhla v uniformách z oddělení a bylo jasné, že se tam ještě budou vracet.
@sakota píše:
No a nebo naopak uz Temelin nebezi… okoli je mirne radioaktivni… a holt civilizace udelala krok zpet a Cesko je tedka zeme, ktera se vratila v case…
@sakota píše:
No
, to zní líp. Avaj zabere jeskyně v Moravském krasu, já Konepruske jeskyně, ať víme, kde se hledat ![]()
@Lama Lama píše:
Rok před, rok po.Ale jinak moje akurátní kolegyně řiká týden. Příteli řikali 3 dny. Mě jeden den. Já neřikam nic. Decku jsem si dala hned ten večer.
@Quertizop píše:díky, takže narozeninová sklenička až sedmička s týdenním odstupem by měla být v poho.
to uz je pozde ![]()
@sakota píše:
ne, nesouhlasím. JÁ CHCI SVOJE TEPLÍČKO. není důvod, proč by koronavir vyřadil z provozu počítače. je to přece lidský vir, ne počítačový ![]()